• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimla koca bir yalan....

O kadar kotuyum ki ifade edecek cumleyi zor buluyorum hatirlarsnz belki kinumu nisanlimla hakaret surekli yuzuk atmasi anneme saygisizligi yuzunden ayrilmistik meger ben kandirilmisim ne saf ne salakmisim. Eski nisanlim la ilk bulustugumuzda ilk sevgilisi olmadigimi fakat ilk askinin ben oldugumu soylemisti. Simdi kendi gozlerimle gordum ki biz sevgili olmadan sadexe on gun once zaten gunesim diyw ifade ettigi biri kalbinde varmis o biter bitmez belli ki onun tamirini benle yapmaya calisti bana onca hakareti onca kotu davranisi bu yuzdenmiydi neden bazi insanlar daha kalplerindeki ask bitmeden baskasini yanlarinda suruyr bu nedir ben simdi dusunuyrum ki o zaman bizik iki sene yasadigimiz hersey yalanmiss peki bana yazik degil miydi gunahim neydi bu gozyadlarimin hesabini nasil verecek bu yaptigi dogru muu

Bence üzüntüden abartıyorsunuz. Başka kız arkadaşları olduğunu biliyorsunuz. Ne düşündünüz onlara sadece ismiyle hitap ettiğini mi? Tabiki de onları da seviyordu, en azından sevdiğini söylüyordu. Canım da dedi. Aşkım da dedi. Sizden 10 gün önce olduysa da nasıl olduğunu nasıl bittiğini bilemezsiniz. Belki çok kötü ayrıldılar. 10 gün sonra sizinle tanışınca unuttu tüm acısını.
Aslında bunları bilmek istiyorsunuz. Ayrılmış olsanız bile bu 2 yılın bir anlamı olmuş olmasını istiyorsunuz. Ama artık yavaş yavaş kendinize gelmeniz lazım. Geçecek bunlar. Ve iyi ki diyeceksiniz.

çok yanlış değil mi kuzum bana yazık değilmiydi ben sevıyor sevdiğim diye nişan boyunca onca hakaretini çektim benim günahım neydi belli ki aynı iş yerinde çalıştığı bir bayandı bu herhalde onu gördükçe sinirini benden çıkardı

Kimsenin yanına kalmaz yaptıkları merak etme... Sen Allaha havale et. Önüne bakmaya çalış... Allah insanı yaratılmışların en şereflisi olarak yaratmış..Kimsenin kimseye hakaret hakkı da acı çektirme hakkı da yok. Sana onu hatırlatacak herşeyden bir süre uzak dur... Başka şeylere yönelmeye çalış.. Dua et, mesela yazı yaz dök içini rahatlayacaksın... Yeni çevreler edin, çeşitli sosyal faaliyetlere filan katıl mesela gününü ful dolu yap ki düşünmeye vaktin olmasın... ve düşündüğünde kendine: " ben bu şekilde üzgünken, ağlarken, üzülürken o ne yapıyor, o tüm bunca sevgiyi hakediyor mu ? " bu soruyu sor...

Bence üzüntüden abartıyorsunuz. Başka kız arkadaşları olduğunu biliyorsunuz. Ne düşündünüz onlara sadece ismiyle hitap ettiğini mi? Tabiki de onları da seviyordu, en azından sevdiğini söylüyordu. Canım da dedi. Aşkım da dedi. Sizden 10 gün önce olduysa da nasıl olduğunu nasıl bittiğini bilemezsiniz. Belki çok kötü ayrıldılar. 10 gün sonra sizinle tanışınca unuttu tüm acısını.
Aslında bunları bilmek istiyorsunuz. Ayrılmış olsanız bile bu 2 yılın bir anlamı olmuş olmasını istiyorsunuz. Ama artık yavaş yavaş kendinize gelmeniz lazım. Geçecek bunlar. Ve iyi ki diyeceksiniz.

