Ben konuyu okudukça daha çok soru işaretine sahip oldum şahsen.
Daha önce de eline öyle bir para geçmiş ama kullanmamış ve sizin bu hassasiyetinizi biliyor.
O zaman neden şimdiki alacağında yine faize bulaşıyor? "Saft rahatsız oluyor, yapmayayım" dememiş?
Ve yani ev eşyası veya gıda olarak olmasa da hayatınızın illa ki bir yerinde olacak o para. Bir şekilde size dokunacak. Madem size özen gösteriyor, değişmek istiyor, neden devam ediyor?
"Senin için nelerden vazgeçtim" şimdi çok sempatik bir söylem gibi görünebilir ama ilerde bir tartışma esnasında çok kalp kırıcı bir cümle olarak, "nelerden vazgeçtim ama değmezmiş" anlamında da kullanılabilir.
Sizin için vazgeçmesin. Vazgeçtiği için sizinle olsun. Arasında dağlar kadar fark var.
Kaldı ki kendisi vazgeçmemiz zaten, ailesi konuşmuş da değişmiş. Kendisi neden düşünmüyor bu adam?
Lazların sevdiğim bir lafı var; Sokma akıl üç adım gider derler. Bence önemli olan, değişimin içten gelmesidir.
Dünyanın trilyon tane hali var. Örneğin tutun ki sizden gizli şans oyunu oynamaya devam etti ve bir gün saklayamayacağı kadar çok kazandı. O zaman ne olacak?
Çok iyimser ve romantik yaklaşmayın bence. Gerçekçi olmak daha az acıtır.