- Konu Sahibi sevimistanbul
........................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
♥gözyaşı♥;19635732 .!.:Arkadaşım sende muhatap olma, konuşma nişanlın istemiyorsa. Zaten seni kaynından ayırmaya çalışandan insan ile hala nasıl muhatap olabiliyorsun. Zeytin dalıymış. Ben olsam kırarım o dalların hepsini sonra da.......... Tövbe ya. Bence nişanlın senden ailesini aramanla ilgili bişey isterse kendin ara de ve nişanlına da mesafe koy. Yaptığı hatayı anlasın.
eltinle arana mesafe koyarsın o kolay ama kayınvalıde asıl evlendıkten sonra sorun onun sakın senın yanında kalmasına ızın verme boyle bır hata yaparsan cok pişman olursun sımdıden tavrını koy gerekırse ayrıl cunkı evlendıkten sonra ayrılacaksın yoksa ıkısınden bırını sec ama ayrı oturursanız hersey yoluna girer..
Tatlım eltilere mesafeyi koy...
Hiç içli dışlı olma, inan bana buna hiç gerek yok...
Ben eltimin hiçbir yanlışını görmedim, kardeş gibiyiz. Ama böyle davransa asla arayıp sormam...
Kayınvalidenin senle yaşaması konusunda sakın diyorum. Sakın kabul etme...
erkekler kendi işlerine bayanların karışmasını istemezler özellikle alacak verecek davalarına. belki nişanlın çocuğu arayıp parayı sen isteyeceksin zannetmiştir. eltinin de parasızlık yüzünde o çocukla konuşacağını sanmasında ve onun sağda solda senin için alacakların peşine düştü demesinden korkmuş olabilir. askerlik kolay değil. sende nişnlınla durumunu bilerek bir yola çıktıysan bu yüzden onu yargılamamalısın.
bende istiyorum o dalları..... ama şuan nışanlıma içim acıyo, küsüso eltimle zamanı gelecek hesaplaşcam elbet
![]()