- Konu Sahibi delimaviii
-
Sizi ikna değil tabii amacım olayı anlatabilmek. Ben sonuçta bi tarafım sizin tarfsız olabilmeniz yorum yapabilmeniz için anlatıyorum bunlarıBızı ikna etmene gerek yok, sen ıknaysan sorun yok.
Sen yarın bunun yalanlarına maruz kalırken biz askı memnu izleyip cay ıcıyor olacagız. Bizlik sıkıntı yok.
İyi dusun.
Bu senın hayatın.
Sen o aldim dedıgın sey ıcın onca laf dokup ben alacaktım dedı, almadım dedın ve almaktan vazgecti.bu ipucu mesela.Sizi ikna değil tabii amacım olayı anlatabilmek. Ben sonuçta bi tarafım sizin tarfsız olabilmeniz yorum yapabilmeniz için anlatıyorum bunları
Kendimden örnek vereyim eşimle sevgili iken, nisanliyken ve evligimizin ilk bir yılında inanılmaz jestleri vardı hediyeler çiçekler oo neler neler.simdi ise özel gunler ve çok çok özel durumlar olmadıkça malesef almaz oldu.belki gerçekten durumu yoktur. Ya da senin nisanlinda tam tersini yapar insanlar değişir canım karsilikli tutumlarimiz birbirimizin davranışlarını etkiler.gercekten nisanlinizla birbirinizi sevip sayiyorsaniz,sadece Zamana ihtiyaciniz var.Merhaba arkadaşlar yeni nişanlandım sayılır güzel giden br ilişkimiz var aileler arası ilişki de normal.
nasıl anlatsam bilmiyorum ama beni kıran üzün durumlar var nişanlım cimri bir insan değil ben de öyle hediye alayım heap ödeyim gezeyim tozayım çok severim tabii hayat hep güllük gülüstanlık değil.
sevgili olduğumuz süre içinde nişanlım sadece bir kere bana hediye aldı nişandan sonrada hiç bir şey almadı. Hediye derken yanlış anlaşılmasın maddi değerli şeyler değil asla beklentim.
ben çalışan bir kadının evimiz için kendi üzerime düşen herşeyi nerdeyse aldım ama o işlerin bu ara sıkıntılı olduğunu söyleyip şu ana kadar hiçbir şey almadı beyaz eşya vs beğendiğimiz halde hala beklmede tamam bekleyelim ama neden heveslendirip hevesimi kırıyor anlamadım.
nişandan önce bir sürü attı tuttu yok senin hesabına para atıcam evimiz için tok sana özel bi hediye yaptırıcam yok telefonunu değiştiricem ya madem yapmıcan neden konuşuyosun en çok buna sinir oluyorum.
en son sinirlendiğim nokta da beğendiğim bişey vardı kendim için 4-5 bin tl civarında bu indirimde fiyatı biraz düşmüştü almadım ama aldım dedim bir sürü laf söyledi niye almışım vs. Sonra da ben alıcaktım sana dedi. Tabii ben almadığımı söylediğimde vazgeçtim almıyorum diyo. o kadar sinir oldumki anlatamam. Zaten bütün paramı eve harcamışım öyle bişey alacak durumum yok ama değmezmiş.
Ne nişanda ne de daha öncesi hiç kaprisim abartı isteğim olmadı. Bu durum beni çok yıpratıyor.
not. İmla dil bilgisi hataları için çok üzgünüm kendimi toparlayamadım yazarken
Ablam da sırf bu yuzden nişan attı duzelmez . bence bı sure sonra yalan da başlıyo bızde oyle oldu . hakkınıda hayırlısıMerhaba arkadaşlar yeni nişanlandım sayılır güzel giden br ilişkimiz var aileler arası ilişki de normal.
nasıl anlatsam bilmiyorum ama beni kıran üzün durumlar var nişanlım cimri bir insan değil ben de öyle hediye alayım heap ödeyim gezeyim tozayım çok severim tabii hayat hep güllük gülüstanlık değil.
sevgili olduğumuz süre içinde nişanlım sadece bir kere bana hediye aldı nişandan sonrada hiç bir şey almadı. Hediye derken yanlış anlaşılmasın maddi değerli şeyler değil asla beklentim.
ben çalışan bir kadının evimiz için kendi üzerime düşen herşeyi nerdeyse aldım ama o işlerin bu ara sıkıntılı olduğunu söyleyip şu ana kadar hiçbir şey almadı beyaz eşya vs beğendiğimiz halde hala beklmede tamam bekleyelim ama neden heveslendirip hevesimi kırıyor anlamadım.
nişandan önce bir sürü attı tuttu yok senin hesabına para atıcam evimiz için tok sana özel bi hediye yaptırıcam yok telefonunu değiştiricem ya madem yapmıcan neden konuşuyosun en çok buna sinir oluyorum.
en son sinirlendiğim nokta da beğendiğim bişey vardı kendim için 4-5 bin tl civarında bu indirimde fiyatı biraz düşmüştü almadım ama aldım dedim bir sürü laf söyledi niye almışım vs. Sonra da ben alıcaktım sana dedi. Tabii ben almadığımı söylediğimde vazgeçtim almıyorum diyo. o kadar sinir oldumki anlatamam. Zaten bütün paramı eve harcamışım öyle bişey alacak durumum yok ama değmezmiş.
Ne nişanda ne de daha öncesi hiç kaprisim abartı isteğim olmadı. Bu durum beni çok yıpratıyor.
not. İmla dil bilgisi hataları için çok üzgünüm kendimi toparlayamadım yazarken
Çok doğru tespit yapmışsınız anlık vaatler.Yapmayacağı şeyleri yapacak gibi anlatılmasından nefret ederim. Benim annem de öyle bir insan (ikizler burcu) heves eder hemen olmuş gibi konuşur, sonra hevesi geçer unutur bile. Çocukken devamlı gaza gelip bize vaatlerde bulunurdu; yazın raftinge gidecegiz, teşekkür al bilgisayar alalım, pazar pikniğe gideceğiz... Pazar olurdu, Piknik yok,evde pineklerdik. Teşekkür alırdık,bilgisayar yok. Yaz gelirdi, rafting yok...söylediklerini bile hatirlamazdi.
O yüzden artık ,yaklaşık on yıldır, hiç bir dediğini önemsemiyorum. Çünkü sözüne sadık bir insan değil, hevesle vaatlerde bulunup hevesi geçince unutan bir insan.
Sizin nisanliniz da böyleymiş. Bu huy asla değişmez . Cimrilikle falan da bağlantısı yok bence (ki benim annemin eli çok boldur mesela) tamamen karakter meselesi.
Bu karakterle memnunsan, idare edebilirim,alışırım dersen devam et. Ama sakın değişecegi tarzında bir fikre kapılma çünkü tabii ki değişmeyecek
Bir ömür sana vaatlerde bulunup tutmayacak. O kadar açık ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?