• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla Kuzeni

Konusahibinin bizi aydınlatmaya niyeti yok galiba :D Bizim kadar da şaşırmamış görünüyor :D

aralarında bişey var gibi,herkesin kuzeni var bu ne be vıcık vıcık yumuşak yerlerinden öperim falan, belki ilişkileri vardı ama aileleri karşı çıktı, ailelerine bu iş bitti imajı yaratmak için o evlendi nişanlın da seninle nişanlandı olamaz mı neler duyuyoruz işte

ama eminim bişey desen evli barklı kadın nasıl böle bişey düşünürsün der..kesin tavırlı ol.hesap soruyorsun korkma:34:

haklı arkadaş..Evlı kadın nasıl boyle yazısıyorsa..Hesap sormadan once bıraz daha kanıt topla bence..yanı sıkı takıp et..Olsada/olmasada ınkar edılecek ve siz kötü nıyetlı gosterıleceksınız dıkkat..

Kuzeniyle samimi olabilir ama konuşmaları kusura bakma canım çok bayağı yani biraz çeki düzen vermeleri lazım usluplarına.

1.si eşinle konuş
2.si o kuzen bozuntusuyla konuş
olmadıııııı tek yol
kocasına anlat. Direk rahatsız olduğunu söyle.

1.si eşinle konuş
2.si o kuzen bozuntusuyla konuş
olmadıııııı tek yol
kocasına anlat. Direk rahatsız olduğunu söyle.

canım kocasına söylemesi tehlikeli olabilir bence
çünkü adam ne tepki verebilir ki
kötü olur tepkisi
ayyy bilmiyorum ya çok kötü yani durum

Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???:50:

yok fesat değilsin de safsın bence
bu kadar iyiniyetli olma istersen
midem bulandı yazışmalarından yemin ederim:47:

Ben kuzeni kardeş gibi görenlerdenim. Kuzen ile samimi olunur, kuzen kıskanılmaz, kuzen ile ilgili fesatlık yapılmaz. Kuzen kardeştir evet, ama ben kardeşimle de bu üslupla konuşmam. Hoş değil. Bence kurcala bu konuyu.
anne tarafındaki erkek kuzenlerimin bana en yakın yaşı olanla aramızda 6 yaş var.
evlenene kadar hep abi dedim 3üne de, evlendim adam oldum isimleriyle hitap ettim.
yeri geldi aynı yatakta da yattık, yeri geldi sarıldık, yeri geldi beraber ağlaştık

ama bu kadarına ancak
pessss denir, söylenecek söz yok

canım kocasına söylemesi tehlikeli olabilir bence
çünkü adam ne tepki verebilir ki
kötü olur tepkisi
ayyy bilmiyorum ya çok kötü yani durum

canım biliyorum tehlikeli olacağını ama o kuzen bozuntusu da bir tehlike yaratıyor. kendisi yüzünden konusahibi nişanlısından ayrırabilir de. Yanı Allah korusun derim ama çok sinir bozucu bir durum bu. Ben dayanamazdım böyle duruma.

yok fesat değilsin de safsın bence
bu kadar iyiniyetli olma istersen
midem bulandı yazışmalarından yemin ederim:47:

anne tarafındaki erkek kuzenlerimin bana en yakın yaşı olanla aramızda 6 yaş var.
evlenene kadar hep abi dedim 3üne de, evlendim adam oldum isimleriyle hitap ettim.
yeri geldi aynı yatakta da yattık, yeri geldi sarıldık, yeri geldi beraber ağlaştık

ama bu kadarına ancak
pessss denir, söylenecek söz yok

Evet ben de bunu demeye çalışıyorum. Samimiyet başka birşey. Bizim yörede de öyledir, kuzenlerle evlilik olmadığından hep birarada büyünür, bir arada oynanır, yatılır kalkılır. Ama ben bile kuzenlerimle bu üslupla konuşmam, yine dediğim gibi ben kardeşime bile yumuşak yerlerinden öpreim demem. Tövbe tövbeee....

bu ne samimiyettir bune sululuktur.yemişim onun samimiyetini.arkadaş kuzense kuzenliğini bilsin hattaaa en iisi haddini bilsin .....vesselam

Evet ben de bunu demeye çalışıyorum. Samimiyet başka birşey. Bizim yörede de öyledir, kuzenlerle evlilik olmadığından hep birarada büyünür, bir arada oynanır, yatılır kalkılır. Ama ben bile kuzenlerimle bu üslupla konuşmam, yine dediğim gibi ben kardeşime bile yumuşak yerlerinden öpreim demem. Tövbe tövbeee....

+1
canım dersin, birtanem dersin , ki biz kuzii diye hitap ederiz birbirimize
aşkım ne demek?
en yumuşak yerinden öpmek ne demek?
kırıştırmak ne demek

Allah'ım sen sabır yarabbim!

Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???:50:

: ne FESATLIĞI YAV BAYA AŞNA FİŞNEEDİLİYORLAR NEFRET EDİYORUM BU TARZ KADINALRDA EVLİ İNSANLARLA DAHA RAHAT KIRIŞTIRIRLAR AKŞAM ARAMAZLAR SABAH BULUŞURLAR. hEY ALLHIM YAA BEN OLSAM VARYAA KUZEN MUZEN DİNLEMEM AĞZINI YÜZÜNÜ SAÇINI BAŞINI YIRTARIMM VLLHA SÜRTÜĞÜN :47::47::47::47:

bencede yani.. bende çok severim kuzenlerimi bekarken herşeyide konuşur paylaşırdım
evlendikten sonra ama belli bi mesafe giriyo
ayrıca ne kadar seversen sev aşkım,, yada kırıştırma gibi laflar mümkün değil olamaz yani

bi de normal olarak karşılaman için herkesin yanında da birbirlerine bu şekilde hitap etmeleri lazım
yüzyüze ve başkalarının yanında bu şekilde konuşmuyolarsa bence çok dikkatli ol

bende kuzenlerimle cok samimiyim ama hiç bizaman aşkım demedim
ayrıca evlenince samimiyeti kendini bilen insan sınırlar
kusura bakmayında bu kadar edepsizliklik olmaz bunlar
resmen seni kullanıyo kendilerinin ilişkileri ortaya cıkmaması için çok ayıppp:47:

Back
X