- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi deepsimply
Konusahibinin bizi aydınlatmaya niyeti yok galiba
Bizim kadar da şaşırmamış görünüyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum. Gerekirse madem bu kadar normal birşey kocasına da gösterelim diye söyle bakalım ne diyecek.
ama eminim bişey desen evli barklı kadın nasıl böle bişey düşünürsün der..kesin tavırlı ol.hesap soruyorsun korkma![]()
Konusahibinin bizi aydınlatmaya niyeti yok galibaBizim kadar da şaşırmamış görünüyor
![]()
1.si eşinle konuş
2.si o kuzen bozuntusuyla konuş
olmadıııııı tek yol
kocasına anlat. Direk rahatsız olduğunu söyle.
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???![]()
anne tarafındaki erkek kuzenlerimin bana en yakın yaşı olanla aramızda 6 yaş var.Ben kuzeni kardeş gibi görenlerdenim. Kuzen ile samimi olunur, kuzen kıskanılmaz, kuzen ile ilgili fesatlık yapılmaz. Kuzen kardeştir evet, ama ben kardeşimle de bu üslupla konuşmam. Hoş değil. Bence kurcala bu konuyu.
canım kocasına söylemesi tehlikeli olabilir bence
çünkü adam ne tepki verebilir ki
kötü olur tepkisi
ayyy bilmiyorum ya çok kötü yani durum
yok fesat değilsin de safsın bence
bu kadar iyiniyetli olma istersen
midem bulandı yazışmalarından yemin ederim
anne tarafındaki erkek kuzenlerimin bana en yakın yaşı olanla aramızda 6 yaş var.
evlenene kadar hep abi dedim 3üne de, evlendim adam oldum isimleriyle hitap ettim.
yeri geldi aynı yatakta da yattık, yeri geldi sarıldık, yeri geldi beraber ağlaştık
ama bu kadarına ancak
pessss denir, söylenecek söz yok
Evet ben de bunu demeye çalışıyorum. Samimiyet başka birşey. Bizim yörede de öyledir, kuzenlerle evlilik olmadığından hep birarada büyünür, bir arada oynanır, yatılır kalkılır. Ama ben bile kuzenlerimle bu üslupla konuşmam, yine dediğim gibi ben kardeşime bile yumuşak yerlerinden öpreim demem. Tövbe tövbeee....
Arkadaşlar çok mutsuzum nişanlımın kuzeni en ufak sorunumuzda "aşkım ,sen üzelme yanında ben varım m,bitsin yanımdayım yalnız bırakmam seni" şeklinde mesajlar atıyor.
Benimki de "aşkım ,mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden " diye mesaj göndermiş .
Geçen günde ailenin bilmediği diğer maillinde kuzeniyle mailleşmesini gördüm "artık buradan kırıştırırz "yazıyordu .
Kadın evli çocuklu bide ,ben mi çok fesatım ???![]()