• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla Kuzeni

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.605
398
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???:50:

bence sen fesat değilsin canım kuzeni fesat ay sinir oluyorum böyle şeylere ya nişanlı birinin başka insanlarla yazışmasına akrabada olsa bnece olmaması lazım dövesim geldi ya :41::41::41::41::41::41:

insan bir kere kuşkuya düşmesin. serin kanlı olmakta fayda var. rahatsız olduğunu açık açık söyle. aynı durumda kendisinin ne tepki vereceğini sor bakalım

Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .

Nasıl yani, nişanlın ile kuzeni bu şekilde mi konuşuyorlar birbirleriyle?

böyle msjlaşma mı olurmuş kuzenle.hemde evli kadın nişanlında erkek olarak uygun olmayan sozlerle cvp verıyo.bence bu işi açığa kavuştur.açık açık ikisiylede konuş.seni yakmasınlar arada.

nişanlını al karşına konuş
bunlar nedir diye
okuduğun herşeyi söyle kırıştırırız mailini falan
bak bakalım nasıl tepki veriyor

verdiği tepkiye görede, nasıl hareket edeceğin belli olur en azından
ama bana çirkin geldi normal muhabbet gibi değil yani
ben öyle algıladım naçizane fikrim

Boyadğım cümle de beni huylandırdı. Hadi aşkımı falan anlarım, smaimiyettendir falan ama bu cümleler cok tehlikeli :S

bence hiç normal bi durum değil ve senn nişanlınında cevapları pek sağlıklı değil gibi geldi bana....

:53::53::53::53::53::53:bence fesat değil çok safsın.
konuşulacak noktasımı kalmış bunun. yuh yani

Böyle msjlaşma mı olur yaaaa..... Ne fesatlığı arkadaşım, bu kadar iyiniyetli olma. Aşkım kelimesini hadi geçtim, bazı akrabalıklarda bu tür konuşmalar oluyor, ama öpüyorum yumuşak yerlerinden, burdan kırıştırırız felan da ne demek..... Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Peşini bırakma bu işin bence...

hmmm nişanlınla konuştun mu ?? fesat olmadığını düşünüyorum .sanırım ben olsam bende kıskanırdım ya da şüphelenirdim diyelim.bence konuşman lazım ..

ne siz fesat olacaksınız yahu resmen bişeyler yaşanıyor yumuşak yerleri neresiymiş ki.yerinizde olsam karşılarına dikilirim hesap sorarım sizde kuzeninizle öle konusun bakalım nişanlınızın tepkisi ne olacak. iyi sakinsiniz vallahı ben o mesajı gördüğüm an mesajın her satırının hesabını sorardım

yok artık.. tamam kuzenle samimi olursun şakalaşırsın falan ama bu kadar da ayıp cümleler kurmak birbirine hiç hoş değil.. bence nişanlına sor canım yol yakınken.. ilerde hep için içini yer bide akraba sürekli aynı ortamlarda olcaksınız..

aralarında bırsey olmasa bıle, cok sevıyesı konuşmalar..Yakınlık derecesı ne olursa olsun..İğrendim..Uzak durun bence..Kırıstırırız ne demek yahu..

Sakın konunun peşini bırakma. Sana açıklama yapsada ne oldugunu tam anlayana kadar devam et. Eğer ortada tahminimiz gibi iğrenç birşey varsa kurtar kendini nasıl olsa daha nişanlısın

ama eminim bişey desen evli barklı kadın nasıl böle bişey düşünürsün der..kesin tavırlı ol.hesap soruyorsun korkma:34:

Ben kuzeni kardeş gibi görenlerdenim. Kuzen ile samimi olunur, kuzen kıskanılmaz, kuzen ile ilgili fesatlık yapılmaz. Kuzen kardeştir evet, ama ben kardeşimle de bu üslupla konuşmam. Hoş değil. Bence kurcala bu konuyu.

Back
X