Nışanlımla eltim yüzünden kavga ettik..içim acıyor..ne yapacağım bilmiyorum

sürekli alttan alıp sağduyulu olan benim.. tamam nışanlım asker ama bende burda bunalıyorum
neden beni bu kadar üzüyo..
en yakın arkadaşım sen herseyin en iyisini hakeden birisin...
nışanlın çok iyi biri fakat tepkileri yanlış diyo :( dün bana çok ağır konuştu cok rencide etti
bakın içim içimi yio
eminim o şuan rahattır off telefonumu ofistemi bıraksam aramamak için ?? :((

Tatlım eltilere mesafeyi koy...
Hiç içli dışlı olma, inan bana buna hiç gerek yok...
Ben eltimin hiçbir yanlışını görmedim, kardeş gibiyiz. Ama böyle davransa asla arayıp sormam...
Kayınvalidenin senle yaşaması konusunda sakın diyorum. Sakın kabul etme...

Konunun tamamını okuyamadım ama neden eltinden uzak durmuyorsun bırak görüşme onla nişanlın da istemiyomuş zaten.

Anlaşmak zorunda değilsin..

fon pembe, neden morla yazıyosun ki? zaten çok uzun ve karmaşık yazmışsın okucam diye gözlerim sulandı, okuyamadım da hepsini.

erkekler kendi işlerine bayanların karışmasını istemezler özellikle alacak verecek davalarına. belki nişanlın çocuğu arayıp parayı sen isteyeceksin zannetmiştir. eltinin de parasızlık yüzünde o çocukla konuşacağını sanmasında ve onun sağda solda senin için alacakların peşine düştü demesinden korkmuş olabilir. askerlik kolay değil. sende nişnlınla durumunu bilerek bir yola çıktıysan bu yüzden onu yargılamamalısın.

hepsini okudum..
eltiniz sürekli sizi aşağılamaya çalışıyor hatta sizi ayırmak bile istemiş...
nişanlınız eltinizle mesafeli olmanızı istiyor siz dinlemiyorsunuz..nişanlın haklı burada...
alacak parası var nişanlının..nişanlın askerde olduğu için borçlu olan kişinin numarasını sende eltinden istemek için aradın..vermek istemedi sen uzattın.(nişanlının dediğini yapmadın)..nişanlında ben erkeğim isteyemiyor muyum alacağımı deyip size kızmış....belliki nişanlınız erkeklik gururu yapmış....
sizde nişanlınıza ailesi hakkında şeyler söylemişsiniz oda size küfürlü sözler söylemiş...

hangimiz haklı diye soruyorsunuz?

bence hata ilk sende..sana o kadınla muhatap olma diyor..sen muhatap oluyorsun..sonra nişanlına kızıyorsun ki senin ailene yüz verdim şimdi beni böyle yapıyorlar..adam sana görüşme diyor dimi ama...

Kafanız o kadar karışık ki konudan konuya atlamışsınız. okurken yoruldum ve bıraktım. Allah yardımcınız olsun demekten başka çare bırakmadınız :S

Biraz karışık olmuş ama tamamını okudum yazdıklarınızın.İlk hatayı siz başlatmışınız bana kalırsa eltinizi aramakla..Nişanlınız sizi daha öncede uyarmış uzak dur ondan diye ama siz aramız iyi olsun mantığıyla samimi olmakta diretmişiniz.Hem ailesini hatalı görüyorsun hemde aramız iyi olsun diye diretiyosunuz.. Kendinizle çelişiyorsunuz farkındamısınız bilmiyorum.Nişanlının senle küfürlü konuşmasını kesinlikle doğru bulmuyorum..Aranızdaki konuşmanın detaylarını gidişatını bilmediğim için sana ara ya da arama diyemem tabiki..Hatırlamaya çalış konuşmanızı muhasebesini yap kafanda ona göre kararını ver bence.
Zaten askerlik psikolojisi var birde üstüne borç olayı tahminimce dağıtmıştır nişanlını..
Son olarak ben evlilik aşamasında nişanlın için yaptığını söylediğin şeylere takıldım..Eğer şu an yaptığın şeyler seni mutlu etmiyorsa çok sinirlendiğin anda dahi yaptıklarını unutamayacaksan bence hiç evlilik olayına girmeyin.. Kolaylıklar...

Bir kere askerlik nişanlınızın psikolojisini etkilemiştir. Sizin bu süreçte ona biraz hassasiyet göstermenizg erekir.
Nişanlınız ailesini sizden iyi tanıyordur. Siz kendinizden istenileni yapmamışsınız, kendi bildiğinizi yapmışsınız. Eğer nişanlınız tepki gösteriyorsa mutlaka bu davranışınızın sorun olacağını düşünmüştür.
Üstelik sizden eltinizle aranıza mesafe koymanızı isterken siz bunu da yapmayıp, bir de üstelik herşeyi anlatmışsınız. Belki de eltiniz durumlardan haberdar değildi. Öyle olsa bile siz nişanlınızın ricasını yoksaymışsınız.
Bütün bunlara rağmen bu tür konuşmaları yapmamalıydı. Küfür hakaret çok kolay çıkabilmemeli insanlarına ğzından. Hatta hiç çıkmamalı. O da belki de şu anda bulunduğu süreçle alakalıdır. Ve inşallah bir daha olmaz.
Bence siz hatalı olduğunuz tarafları kabul edin ve tavır almayı kesin. O da söylediklerinden pişman olabilir.

