Nişanlımla hiç anlaşamıyoruz

ama cocugum olmasınmı hiç evlenınce?

ay canım ne bileyim zeka geriliği bilmem ne bir sürü şey çıkma ihtimali normal evlilik yapanlara nazaran akraba evliliklerinde daha yüksek ihtimalmiş ve kuzen evlilikleri 1 derece akraba evliliği oluyormuş araştırmak lazım

öyle pat diye hamile kalamazsın doktorlara danışarak olur bence olacaksa...

Sizlere yazarken normalmiyim sanıyorsunuz canım.. aglıyorum tabi.. kendimi gelinlikle bilmemnelerle kafamı baska yönlere cevirmesem suana kadar ölürdümm ben. Ayrılsam babam bidefa beni siler kendide hastalanr yüzde yüz eminm. bnm babam cevre için yasayan biridir asla unutmaz bunu. karsı taraf ise düşman kesilir neler yasanır nelerr

Valla bu kadar imkansızsa ayrılman nişanlınla tartışma küsmesine sebep verme ve germe ilişkinizi.. hem kel hem kibar olmuyor canım... tek yolun var o da aileni mutlu et mutlu rolü yap..... yazdıklarından bunu yapacağın kesin zaten..

Nişan dönemi boşluğuna mı geldi canım? nişanlanmadan önce böyle anlaşmazlıklarınız yokmuydu aranızda? :44:

Ya iyi de... Bakın kızıyorum işte.

Kusura bakma ama çaresiz modlarına girip , susarak sen de ortak oluyorsun.

Kalkıp baban seni namus diye vurmayacak. Kalpten gidecekmiş. Açacağım bayramlık ağzımı şimdi.

Hiçbir şeycik olmazzzzz....

Engelli çocuk demek ne demek biliyor musunuz siz ya ? Allah korusun ya .

Bunun ihtimali bile insanı korkutur.

Ölüm yoksa sonunda, her şeyin bir yolu bulunur. Sen kalkıp kendini mağdur etmediğin sürece.

Biliyor musun, şuan böyle isen tek sorumlusu sensin. Sustuğun için.

Ya iyi de... Bakın kızıyorum işte.

Kusura bakma ama çaresiz modlarına girip , susarak sen de ortak oluyorsun.

Kalkıp baban seni namus diye vurmayacak. Kalpten gidecekmiş. Açacağım bayramlık ağzımı şimdi.

Hiçbir şeycik olmazzzzz....

Engelli çocuk demek ne demek biliyor musunuz siz ya ? Allah korusun ya .

Bunun ihtimali bile insanı korkutur.

Ölüm yoksa sonunda, her şeyin bir yolu bulunur. Sen kalkıp kendini mağdur etmediğin sürece.

Biliyor musun, şuan böyle isen tek sorumlusu sensin. Sustuğun için.

bak canım sen hayatı kendıne göre yorumlarken bende malesef bnu yapıorum.. bliyorum cunku ailemii :((((

Peki karşı taraf acaba bu konularda ne düşünüyor ya da hissediyor, anlaşmazlık neticede iki kişilik bir durum, ayrılık olasılıkları onun da kafasından geçiyor olabilir mi acaba? Yoksa ilişkinin cefası size sefası o kişiye mi ait?

O değil de, bu evlilikle kendinizi bile bile ateşe atıyorsunuz, açtığınız konulardan o kadar belli ki... Hem de kuzeninizle, sözün bittiği yerdeyim.

Hayatınıza istediğiniz şekilde yön vermeye kalksanız, o kadar mı zorluk çıkarırlar, hayatınızın geri kalanını mutsuz geçirme olasılığınızdan daha mı kötü olur? Bunları ölçüp biçmek için fazla bir zamanınız yok anladığım kadarıyla, sizi mutlu edecek karar ne ise umarım onu gerçekleştirebilirsiniz..

cıkmak zorundayım kızlar kardeşlerimm cok sagolun. dinlediniz yetti bana yorumladınız paylastınız cvok sagolun. hayırlı geceler mecbur olmasam cıkmazdım kendinize cok iyi bakın

anlaığım kadarıyla sorun ıkınızın de ustun olma çabasıdan ınattan kaynaklanıyo maalesef kışılık değışmez alşkanlıklar ble ımkanszken kşılık ozellklernı hç değştremezsnn.. ayrılamam dıyosun o zmn daha çok alttan alan taraf sen olmalısın bylelıkle sınırleneceğın tartışmalara grmemış yakınından donmuş olrsun.. Allah yardmcın olsun umarım mutlu bı evlılığın sağlıklı çocuklrın olur

Son düzenleme:
yktu cnm gayet iyidik ama 8ay nişanlılık dönemi uzunmu geldi sıkıldık ondanmı bilmiyorum..

8 ay nişan dönemi uzun geldi. Ömür boyu süren evlilikte nolucak acaba? :44: Nişanlılık döneminde sıkıldıysanız evlenince napıcaksınız :18: Bile bile lades diyosun gerçektende.. :25:

bak canım sen hayatı kendıne göre yorumlarken bende malesef bnu yapıorum.. bliyorum cunku ailemii :((((

Ne var biliyor musun ?

