Nişanlımla İçime Sinmeyerek İStemeyerek Tuttuğum Evim :( :(

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
Evin altı üstü parke.. mutfagı banyosu yeni yapılmış..
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değil :KK43: :KK43: basık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Mutfagın tezgahı felan kücücük..
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
Çünkü gerçekten evin altı üstü çok güzel güney cephe ısı yalıtımlı bir ev
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
ama ben o evde napcam bilmiyorumm desteğinize ihtiyacım var :KK43: :KK43:
Kızlar peki oturma odam salondan girişli ya buna bir çözüm bulabilirmiyim..

Son düzenleme:
Evi satın almıyorsunuz , kiralıyorsunuz. Evinize göre az eşya alıp evi daha ferah tutmak elinizde. Aynı kiraya oturulabilir başka bir ev bulamamışsınız. Hayallerimize göre değil de bütçemize göre yaşıyoruz çoğumuz. Eliniz bollaşınca daha güzeline geçersiniz inşallah.

Aslinda uygun bir dekorasyonla daha ferah bir hava yakalayabilirsiniz, size feng shui ile ilgili yazilar okumanizi oneririm evinize daha huzurlu bir sekilde yerlestirmeniz icin fikir verecektir. O evde yasayacaginiz mutlu gunleri, heyecanlari hayal edin ne demisler iki gonul bir olunca samanlik seyran olurmus uzmeyin kendinizi, mutluluklar dilerim

Güzel döserseniz belki güzel ola bilir... kafandaki o hayalindeki evi bi cikar o hayalindeki ev belki oraya sigmaz ama hayallerini o eve göre kura bilirsin ... :KK76:
karisik oldu ama umarim anlamisindir :KK53:

Canım sen de çok haklısın yeni heves içine sinsin istiyorsun. Bak çok gezdik bulamadık da diyorsun ama. Madem kirası çok düşük olacak yerleştirin bakalım eşyan girince hoşuna gider ısınırsın belki eve. Zaten inan bi evi huzurlu hale getiren sen ve eşin. Küçük karanlık eski şu bu... Mutluysan gözüne bile batmıyor.biraz oturun para biriktirin. Bir iki sene idare et sonra daha güzelini arar çıkarsınız. Hiç bu yüzden huzursuzluk çıkmasın zaten sen diyosun maaşı yetersiz diye.

Az eşya al. Eşyalar açık renk olsun. Tv ünitesi masa vs.beyaz olsun. Bir süre idare et. Hazır kira düşükken para biriktirin ev kredisi için.

Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
Evin altı üstü parke.. mutfagı banyosu yeni yapılmış..
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değil :KK43: :KK43: basık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Mutfagın tezgahı felan kücücük..
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
Çünkü gerçekten evin altı üstü çok güzel güney cephe ısı yalıtımlı bir ev
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
ama ben o evde napcam bilmiyorumm desteğinize ihtiyacım var :KK43: :KK43:
eşya gelince ev rahatlar bundan güzel temiz bi ev bulabilirim uyguna dersen ara bak ama benim evimden küçük değildir heralde 75 metrekare ev aldım param ona yetti diye ve bahçe katı

eşyalarımı her eve uyabilecek tarzda seçmiştim kücük kibar ve ufak eşyalarım.. o yönden proplemim yok :KK43:
canımı sıkan bide oturma odaSIna salondan giriyorsun çok saçma sapan.. :KK43:
olmadı kızlar salonda oturacğaım oturma odasıın salon yapacağım bilmiyorum artık nasıl olacak
ama yapamacağım diye korkuyorum ben birde rahatsızm basık evlerde duramıyorum ama huzurum olsnda dedğiniz gibi o ev cennet gibi gelir insanlar demi

eşya gelince ev rahatlar bundan güzel temiz bi ev bulabilirim uyguna dersen ara bak ama benim evimden küçük değildir heralde 75 metrekare ev aldım param ona yetti diye ve bahçe katı
75 metrekare almanyada cok lüks :KK51:
Kac metre kare tuttugunuz ev konu sahibi?

