ondan hoşlanmadığın bariz belli..onada kendine de yazık etme.insanlar konuşa konuşa anlaşır.ben nişanlımı hervakit görmek istiyordum seven görmek ister konuşur..bidaha düşün derimMrb hanımlar..
Bu PAZARTESİ kardeşimle alışverişe cıkmıstık..ona bişiler alcaktık.. nişanlım bana msj cekti ve nerde oldugumu naptıgımı sordu ben de dogruyu söleyip burdym dedim.. o da aynı yerdeymıs..
tam olrk nerde oldugunu söle gelip gorım seni dedi.. kardeşim rahat edemiyor diye istemedim gelmesini.. epey gerildik .. tbi msjlasıoruz..
2 saate yakın bekledi benim nerde pldugumu sölememi.. soguktuda hava . ama ben istemedigim icin gelmesini eve gitmesini söledim gitmedi..
dolmusa binecekken şansa yolun ustunde karsımıza cıktı..
kızdı epey lan lı lunlu konustu.. bende trip attım kızdım altta kalmadım.. kızdım ..onden yurudum.. dolmusta yanımdaydı.. ozur diledi yumusadı.. ama cok kötü moralımı bozdu.. gorusme meselesinden dolayı hep tartısıyoruz.. ve ben cok fazla gorusmek istemıyorum.. o da hep gormek istiyor. konusmak istemıyorum senle dedim ,cok ısrar etti konus benle die ama pas vermeyınce kbullendi ve bikac gundur msj atmıoruz birbirimize.
bilmiyorum napacagım..
sizce napmalıyım? kafam cok karısık..
nişanlı olduğunuza göre durumunuz resmiyete dökülmüş... kardeşiniz kim oluyorki görşmenizi engelleyebiliyor... çok haklı nişanlınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?