- Konu Sahibi sevimistanbul
[ı]arkadaşlar biraz sakin olalım.burası sanal bir ortam,bir kelimeniz tüm internet ortamında dolanır durur ve siz neye uğradığınızı şaşırırsınız.bu nedenle bir kelime yazarken iki kere düşünün,karşınıza hoşlandığınız veya hoşlanmadığınız yorumların çıkabileceğini düşünün ve hazırlıklı olun.
Bir kere forumda konu açtıysanız bu tüm üyelere açıktır ve dileyen herkes yorum yazabilir.hiç bir topiği "benim" diye sahiplenemezsiniz.
Bir konu size nekadar ters gelsede bir başkasına o kadar normal gelebilir,açılan konulara, yapılan yorumlara müdahele edemezsiniz ve aşağılayıcı,hakaret içeren yorumlarda bulunamazsınız.
Ikili tartışmalara girenler ve tartışma yaratacak yorumda bulunanlara ceza verilir,ikili tartışmalarda haklı haksız bakılmaksızın kişiler ceza alır..unutmayınız . Sakin,saygılı ve seviyeli paylaşımlar diliyorum.
[/ı]
çok haklısnız. Söylediğiniz herşeye katılıyorum. Yanlız tek birşeye açıklık getireyim
topiğim tabikide herkese açık, herkes yorum yapabilir,
yanlız bir arakadaş bana : '' artık buraya yorum yapmayalım, benim yorumuma da yorum yazma'' yazınca kırıldım
ve sen buraya yazmak istemiyorsan yazma, yazmak zorunda değilsin ki neden diğer insanları etkiliyosun diye uyardım
yoksa benim burda düzeylice yapılan yorumlara ihtiyacım var tabiki de...