Nişanlımla ilgili kuruntum

Bızı ikna etmene gerek yok, sen ıknaysan sorun yok.
Sen yarın bunun yalanlarına maruz kalırken biz askı memnu izleyip cay ıcıyor olacagız. Bizlik sıkıntı yok.
İyi dusun.
Bu senın hayatın.
Sizi ikna değil tabii amacım olayı anlatabilmek. Ben sonuçta bi tarafım sizin tarfsız olabilmeniz yorum yapabilmeniz için anlatıyorum bunları

Sizi ikna değil tabii amacım olayı anlatabilmek. Ben sonuçta bi tarafım sizin tarfsız olabilmeniz yorum yapabilmeniz için anlatıyorum bunları
Sen o aldim dedıgın sey ıcın onca laf dokup ben alacaktım dedı, almadım dedın ve almaktan vazgecti.bu ipucu mesela.
Bos konustuguna ispat.
Beyaz esya sectırıp hala almamıs olmasi bırını bıle, yine bos konustuguna ispat.
Dunyanın en ıyı insanı olabilir ama bu bos yaptıgını ortmuyor.
Soz verip tutmuyor, bu kotu olan.

Alcam diyip almaması sorun bence almıyacaksa neden alıcam diyor
Evlenince de böyle devam ederse iyi şeyler olmaz

Kuruntu bu değil yalnız.

Nişanliniz yalancı.

Sözünün eri değil.

Zaten bir insan şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorsa onda sıkıntı vardır.

Yapacak olan lafla değil icraatla gelir sizin karşınıza.

Aldım dediğiniz şeye tepki göstermesi de hadsizlik bence .

Dikkat edinde nişanlinizin alacağım dediği ev eşyalarının parasını da vermiş olarak bulmayin kendinizi bir anda.

Kendimden örnek vereyim eşimle sevgili iken, nisanliyken ve evligimizin ilk bir yılında inanılmaz jestleri vardı hediyeler çiçekler oo neler neler.simdi ise özel gunler ve çok çok özel durumlar olmadıkça malesef almaz oldu.belki gerçekten durumu yoktur. Ya da senin nisanlinda tam tersini yapar insanlar değişir canım karsilikli tutumlarimiz birbirimizin davranışlarını etkiler.gercekten nisanlinizla birbirinizi sevip sayiyorsaniz,sadece Zamana ihtiyaciniz var.

Bu kuruntu değil. Düpedüz cimrilik. Evlen paranı da alır elinden harçlık alırsın sen de artık. Daha nişanlıyken aldıgına karışandan hayır gelmiyor tecrübeyle sabit

Bence sorun alıp almamaktan ziyade boşa ümit verip oyalamak. Bu evlenince kışın der ki yaz gelsin şuraya giderizz, yaz gelir önümüzdeki yaz gideriz. Almak istediğin bir şey olur 3 ay bekle 5 ay bekle diye oyalar. Her zaman tüm hevesini kaçırır

Şimdi ben doğru mu anladım tamamen kendi kazancınızla aldığınız bir şey için size kızıyor sonra çevir kazı yanmasın misali ben alacaktım sana ondan kızdım diyor ve siz almadığınizi söylediğinizde o da size almıyor

Bakın bu tek başına karaktersizlik göstergesidir alt metni iyi okuyun derim

Boyle bencil bir adami nasil sevip de ömrümü bununla gecirecegim diyebiliyorsunuz ben de bunu anlamiyorum

Yapmayacağı şeyleri yapacak gibi anlatılmasından nefret ederim. Benim annem de öyle bir insan (ikizler burcu) heves eder hemen olmuş gibi konuşur, sonra hevesi geçer unutur bile. Çocukken devamlı gaza gelip bize vaatlerde bulunurdu; yazın raftinge gidecegiz, teşekkür al bilgisayar alalım, pazar pikniğe gideceğiz... Pazar olurdu, Piknik yok,evde pineklerdik. Teşekkür alırdık,bilgisayar yok. Yaz gelirdi, rafting yok...söylediklerini bile hatirlamazdi.
O yüzden artık ,yaklaşık on yıldır, hiç bir dediğini önemsemiyorum. Çünkü sözüne sadık bir insan değil, hevesle vaatlerde bulunup hevesi geçince unutan bir insan.
Sizin nisanliniz da böyleymiş. Bu huy asla değişmez . Cimrilikle falan da bağlantısı yok bence (ki benim annemin eli çok boldur mesela) tamamen karakter meselesi.
Bu karakterle memnunsan, idare edebilirim,alışırım dersen devam et. Ama sakın değişecegi tarzında bir fikre kapılma çünkü tabii ki değişmeyecek
Bir ömür sana vaatlerde bulunup tutmayacak. O kadar açık ki ...

Ablam da sırf bu yuzden nişan attı duzelmez . bence bı sure sonra yalan da başlıyo bızde oyle oldu . hakkınıda hayırlısı

Çok doğru tespit yapmışsınız anlık vaatler.

Siz ona hediye alıyor musunuz? Cevabı evet ise o zaman beklentiye girmekte haklısınız.Onun dışında, eve alınan eşyaları ortak almalısınız.Nişanlınız bana pek sorumluluk sahibi gibi gelmedi.Belki evliliğe hazır değildir. Mutlaka konuşmalısınız.

Yaslariniz kaç? Meslek? Maas?

Ki hos maasi az olsa bile, nisanlinin yalanci oldugu gerçegini degistirmiyor. Anlattiklarina göre kafamda kaba saba, agzi iyi laf yapan adam canlandi. Bes yil sonra sen bebek ile cebelisirsin, adam cep telefonu ile ograsir. Ne bir yere gidersin, ne bir jest görürsün.. Siradan bir evlilik olur.

Yalanci demek ki
Siz de planinizi adamin yalanci olmasina gore yapin bence. Mesela evlenmemek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…