Arkadaşım sende muhatap olma, konuşma nişanlın istemiyorsa. Zaten seni kaynından ayırmaya çalışandan insan ile hala nasıl muhatap olabiliyorsun. Zeytin dalıymış. Ben olsam kırarım o dalların hepsini sonra da.......... Tövbe ya. Bence nişanlın senden ailesini aramanla ilgili bişey isterse kendin ara de ve nişanlına da mesafe koy. Yaptığı hatayı anlasın.

sizin elti ve kayınvalideyle daha öncedende çok sorunlarınız vardı..yılan dediğiniz bir insanla hala neden görüşüyorsunuz anlamyorumki..

yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
de ben eltiyi aramadım, nışanlım ödeme yapacak olan çocuğa kaynım ulaşsın diye kaynımı akşama kadar aradı, sonra bana rica etti arayıp kardeşime söylermisin beni arasın diye evi aradım cevap gelmedi, kaynımı aradım ELTİM TELEFONU ACTI YOKSA BEN NEDEN ARAYIM Kİ ONU...
nasılsın demiyorum diye bana sert sert konuşuyordu
yine nasılsın demezdim 3 hafta önce aramıştı halimi hatrımı sormak için göya...
aslında soruları hep çeyizine neler aldın tarzında idi...
kaynımın teline o cvp veri,nce muhatap olmak zorunda kaldım..
ya benim asıl derdim nışanlım şuan çok kızmış bana aramıyo...
telefonlarımı ofiste bıraktım sabah erkenden geldim aramışmı diye yok :(
nasıl dayanabiliyo ? benimda haklı yanlarım var :( nasıl dayanıyo anlamıyorum :(
ne yapayım?? hep ben mi alttan alcam ??

♥gözyaşı♥;19635732 .!.:
Arkadaşım sende muhatap olma, konuşma nişanlın istemiyorsa. Zaten seni kaynından ayırmaya çalışandan insan ile hala nasıl muhatap olabiliyorsun. Zeytin dalıymış. Ben olsam kırarım o dalların hepsini sonra da.......... Tövbe ya. Bence nişanlın senden ailesini aramanla ilgili bişey isterse kendin ara de ve nişanlına da mesafe koy. Yaptığı hatayı anlasın.

bende istiyorum o dalları..... ama şuan nışanlıma içim acıyo, küsüs :( o eltimle zamanı gelecek hesaplaşcam elbet :(

eltinle arana mesafe koyarsın o kolay ama kayınvalıde asıl evlendıkten sonra sorun onun sakın senın yanında kalmasına ızın verme boyle bır hata yaparsan cok pişman olursun sımdıden tavrını koy gerekırse ayrıl cunkı evlendıkten sonra ayrılacaksın yoksa ıkısınden bırını sec ama ayrı oturursanız hersey yoluna girer..

eltinle arana mesafe koyarsın o kolay ama kayınvalıde asıl evlendıkten sonra sorun onun sakın senın yanında kalmasına ızın verme boyle bır hata yaparsan cok pişman olursun sımdıden tavrını koy gerekırse ayrıl cunkı evlendıkten sonra ayrılacaksın yoksa ıkısınden bırını sec ama ayrı oturursanız hersey yoluna girer..

canım lütfen ya açtığım konulardan kayın validemi ayrıca okusana lütfen..
o da çok yaptı bana.. daha şimdiden...
illa sizle yaşayacağım diyo ki kayınvalide ile kültürlerimiz çok farklı onla anşaşabilsem kalırım
el üstünde tutarım ama çok bencil bi insan ve kendini saf gösterme çabasında
i,ki yüzlü insana tahammülüm yok ondan yapamam onla..
da ben şimdi nışanlımla aramı nasıl düzeltsem ??

Tatlım eltilere mesafeyi koy...
Hiç içli dışlı olma, inan bana buna hiç gerek yok...
Ben eltimin hiçbir yanlışını görmedim, kardeş gibiyiz. Ama böyle davransa asla arayıp sormam...
Kayınvalidenin senle yaşaması konusunda sakın diyorum. Sakın kabul etme...

keşke bende k.validem ve eltimle böyle olabilsem
ama eltim çok kıskançlık ediyo, kıyaslama ve küçük görme çok yapıyo..

erkekler kendi işlerine bayanların karışmasını istemezler özellikle alacak verecek davalarına. belki nişanlın çocuğu arayıp parayı sen isteyeceksin zannetmiştir. eltinin de parasızlık yüzünde o çocukla konuşacağını sanmasında ve onun sağda solda senin için alacakların peşine düştü demesinden korkmuş olabilir. askerlik kolay değil. sende nişnlınla durumunu bilerek bir yola çıktıysan bu yüzden onu yargılamamalısın.

ay canım çok haklısın ya..
eltim herşeyi kullanıyorki
bunuda kullanacaktır.... alacağının peşine düştü kız başına der o....

bende istiyorum o dalları..... ama şuan nışanlıma içim acıyo, küsüs :( o eltimle zamanı gelecek hesaplaşcam elbet :(

Hesaplaşınca ne olacak? Ne geçecek elinize?
Yakıştıracak mısınız kendinize.
Neden duruşunuzla ona ders vermeyi denemiyorsunuz?
Farkınızı göstermeyi

Benim anlayamadığım belki de kaçırdım kusura bakmayın neden nişanlınız kendi işini halletmiyor? Sizi arayana kadar kardeşiyle konuşmuyor da sizi araya sokuyor?

Back
X