Nişanlımla Konuşmuyorum..

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
28
358
Mrb hanımlar..
Bu PAZARTESİ kardeşimle alışverişe cıkmıstık..ona bişiler alcaktık.. nişanlım bana msj cekti ve nerde oldugumu naptıgımı sordu ben de dogruyu söleyip burdym dedim.. o da aynı yerdeymıs..
tam olrk nerde oldugunu söle gelip gorım seni dedi.. kardeşim rahat edemiyor diye istemedim gelmesini.. epey gerildik .. tbi msjlasıoruz..
2 saate yakın bekledi benim nerde pldugumu sölememi.. soguktuda hava . ama ben istemedigim icin gelmesini eve gitmesini söledim gitmedi..
dolmusa binecekken şansa yolun ustunde karsımıza cıktı..
kızdı epey lan lı lunlu konustu.. bende trip attım kızdım altta kalmadım.. kızdım ..onden yurudum.. dolmusta yanımdaydı.. ozur diledi yumusadı.. ama cok kötü moralımı bozdu.. gorusme meselesinden dolayı hep tartısıyoruz.. ve ben cok fazla gorusmek istemıyorum.. o da hep gormek istiyor. konusmak istemıyorum senle dedim ,cok ısrar etti konus benle die ama pas vermeyınce kbullendi ve bikac gundur msj atmıoruz birbirimize.
bilmiyorum napacagım..
sizce napmalıyım? kafam cok karısık..

Son düzenleyen: Moderatör:
şakamı yapıyorsun sen arkadaşım ????

ilişkiniz nasıl bilememe.. normalde bir yere giderken belki izin almazsınız ama haber verebilirsiniz

kendi ilişkimde benim böyle sizinkini bilemem ama

sana nerde olduğunu sorduğunda söylemezsen adamın sinirlenmesi gayet normal geldi bana...

üstelik ısrarla sormuş şurdayım cnm ama kardeşim istemiyor diye bilirsiniz..

üstelik o neden istemediyse anlamadım...

üstelik bence görüşme meselesinde ... insna nişanlısıyla sevdiği adamla birlikte olmak ister..

sen sevdiğine eminmisin??

kalbini kırmışsınki oda seni aramıyor nedemek konuşmak istemiyorumm

bilmiyorum neden böyle davranıyosun ama nişanlının yerinde olsam çok fena bozulurdum.

neden görüşmek istemiyosun?

onun bu kadar ısrarcı davranmasının sebebi de sanırım senin neden böyle davrandığını anlayamamasıdır

Son düzenleme:
Arkadaşım sen severek nişanlandığından
Bu adamla bi ömür geçirmek istediğinden eminmisin
Şimdi görüşmek istemiyorsun
Evlenince napacaksın
Farkındamısın bilmem ama bu adamla aynı evde yaşayıp
Aynı yatakta yatacaksın o zaman ne yapmayı düşünüyorsun

Kızmakta çok haklı nişanlınız,ben olsam bende kızardım...
bide özür dilemiş,siz hala trip yapmışsınız...
onun aramasını beklemeyin,siz arayın ve özür dileyin bence..
tabi seviyorsanız:sinifsinif:

normalde nişanlınla görüşmek için bütün fırsatları değerlendiriyor olman lazım yani nişanlının yaptığı gibi ama sen tam tersne istemiyosun ilginç.ayrıca kardeşim rahat edemiyor demişsin zamanla oda alışcak eniştesi olcak bu insan evlenince napcaksınz siz.bence nişanlın haklı arkadaşım.

ondan hoşlanmadığın bariz belli..onada kendine de yazık etme.insanlar konuşa konuşa anlaşır.ben nişanlımı hervakit görmek istiyordum seven görmek ister konuşur..bidaha düşün derim

nişanlımla aynı yerde olsak, görüşelim desem, bu kadar yakınken bana bahane bulsa "gelme eve git" dese. şüphelenirim ve çok sinirlenirim.

bence hiç trip yapmayın. trip yapması gereken o....ara ve özür dile, en mantıklısı bu.

birde lan lı lun lu konuştu benle diyosun..çok kaba bir hareket ben evliyim eşim asla bana lan demez ki sen henüz nişanlısın hayret

ewt nişanlın kızmakta çok çoookk haklı. onun yerine kendini koy birde o birisiyle oturuyor olsun sen görüşmek iste oda sana gelme desin hiç olacak şemi. sen ortalığı yıkardım bu durumda. hem kardeşin neden ondan rahatsız oluyor bunada anlama veremedim. gelseydi 5 dk oturup gitseydi ne var bunda. valla biz eşimle nişanlıyken akşama kadar işyerinde telefonlaşırdık akşam birkaç saat gezerdik sonrada gece geç saatlere kaadr telde konuşurduk. ne bileyim birde sevgini iyice tart sanırım sen nişanlını sevmiyorsun

ben eşimle evlenmeden önce sabah uçağa atlar istanbula gelirdim akşam biner tekrar giderdim oda gece otobüse biner sabah mersinde olur 1 gunluk iznini benle gecirir gece geri döner sabahda direk işe başlardı açıkcası senin durumuna sasırdım sevmiosun gibi geldi istemeyerek nişanlandın galiba

nişanlı olduğunuza göre durumunuz resmiyete dökülmüş... kardeşiniz kim oluyorki görşmenizi engelleyebiliyor... çok haklı nişanlınız...

siz flört etmiyorsunuz nişanlısınız demi..nasıl olurda bu kadar rahat olabilirsiniz.nişanlın haklı seni görmek istemesinden doğal ve güzel ne olabilirki..seven insan her fırsatta beraber olmak isterr.hem kıskanadabilir nie gel bi yerde bişeler içeriz dmek yerine gelme falan diosunki ne var bundaa..kardeşin istemiyor sevmiyorsa bi yarım saat ayrılsın senden oda yeterdi onaa..bence siz nişanlınızı sevmiyorsunuz eğer böyle bir ihtimal varsa bakın ihtimal diyorum.ileri götürmeyin bu işi...evlenince her an onla olcaksınız şimdi görüşmek istemeyen evlilikte nasıl tahammul eder..birde şunu sorayım görüşmene ailen karşımı sık sık ?yani bumudur sebep ? eğer buysa bu çok etkili bir sebeptir o zaman anlayabilirim...

nişanlın olmasa bile bi arkadaşın olsa aynı alişveriş merkezinde örneğin görüşmemek ayıp bence. bi de nişanlına yapmışsın sen. acayip sinirlenmesi gayet normal. lan lı konuştuğu için o özür dilemiş sen de orada görüşmek istemediğin için özür dile kapansın konu

nişanlınla neden görüşmek istemiyorsun ben hala orda takılıp kaldım ben her fırsatta görüşmek isterdim sonuçta nişanlısınız kardeşiniz neden geriliyor? bence nişanlınız size küs olması gerekiyor fazla naz aşık usandırır..

Bunca kişi yorum yazmış, bir tanesi bile olumlu görüş bildirmemiş gördüğün gibi.
Gerçekten de yaptığın şey hiç olmamış, ayıp etmişsin nişanlına karşı.
Dürüstçe burdayım diyebildin de dürüstçe kardeşim rahatsız oluyor niye diyemedin, ki kardeşin neden rahatsız oluyor çözemedim o da ayrı.
Benim sevgilim ya da nişanlım bana bunu yapsa senin nişanlın kadar sabırlı davranamazdım açıkçası.
Bence bi özür borçlusun ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…