• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimla iliskimiz normal mi?

Patronua cok bagli beni bile o ostemeye geldi yardimci olur bize her konuda aramizi yapmada yardci oldu babasi oldu nisanlimin maddi manevo yardim vs biralmam o isi ihanet etmemdiyor maasi 1500 mus ama daha fazla aaliyor biliyorm konusmalarimiz biter cunku plan yapmaz gelecege dair konusmaz daha oncede acmistim konu dugunden bile konusmaz aslinda ilgilidir gunde en az 6-7 kere arar ama tuhaf bi insan ama seviyorum

Günde 6-7 kere araması güzelde ee o kadar aramada hiçmi evlilik düğün hakkında konuşmuyorsunuz peki sözler oraya geliyor hazırlık aşamasında düğün zamanınız yakınmı? patronunu sevmesi baba yerine koyması çok güzel bir şey ama kişi kendi sosyal hayatına da bakmalı sürekli çalışarak bıkkınlık gelir mecbur ayaklarımızın üzerinde durmak için çalışmalıyız ama bir sınırı olması o kadar çalışma saatine göre az alıyor saat 5 buçukta kalkıyorsa bütün gün çalışıyorsa akşamları görüşmemeniz normal babamdan biliyorum o da bu saatlerde kalkıyor akşam en geç 6:30 da evde fırında çalışıyor yemek yemek amacı sadece tvye bakmak arada nadir gider bir yerlere evlenince aynı evi paylaşınca fazla göze batmıyor belki ama şu dönemde yanınızda olmasına ihtiyacınız var :51: 2 haftada bir pazarsa izni o zaman dolu dolu yaşıyormusunuz hazırlıklarınızı nasıl tamamlıyorsunuz peki ?

Dugun ertelendi ağustos du ailesi yardim etmiyor ekimde ins ama zam gelmeden esyalari aldik cekle ablamla aldik nisanlim gormedi bile biz dugune son bir ay kala konusuruz eminim

Dugun ertelendi ağustos du ailesi yardim etmiyor ekimde ins ama zam gelmeden esyalari aldik cekle ablamla aldik nisanlim gormedi bile biz dugune son bir ay kala konusuruz eminim

Tek tuhaf olan nişanlın değil bence
Beraber kullanacağınız eşyaları ablanla almışsın, adam görmemiş bile
Sizin iletişim kopukluğunuz her anlamda var, izin yüzünden değil

Nişanlınız Evlenmek İstediğine Emin mi?

Öyle Çalışma Saatlerinden Nasıl Memnun Olur ki İnsan, Sosyal Hayat Sıfır Evlenirse Yine Aynı Saatler mi Olacak :26:

Sen Çalışmayı Bıraksan Bile Adamın Yüzünü Görsen Yarabbi Şükür Diyeceksin

Nişanlın İşkolik Gibi Geldi Bana

Tek tuhaf olan nişanlın değil bence
Beraber kullanacağınız eşyaları ablanla almışsın, adam görmemiş bile
Sizin iletişim kopukluğunuz her anlamda var, izin yüzünden değil
Bişey deyince sen zevkine gore al senin zevline hayranim ben diyor

Nişanlınız Evlenmek İstediğine Emin mi?

Öyle Çalışma Saatlerinden Nasıl Memnun Olur ki İnsan, Sosyal Hayat Sıfır Evlenirse Yine Aynı Saatler mi Olacak :26:

Sen Çalışmayı Bıraksan Bile Adamın Yüzünü Görsen Yarabbi Şükür Diyeceksin

Nişanlın İşkolik Gibi Geldi Bana
Aynen öyle baska is bulalim diyom kabul etmiyor saatler soyle boyle diyince de ekmek parasi diyor

Bişey deyince sen zevkine gore al senin zevline hayranim ben diyor

Birbirinizden beklentileriniz çok farklı siz beraber paylaşmak hazırlık yapmak istiyorsunuz nişanlınız iltifat ederek gönlünüzü almaya çalışarak bütün herşeyi size yaptırıyor ekmek parası diyor bence ciddi bir şekilde konuşulmalı yaşamak istediğiniz hayat bu değilse kendini değiştirmeli şahsen hiçbirşeyle ilgilenmeyen beraber paylaşım yapmayan iletişim kopuk olduğu bir hayat ne kadar güzel gelebilir ki :51:

Canim biraz bosvermis mi nisanlin evlilik heyecani yok gibi ver isi calissin yani ama boyle nasil olacak evlendikten sonrası var bunun bir de tamam isini sevmesi calismayi sevmesi güzel de bütün hayatini isi oluşturuyor gibi ciddi ciddi konuşmak lazim bosverme

Ise gelirken serviste actim biraz konuyu gorusemiyoruz falan diye vakot yok diyo istesek vakit yaratiriz dedim ama senin icin is ve ailen ben olmasamda olur dedim devamini aksam konusuruz dedim gececiyim almaya gelecek 12 de
Evlenince vaktimiz olacak idare et diyo

bazen olur böyle şeyler zaten iş yüzünden vakti yokmuşçok fazla. belki de yorgunluktan da sessizlik yaşanıyordur aranızda. yaşı kaç nişanlınızın acaba?
değiştirmek için bir şeyler yapabilirsiniz ama bunu onun yapması lazım sanki çünkü sizin ayarrlayacğaınız şeyler onun eşref saatine denkgelmeyebilir çünkü onun çalışma saatleri gerçekten çok fazlaymıs. insanüstü bi çaba gerekir böyle bi tempo.allah yardımcınız olsun...

Siz birbirinize vakit ayırmayı gereksiz görüyor gibisiniz.
Daha şimdiden böyleyseniz dikkat edin evlenince daha kötü hissedersiniz.
Bu duyguların yanına hizmetçilik duygusu eklenir.. :S

İzin günleriniz uymuyorsa akşamları çıkın.
Biraz yürüyüş iyi gelir.
Haftada bir yemek yiyin birlikte.
Yorgunluk bahane olmamalı.
İnsan sevdiğinin omuzlarında dinlenir..
Konuşacak bir şeyimiz yok da ne demek anlamadım.
İki çalışan insan. İş vakalarınız yeter :)

Bu durumu düzeltmek için ilk sen adım at bence.
O da sana uyum sağlar zamanla.

26 yasindayiz ikimizde soguyorum sanki ondan bende artik, bilmiyorumm ; (

Bence karşılıklı olarak soğumuşsunuz birbirinizden.
Oturup konuşamıyorsunuz bile.
Yazık değil mi geleceğinize.
Ben olsam zorlamazdım bu işi.

Kizlar bugün konuştum daha detayli sıkıştırdim baya niye vakit ayirmiyosunbize ddiye borcdan isten bunalmis psikolojim bozuldu diyo idare et diyo seninle bi sıkıntım yok diyo

Kizlar bugün konuştum daha detayli sıkıştırdim baya niye vakit ayirmiyosunbize ddiye borcdan isten bunalmis psikolojim bozuldu diyo idare et diyo seninle bi sıkıntım yok diyo

Arada olur böyle inişler çıkışlar
Hemen soğudum diyosan evlenme
Aynı evi birlikte geçindireceksiniz, o borçlar hep olabilir yani

Back
X