• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla kavga ettik be ayrıldık,annem rahatsız kolonoskopi olacak dua edin

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
İki derdim var.nişanlımla ayrıldık.o konuya girmek istemiyorum hiç.barışmayı düşünmüyorum asla.aileme söyleyemedim annem mide ve bağırsaktan kolonoskopi olacak ve benden uzaktalar onlar.yanına da gidemedim işten dolayı.dua edin körü bi şey çıkmasın çok korkuyorum.bir de kolonoskopiden zaten korkuyorum:(
Ağlayıp durıyorum üç gündür

Kolonoskopi islemi korkulacak bir sey degil. Ameliyat gibi dusunuyorsunuz gibi geldi. Ama sonuclarindan korkuyorsaniz haklisiniz. Insaallah guzel sonuçlar cikar.

İki derdim var.nişanlımla ayrıldık.o konuya girmek istemiyorum hiç.barışmayı düşünmüyorum asla.aileme söyleyemedim annem mide ve bağırsaktan kolonoskopi olacak ve benden uzaktalar onlar.yanına da gidemedim işten dolayı.dua edin körü bi şey çıkmasın çok korkuyorum.bir de kolonoskopiden zaten korkuyorum:KK43:
Ağlayıp durıyorum üç gündür
Kolonoskopi benmde annem oldu korkulacak bisey degil asla merak etme

Kolonoskopi de kafaya takacak birşey yok ki mideye yapılan endoskopi gibi bağırsaklara yapılan işlemin adı illa birşey çıkacak diye değil ona göre teşhis ve tedavi için yapılıyor daha iyi görebilmek için bir görüntüleme çeşidi emar gibi düşünün ameliyat değil birşey değil yani

Back
X