• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla hiç anlaşamıyoruz

Kusura bakmayında sizin gibi teyzesinin dayısının oğluyla evlenenler yüzünden insanlar eşlerinin sevgililerinin kuzenlerine güvenemiyor ya. Kuzen kardeş demektir bizde. Ben erkek kuzenimle aynı yatağa girer kardeş kardeş uyur kalkarım. Avrupalılara laf ediyoruz çok açık saçıklar diye, onlarda bile böyle birşey yok.

bunu konuyla ne alakası var?? nişanlım yabancı biri olsaydı kesin anlaşacakmıydık?? akraba evliliği yapmayanlar cokmu iyi anlasıyorlar acaba?? Lütfen burda lafınızı tartın konusun sizin gibiler ne demek ya? ben kendimmi istedim seçtim ha? Allah kişinin kınadıgını basına verirmiş ama bunu unutma beni eleştirirken..

Eğer ters giden birşeyler olduğunun farkındaysan ve evlenince düzelir diye umut ediyorsan büyük yanılgı içindesin...
Herşey güzelse evlenince daha güzel olabilir ama olumsuzluklar varsa emin ol evlenince daha kötü olacaktır... Aileni üzmek istemiyorsun ama emin ol ileride yaşama ihtimalinin yüksek olduğu şeyler karşısında ailen daha çok üzülecektir. Bırak biraz kızsınlar söylensinler surat assınlar... Ama emin ol ki evlendiğin zaman yaşadığın sorunlar karşısında babanın ağlaması kadar kötü değildir hiçbirisi...

bunu konuyla ne alakası var?? nişanlım yabancı biri olsaydı kesin anlaşacakmıydık?? akraba evliliği yapmayanlar cokmu iyi anlasıyorlar acaba?? Lütfen burda lafınızı tartın konusun sizin gibiler ne demek ya? ben kendimmi istedim seçtim ha? Allah kişinin kınadıgını basına verirmiş ama bunu unutma beni eleştirirken..

Ben sizin gibiler derken yalnız sizi kastedmedim, kardeşi bir eş gibi gören insanlar için söyledim. Siz istemeyerek yapmış olabilirsiniz, ama bunu isteyerek yapan insanlarda var. Önemli olan insanlarda bu mantığın değişmesi.Ayrıca anlaşmaktan behsetmedim ben, evleneceğiniz kişiyle sizin akrabalık derecenizden bahsettim elbette başka biriyle anlaşırsınız diye birşey yok. Ben kardeşlerime aşık olmadım öyle bir düşünce tarzım yok, olsa dahi beni evlendirecek ailem yok. Neyse tartışmaya luzüm yok eğer bu sizin seçiminiz değilse en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah.Allah gönlünüze göre versin.

Son düzenleme:
Back
X