- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Patronua cok bagli beni bile o ostemeye geldi yardimci olur bize her konuda aramizi yapmada yardci oldu babasi oldu nisanlimin maddi manevo yardim vs biralmam o isi ihanet etmemdiyor maasi 1500 mus ama daha fazla aaliyor biliyorm konusmalarimiz biter cunku plan yapmaz gelecege dair konusmaz daha oncede acmistim konu dugunden bile konusmaz aslinda ilgilidir gunde en az 6-7 kere arar ama tuhaf bi insan ama seviyorum
Günde 6-7 kere araması güzelde ee o kadar aramada hiçmi evlilik düğün hakkında konuşmuyorsunuz peki sözler oraya geliyor hazırlık aşamasında düğün zamanınız yakınmı? patronunu sevmesi baba yerine koyması çok güzel bir şey ama kişi kendi sosyal hayatına da bakmalı sürekli çalışarak bıkkınlık gelir mecbur ayaklarımızın üzerinde durmak için çalışmalıyız ama bir sınırı olması o kadar çalışma saatine göre az alıyor saat 5 buçukta kalkıyorsa bütün gün çalışıyorsa akşamları görüşmemeniz normal babamdan biliyorum o da bu saatlerde kalkıyor akşam en geç 6:30 da evde fırında çalışıyor yemek yemek amacı sadece tvye bakmak arada nadir gider bir yerlere evlenince aynı evi paylaşınca fazla göze batmıyor belki ama şu dönemde yanınızda olmasına ihtiyacınız var