evet boşuna kendimi üzüyorum hayır o bana hep dürüst olduğunu yalana asla tahammulu olmadığını söyleyıp sonra böyle birseyı görmek üzdü beni çok üzdü haklısınız kendme gelmem lazım

Kimsenin yanına kalmaz yaptıkları merak etme... Sen Allaha havale et. Önüne bakmaya çalış... Allah insanı yaratılmışların en şereflisi olarak yaratmış..Kimsenin kimseye hakaret hakkı da acı çektirme hakkı da yok. Sana onu hatırlatacak herşeyden bir süre uzak dur... Başka şeylere yönelmeye çalış.. Dua et, mesela yazı yaz dök içini rahatlayacaksın... Yeni çevreler edin, çeşitli sosyal faaliyetlere filan katıl mesela gününü ful dolu yap ki düşünmeye vaktin olmasın... ve düşündüğünde kendine: " ben bu şekilde üzgünken, ağlarken, üzülürken o ne yapıyor, o tüm bunca sevgiyi hakediyor mu ? " bu soruyu sor...

umrunda bile değildir ben sadece hırpalıyrum neden degmıyr cok teşekkür ederim yorumların için kuzum

bence artık ona nişanlım diye hitap etme..bu iki ya da üçüncü konun nişanlım diye açtığın.o senin eski nişanlın bitmiş geçmiş bi şey.

kurtulmuşsun.

eski nişanlım. kurtuldum cok haklısınız. sadece üzüluyrum ve sizle paylasmk istyrm kimseye acamıyrum ve sizden gelenler rahatlatyr sanırım bunudan bu ucuncu konu

Bence sükür etmelisin böyle adamdan kurtuldun diye .

Simdi kendi yalanlariyla bas basa kalmistir ..

ya bunu evlendiğinde öğrenseydin?
geçmişe takılıp kalma bence.
olan olmuş biten bitmiş.
önünde seni bekleyen yeni bir hayat var..

ya bunu evlendiğinde öğrenseydin?
geçmişe takılıp kalma bence.
olan olmuş biten bitmiş.
önünde seni bekleyen yeni bir hayat var..

ARTIK UMRUMDA DEĞİL DÜN ASIL MİLAD OLDU BENİM İÇİN SADECE ZORUMA GİTTİ BEN BUNCA SEYİ BOŞA ÇEKMİŞİM DİYE

HAKLISIN CANIM AMA İKİ SENE YALANMIŞ GİBİ GELDİ ARTIK BANA ONU DA ÖĞRENİNCE BOŞUNA SAÇIMDA BEYAZ ÇIKMIŞ BOŞUNAYMIŞ HERSEY

Haklısın. İnsan bazı şeyleri düşünmeden de edemiyor maalesef. . :( Geçmiş olsun.

düne kadar asla beddua etmedi ama dun onları gözümle tarihi tarihine okuyunca dedim ki Rabbim bu gözyaşlarımın hesabını ödettirsin dedim sadece biz sevgili olmadan on gün önce gel güneşim özledim daha göremedim sonra güneşimi gördüm sonra o bilmeseede gülüşünü seviyorum gözlerini seviyrum gıbı ıbı on gün sonra benle sevgili oldu tamam sevgilim oldu dedi geçmişte ama beni ilkkez sevdgını söyledi inandım tümmm salaklıgımla simdi anlıyrum ki bu adam seni sevmemiş ki yarasını senle kapatmış ki bana o bütün çektırdıgının altında da bu yatıyrdu bunu anladdımm çok zoruma gitti canım inan ki veremesin bunun hesabını

Hani derler ya obur dunyada ceker falan. Ben ona inanmiyorum sen insallah bu dunyada yasarken gorursun onun cektiklerini ayaklarina kapanir da suratina tukurmezsin umarim canim...

Hani derler ya obur dunyada ceker falan. Ben ona inanmiyorum sen insallah bu dunyada yasarken gorursun onun cektiklerini ayaklarina kapanir da suratina tukurmezsin umarim canim...

Onceden daha dunr kadar beddua etmezd ama onu gordum ya insallah diyruk

Back
X