benimde o kadar canım 75 metrekare birşey küçcük birde oturma odası salondan girişli cinnet sebebi resmen :KK43:

eşyalarımı her eve uyabilecek tarzda seçmiştim kücük kibar ve ufak eşyalarım.. o yönden proplemim yok :KK43:
canımı sıkan bide oturma odaSIna salondan giriyorsun çok saçma sapan.. :KK43:
olmadı kızlar salonda oturacğaım oturma odasıın salon yapacağım bilmiyorum artık nasıl olacak
ama yapamacağım diye korkuyorum ben birde rahatsızm basık evlerde duramıyorum ama huzurum olsnda dedğiniz gibi o ev cennet gibi gelir insanlar demi

Kac metrekare?
bence salon ve oturma odasi cok sacma ikiside ayni degil mi ... iki kere masraf yapiyorsunuz... :63:
Bence o evi kacirmayin... büyük bir evde gecim skintisi cekmektense kücük olsun huzurlu olun :KK60:

75 metrekare almanyada cok lüks :KK51:
Kac metre kare tuttugunuz ev konu sahibi?
istanbuldada en küçük daire sanırım :) 2 ay 100 meterkare evde kirada durdum ama sor duvara yaslanamıyordumm ev temizdi herşeyi yeniydi 3. kattı ama benim değildi ev alınca sıfır istiyrdum hep çok şükür öyle oldu yetiyorda sırtımda taşımıyorum evi:KK70:

istanbuldada en küçük daire sanırım :) 2 ay 100 meterkare evde kirada durdum ama sor duvara yaslanamıyordumm ev temizdi herşeyi yeniydi 3. kattı ama benim değildi ev alınca sıfır istiyrdum hep çok şükür öyle oldu yetiyorda sırtımda taşımıyorum evi:KK70:

ay cok güzel nisanlimla bizde suan ev ariyoruz ve dua ediyorum 75 metrekarelik bir ev bulursak cok iyi olucak :KK51:

bence iş dekorasyonda..
ne evler var, han gibi geniş ama afakanlar basıyo insanı..
vede ne evler var küçücük ama eşyalarıyla dekorasyonuyla, bazen minik bi aksesuarıyla ferah huzur dolu..
misal ikeadaki 25 metrekare örnek evlerinde yaşayabilirim ben :KK51:

Kac metrekare?
bence salon ve oturma odasi cok sacma ikiside ayni degil mi ... iki kere masraf yapiyorsunuz... :63:
Bence o evi kacirmayin... büyük bir evde gecim skintisi cekmektense kücük olsun huzurlu olun :KK60:
canım cok sagol valla çok desteğe ihtiycm vardır.. cok doldum.. haklsın aynı ama
oturma odası salona göre daha küçük salona salon takımımı yemek masasını gümüşlüğü felan koyarm diyodum
ama oturma odasına sıgmaz nasıl yapsam sence
ben salondan oturma odasına girmek istemiyorum :KK43:

birkaç ev daha bak istersen içinde kalmasın..sonra karar ver..eğer bu evi tutarsanızda içini hemen karartma sen evi çiçek gibi yaparsın...

benimde o kadar canım 75 metrekare birşey küçcük birde oturma odası salondan girişli cinnet sebebi resmen :KK43:
küçük evin derdi küçük olur az eşya al orta sehba filan alma bi tv ünitesi altı dolaplı içine porselen koyabileceğin bişey olsun üstüne tv bi zigon bide köşe yada duruma göre iki tane üçlü tül - güneşlik ohh misstertemiz herşeyi açık renk al olsun bitsin herşeyi ölçerek aldınmı rahat olur. Benim mutfağımda açılır kapanır masa var lazım olunca açıyosun sandayelerim de öyle pratik olcaksın :)

bence iş dekorasyonda..
ne evler var, han gibi geniş ama afakanlar basıyo insanı..
vede ne evler var küçücük ama eşyalarıyla dekorasyonuyla, bazen minik bi aksesuarıyla ferah huzur dolu..
misal ikeadaki 25 metrekare örnek evlerinde yaşayabilirim ben :KK51:
peki bu oturma odası salondan girişli ya buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardm edebilirmsiniz

X