Nişanlımla Konuşmuyorum..

yahu nişanlı bu yaaa nişanlıı nedemek görüşmek istemiyorum pek fazlaa. Pardonda siz nasıl tanicaksın bu evleniceğiniz adamııı nişanlılık devresi size göre yüzüğü taktık evlenene kadar 1 2 kez görüşelim olayımıdır?? hatalı olan sizsizin soğukta bekleten görüşmeyen sizsiniz birde trip atan yine sz oluyorsunuz ee pes diyorum arkdaşaım sizee..
Nişanlınız sizi görmek istemişş 2 saat soğukta beklemiş belki söylersinizde gelir yanınıza diye ama siz o soğuğa karşı istememişssinizz Sebepse Kardeşiniz Rahat Olamıyormuşş Pardon ama yarın öbür gün ENİŞTESİ OLUCAK Ozaman napıcak kardeşinizz?? ozamanda Kardeşim evde şimdi gelme evemi diceksiniz Eşinize???

Bence Hatalı olan sizsiniz ve bunu telafi etmelisinizz..

sen evlenecegin adama bunu mu yaptın..benim nişanlım böyle yapacak aramamda sormamda..
ayrıca siz nişanlıysanız kız kardeşin neden öyle davranıyor..evlilik kararı aldığın adam sonuçta..
valla anlam veremedim ya da bnm için önemli bir konu olduğundan böyle düşünüyorum ayrı illerde nişanlı olduğumdan..

nişanlın az bile yapmış kuzum
insan sevdiğini görmek istemez mi? ne demek fazla görüşmek istemiyorum..adam seni gömek için can atıyomuş sen kaçıyosun..madem içinden gelmicekti ne diye nişanlandın ki..:bbo:
ayıp etmişsin ya ama bi de zeytinyağ gibi üste çıkıp konuşmuyorum demişsin.asıl konuşmaması gereken kişi nişanlın canım ..adam özür bile dilemiş.
ne yapman gerek biliyo musun? bu adamı sevip sevmediğne karar ver önce boşuna oyalama..2 saat nerde olduğunu söylemeyip bekletmek de neyin nesi? çocuk oyunu mu bu?
saklambaç mı oynuyosun anacım??klava:

ya hu ben nişanlımın yanında bir dakika bile fazla kalabilmek için neler veririm.veriyorumda zaten.diğer arkadaşların dediği gibi sevmeyerek nişanlandın sanırım.
bence haklı olan o.ahh ahh benimki şimdi askerde bi dakikalığına görüşme imkanı olsa çıkar giderim şimdi

dimi canım yaaa 1 dk bile ne kadar değerli :gitme:
Allah kavuştursun, benimki de uzakta

kaydirigubbakcemile3

bu durumda nişanlın çok haklı..
aynı şeyi nişanlın sana yapsa idi ne hisederdin.. bir de bu yönden bak..

saçmalık ötesi be insan sevdiğini görmek için

dakikaların bile kıymetini bilir...

nişanlın sonuna kadar haklı kardeşin

ilerde nişanlandığında sen istemediğin için nişanlısını yanından uzaklaştırır mı acaba...

bencede sen neden nişanlandığını bi kez daha düşün..

üstüne bide özür dilemiş senden gene iyi davranmış bence.

seven insan gorusmek icin firsat kollar siz firsat tepmissiniz...bence duygularinizdan emin olun sevmediginiz birisiyle evlenmeyin..

1. yorumlarınızın dozunu ölcün
2. ben pek sıkı fıkı olmaktan hoslanan , sevgisini belli edebilen insanlardan degilim.. nişanlımsa benim tm zıttım.. üstüme fazla dusmesi sevgi konusunda bazen itebiliyor..
o günde kardesim icin alısveris yapıyorduk.. yanında rahat edemeyeceginden ona da söyledim lakin anlamak istemedi..afresifim biri olmamdan dolayı tartısma cıktı.
3. nişanlımı seviyorum evet ama sevgiyi belli edememe durumu var
4.barıştık..
yorumlar için tşkler, daha dikkatli yorum yaparsanız sevinirim.. söylenen hiçbir söz boşa gitmez insanlara işler, belki tek bir kelimeyle hayat karartıcaksınız belkide aydınlık bir ışık olacaksınız..
hem konusmayı bilin hemde yorum yazmayı..
şurada derdimizi acıp yardım istiyoruz.. insanı pişman etmeyin.
lafım yorum yazmayı bile beceremeyenlere.digerlerini tenzih ediyorum

Güzelim lüften darilma kizma ama ben konunu okudugumda cok güldüm yahu:1rolleyes::roflol:

Ay yazik cocuga, hem sogukta bekledi, hemde senden azar isiti, of of....:hulya:

Neyse, olan olmus üstelik barismisiniz....

Fakat simdi böyle tatli tatli kaprisler kavgalar barismalar olabiliyorda, yarin öbür gün evlendiginde ne yapacaksin?

Yapi olarak sevgisini belli edemeyen bir insanla cok fazla sevgi isteyen ve veren bir insan sence uzun vadede uyusurmu?
Bence bunu cok iyi düsün, bilirsinki fazla naz asik usandirir, bu güzel günlerinin tadini cikar canim, her zaman icinden sevmek olmaz!

Demek istedigim kendini SIKMA nisanlinin yaninda, yeri geldigi zaman sevgini göster...sen onunla bir ömür gecireceksin

Dövseydinizzzzzzzz Ayrıcaa madem zıttınız biri neden nişanlandınız onuda anlamış değilimmmmmmm Allah sabır versin nişanlnızaaa:Saruboceq: Bu aradaa başka neler yapmamızı isterdiniz kraliçemmm Madem Her türlü eleştirilere açık değilsiniz neden konu açarsınızkii İlla poffpoflancakmısınız yada duymak istediğiniz gibi aa siz haklısınız nişanlınız ayıp etmiş'mi yazmalıydık yoksa??
Eğer her türlü eleştirilere açık değilseniz bu konuda size bir ders olmuş oldu işteee ...

yıkkmayı herkes yapar önemli olan yapıcı olmak.. ne derece yapıcı oldugunuz belli.. pohpohlanmak gibi bir amacımda yok.. sadece deneyimli insanlardan tavsiye almaktı. ama yorumlar tavsiyeden öte laklaka dönüşmüş.. madem düşünmeye meyilin yok gec bu konuyu. tavsiyene falan ihtiyacım yok canım..deneymlilerle muhatap olurum cahillerle degil. okeyto..

Çok teşekkür ederim tavsiye için.. biraz sizi örnek alsa bazı insanlar cok iyi oluryerimseniben

yasakkelimehımmmm bak şimdi nişanlından çok ailesinide düşünmeye başladım senin gibi bir gelinleri olduğu içinn maşallah çok bilgili çok teerbiyeli birisinnn görüldüğü üzeree.... Neyse canım sen çık biraz derin nefes al temiz havada bellki sinirin geçmemiş burda bastırmaya çalışıyorsun.yerimseniben.. Devam et konuşmaya tatlım sennn sayın pek bilgili insan... Allah sabır versinnnn nişanlınla ailesinee:Saruboceq:

canım nişanlını kaybetmek istemiyorsan sevgini yansıtma olayını öğrenmen lazım
yoksa nişanlın en sonunda pes eder sonra çok üzülürsün
sevilmediğini düşünecektir bir süre sonra
o yüzden iyice bir düşün doğru olanı bulacaksın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…