Nişanlımla ilgili kuruntum

delimaviii

bayan değil kadınım
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
694
123
323
Ankara
Merhaba arkadaşlar yeni nişanlandım sayılır güzel giden br ilişkimiz var aileler arası ilişki de normal.
nasıl anlatsam bilmiyorum ama beni kıran üzün durumlar var nişanlım cimri bir insan değil ben de öyle hediye alayım heap ödeyim gezeyim tozayım çok severim tabii hayat hep güllük gülüstanlık değil.
sevgili olduğumuz süre içinde nişanlım sadece bir kere bana hediye aldı nişandan sonrada hiç bir şey almadı. Hediye derken yanlış anlaşılmasın maddi değerli şeyler değil asla beklentim.
ben çalışan bir kadının evimiz için kendi üzerime düşen herşeyi nerdeyse aldım ama o işlerin bu ara sıkıntılı olduğunu söyleyip şu ana kadar hiçbir şey almadı beyaz eşya vs beğendiğimiz halde hala beklmede tamam bekleyelim ama neden heveslendirip hevesimi kırıyor anlamadım.
nişandan önce bir sürü attı tuttu yok senin hesabına para atıcam evimiz için tok sana özel bi hediye yaptırıcam yok telefonunu değiştiricem ya madem yapmıcan neden konuşuyosun en çok buna sinir oluyorum.
en son sinirlendiğim nokta da beğendiğim bişey vardı kendim için 4-5 bin tl civarında bu indirimde fiyatı biraz düşmüştü almadım ama aldım dedim bir sürü laf söyledi niye almışım vs. Sonra da ben alıcaktım sana dedi. Tabii ben almadığımı söylediğimde vazgeçtim almıyorum diyo. o kadar sinir oldumki anlatamam. Zaten bütün paramı eve harcamışım öyle bişey alacak durumum yok ama değmezmiş.
Ne nişanda ne de daha öncesi hiç kaprisim abartı isteğim olmadı. Bu durum beni çok yıpratıyor.

not. İmla dil bilgisi hataları için çok üzgünüm kendimi toparlayamadım yazarken

Aynen öyle cimri olduğunu düşünmeme nedenim yeme içmede arabadan hiç görmedim ama hediye jest çiçek bunları yapmaması ve benim istediğim heveslendiğim ve kendi paramla aldığım bişey için ne gerek var demesi çok uyuz etti beni

Okurken ben bile soğudum adamdan sende tık yok mu?

Nişanlına söyle siyasete girsin ocak şubattan güzel olacak şubat marttan hele nisan var ya o nisan diye sallar durur. Adam bildiğin Ziya
Allahtan uzerımde cakı var, cektim cakıyı atladım hemen aslanın ustune.. Karnına tak tak tak tak

Konu sahıbı herkes aynı seyden hoslanmamıs gordugun gıbı demek o huyu sikintili cocugun sende memnun degılsın, degısır mı?
Degısmez.

Adam o kadar bencil ki sizin ne istediğiniz hiç önemli değil onun için

Yemek ıcmek ihtiyac zaten mecburi yanı.

Haha ben de o sahneyi izledim şuan alemsin

Ya bir de bu kuruntu değil ki bariz problem, minnoş hale getirmeye çalışmış konusahibi ama olmamış

Mecburi tabi ama güzel yerlere götürür önemser ya da araba konusunda benzine vs. Acımaz. Zaten sıkıntımı dile getirdim değişmedi evlenince değişmeyeceğinin farkındayım ama ne yapsam ne düşünsem bilmiyorum

Ben alcaktım diyip almadığınızı öğrendiğinde almıyorum vazgeçtim demesi varya... yani daha önceki vaat verip almamalarından bile beter. Sizinki kuruntu diil yalnız onu da düzeltmiş olalım.

Bızı ikna etmene gerek yok, sen ıknaysan sorun yok.
Sen yarın bunun yalanlarına maruz kalırken biz askı memnu izleyip cay ıcıyor olacagız. Bizlik sıkıntı yok.
İyi dusun.
Bu senın hayatın.

Nişanlınızı en iyi siz tanırsınız. Bunu neden yapıyor, haklı bir gerekçesi yoksa düzelebilir mi, düzelmesi evliliğin selameti için şart mı, eğer bu onda bir huysa alttan alabilecek biri miyim yoksa beni çok mu rahatsız ediyor gibi soruları kendinize sormanız ve yine kendinizden cevap almanız gerekiyor.

Ben alcaktım diyip almadığınızı öğrendiğinde almıyorum vazgeçtim demesi varya... yani daha önceki vaat verip almamalarından bile beter. Sizinki kuruntu diil yalnız onu da düzeltmiş olalım.
Çok doğru ben de çok kırgınım. Eksi artı terazisi yapmaya çalışıyorum sadece nişan hazırlığında mesala benim çok büyük bir talebim olmadı ama en iyisini yapmaya çalıştı. Of of seviyorum ama bu huyu çok canımı sıkıyor.

Sadece şunu bilin Evlendiğinizde size hediye alabilecek süpriz yapabilecek size mesela çiçek getirecek en basitinden bir insan değil nişanlınız bunu evlenmeden önce gerçekten gösteriyor size bunu bilin baştan ona göre davranın
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin bu kadar kısa ve öz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…