eşya gelince ev rahatlar bundan güzel temiz bi ev bulabilirim uyguna dersen ara bak ama benim evimden küçük değildir heralde 75 metrekare ev aldım param ona yetti diye ve bahçe katıAllah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
Evin altı üstü parke.. mutfagı banyosu yeni yapılmış..
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değilbasık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Mutfagın tezgahı felan kücücük..
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
Çünkü gerçekten evin altı üstü çok güzel güney cephe ısı yalıtımlı bir ev
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
ama ben o evde napcam bilmiyorumm desteğinize ihtiyacım var
75 metrekare almanyada cok lükseşya gelince ev rahatlar bundan güzel temiz bi ev bulabilirim uyguna dersen ara bak ama benim evimden küçük değildir heralde 75 metrekare ev aldım param ona yetti diye ve bahçe katı
benimde o kadar canım 75 metrekare birşey küçcük birde oturma odası salondan girişli cinnet sebebi resmeneşya gelince ev rahatlar bundan güzel temiz bi ev bulabilirim uyguna dersen ara bak ama benim evimden küçük değildir heralde 75 metrekare ev aldım param ona yetti diye ve bahçe katı
eşyalarımı her eve uyabilecek tarzda seçmiştim kücük kibar ve ufak eşyalarım.. o yönden proplemim yok
canımı sıkan bide oturma odaSIna salondan giriyorsun çok saçma sapan..
olmadı kızlar salonda oturacğaım oturma odasıın salon yapacağım bilmiyorum artık nasıl olacak
ama yapamacağım diye korkuyorum ben birde rahatsızm basık evlerde duramıyorum ama huzurum olsnda dedğiniz gibi o ev cennet gibi gelir insanlar demi
istanbuldada en küçük daire sanırım :) 2 ay 100 meterkare evde kirada durdum ama sor duvara yaslanamıyordumm ev temizdi herşeyi yeniydi 3. kattı ama benim değildi ev alınca sıfır istiyrdum hep çok şükür öyle oldu yetiyorda sırtımda taşımıyorum evi75 metrekare almanyada cok lüks
Kac metre kare tuttugunuz ev konu sahibi?
benimde 75 metrekare canım hemen hemen en fazla 80 metrekaredir baya küçük.. odaları geniş ama kordior felan cok dar..75 metrekare almanyada cok lüks
Kac metre kare tuttugunuz ev konu sahibi?
istanbuldada en küçük daire sanırım :) 2 ay 100 meterkare evde kirada durdum ama sor duvara yaslanamıyordumm ev temizdi herşeyi yeniydi 3. kattı ama benim değildi ev alınca sıfır istiyrdum hep çok şükür öyle oldu yetiyorda sırtımda taşımıyorum evi
canım cok sagol valla çok desteğe ihtiycm vardır.. cok doldum.. haklsın aynı amaKac metrekare?
bence salon ve oturma odasi cok sacma ikiside ayni degil mi ... iki kere masraf yapiyorsunuz...
Bence o evi kacirmayin... büyük bir evde gecim skintisi cekmektense kücük olsun huzurlu olun
benimde 75 metrekare canım hemen hemen en fazla 80 metrekaredir baya küçük.. odaları geniş ama kordior felan cok dar..
küçük evin derdi küçük olur az eşya al orta sehba filan alma bi tv ünitesi altı dolaplı içine porselen koyabileceğin bişey olsun üstüne tv bi zigon bide köşe yada duruma göre iki tane üçlü tül - güneşlik ohh misstertemiz herşeyi açık renk al olsun bitsin herşeyi ölçerek aldınmı rahat olur. Benim mutfağımda açılır kapanır masa var lazım olunca açıyosun sandayelerim de öyle pratik olcaksın :)benimde o kadar canım 75 metrekare birşey küçcük birde oturma odası salondan girişli cinnet sebebi resmen
peki bu oturma odası salondan girişli ya buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardm edebilirmsinizbence iş dekorasyonda..
ne evler var, han gibi geniş ama afakanlar basıyo insanı..
vede ne evler var küçücük ama eşyalarıyla dekorasyonuyla, bazen minik bi aksesuarıyla ferah huzur dolu..
misal ikeadaki 25 metrekare örnek evlerinde yaşayabilirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?