Hayat, kendi seçimlerinden ibarettir . Ve bu hayata kendi seçimlerini yapmak için geldin.

Sonunda ölüm bile olsa bazen, istedikleri yola baş koyanları gördüm ben .

Şimdi ayrılsan 1 gün, ayrılmazsan her gün ağlayacaksın. Tek sen ağlayacaksın. Kimsenin de umurunda olmayacaksın.

Hatta anan-baban-teyzen herkes göçüp gidecek, o adamla sen kalacaksın bir tek.

İstemediğin ve sözde mecbur edildiğin adamla yaşlanacaksın .

Peki soruyorum sana, hayatının aşkıyla yuva kuramayacaksan bu hayata niye geldin ?

Kalbini güm güm attıran adamın çocuğunu doğuramayacaksan, ne anlamı var ?

İş,güç bunları geçsin herkes. Bu dünyaya anne olmaya geldik, kadınlar olarak. Ve kadınlar duygusaldır, aşık olduğu adamın çocuğunu doğurmak ister.

Sonunda ölüm yok, güçlü olmak gerek sadece.

Şimdi hiç teyzeoğluyla evlenmenin sakıncalarını anlatmıyorum çünkü yıl olmuş 2012, inanıyorum ki insanlar gelişen medeniyetten birşeyler öğrenmiştir. İnanıyorum ki hiç okumamış tahsil görmemiş bile olsa en azından TV den bile olsa akraba evliliğinin sonuçlarını, muhtemel sakat doğumların vebalini düşünebiliyordur artık. Burayı atlıyorum. :36::36::36:

Anlaşmadığın birine ömrünü vermek, sırf ailen istiyor diye... Bu hiç doğru değil. Evliliğin mutsuz olduğunda, nişanlılıkta gördüklerin karşısında ayrılamamışsan, kimseyi suçlayamayacaksın biliyorsun değil mi?

evet kızlar ben nişanlımla onun bana olan askı ile evlenıyorum. kendisi teyzemin oglu.. fakat beraber büyümedik biz uzaktık hep biranda 1 2 senelik bana olan aşkıyla açıldı bana.. bende asla olmaz deyip geri çekildim.. 4 ... 5.. 6... kez teklf etti bırakmadı peşimi. en son ailem duydu ve bu işi oluverdi. başlarda ısındım suan onu hiç teyzeoglu giib görmüyorum fakat 8ay nısanlı kaldık temmuzdada nasipse evlenıyoruz. ters giden seyler var kızlar. hiç anlasamıyoruz. Birgünümüz deli dolu süperken ikinci günümüz kavgalı.. bendede stres var ailemden ayrılma telaşı.. fakat diyorum ona nolur benı anla diye hiç anlamıyor hiç..

Bana kimse anlasamıyorsan bırak demesin asla yapamam asla. normalde cok efendidir cok iyidir fakat geri kalmamaya basladı söyledigim laflara karşın. Çok kafam karısık. nasihatmı paylasımmı bilmiyorum dügün az kaldı ve ben stresten öldümm

zaten sizin nişanlanmanız bile tamamen saçmalık insan hiç teyzesinin oğluyla evlenir mi daha önceden görüşmüşlüğünüz olmasa bile kan bağı var kardeş gibisiniz :41:

nişan neden takılır?gençler evlene kadar birbirlerini tanısın anlaşsın diye.anlatabildim mi?olmuyorsa zorla evlenmenin anlamı ne?

düğünede pek bir şey kalmamış benim merak ettiğim şey baştan çok güzel anlaşıyor muydunuz son 1 ay içinde falan mı böyle oldu ?? baştan beri bir anlaşmazlık varsa yorum yapamayacağım karar sizin ama sonradan bu tartışmalar düğün telaşında çıkmışsa strestendir belki :31:

Kusura bakmayında sizin gibi teyzesinin dayısının oğluyla evlenenler yüzünden insanlar eşlerinin sevgililerinin kuzenlerine güvenemiyor ya. Kuzen kardeş demektir bizde. Ben erkek kuzenimle aynı yatağa girer kardeş kardeş uyur kalkarım. Avrupalılara laf ediyoruz çok açık saçıklar diye, onlarda bile böyle birşey yok.

anlaşamamak bir yana da teyzeoğluyla evlilik asla tasvip etmediğim bir şey teyzen kayınvaliden olacak asla istemezdim böyle birşey bana pek sağlıklı gelmiyor

Teyzeoğlu çok yakın akraba farkında mısınız öyle beşinci onuncu göbekten değil yani , olayın bu yönü iğrençliğe gidiyor artık.

İstemiyorsun ama kabullenmeye çalışıyorsun, yanlış yoldasın.

Ailene bir şeyleri anlatmak zor olabilir ama imkansız değil. Bence denemelisin. Nişan zaten birbirini tanımak demektir, tanıdın ve yapamayacağını anladın, dünya yıkılmaz ya.

Herkes sana küstümü, ortalık biribirine mi girdi, çok mu huzurunu kaçırdılar ver bir dilekçe savcılığa, kadın sığınma evine git. Daha kolaydır böylesi sevmediğin bir adamın yatağına girmekten, onunla aynı hayatı paylaşmaktan.

Back
X