• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla Kuzeni

tövbe tövbeeee... şaşırdım kaldım... ben siz kendinizle ilgili soruları bi kenara bırakıp bunu hesabını bi sorun önce eşinizden sonrasında o yumuşak yer düşkünü kuzenden şaka gibi ya :50:

canım biliyorum tehlikeli olacağını ama o kuzen bozuntusu da bir tehlike yaratıyor. kendisi yüzünden konusahibi nişanlısından ayrırabilir de. Yanı Allah korusun derim ama çok sinir bozucu bir durum bu. Ben dayanamazdım böyle duruma.

ben konu sahibinin ayrılmadığına şaşıyorum nişanlıyken bunu yapan evlenince devamını fazlasıyla getirir.iki kuzenin konuşması hiçte normal değil ben konu sahıbının yerinde olsam bir düşünürdüm yarın başıma neler getirir diye

bu kuzen teyze dayı çocuğu mu yoksa uzaktan bir akraba mı? uzaksa aralarında bir şey olabilir. yakınsa da olabilir aslında :s
kuzen kardeş gibidir yaa ne saçma sapan bir ilişki bu böyle

yazmış kaçmış gibi olmuş konu sahibi başka hiç aydınlatıcı cevap vermemiş

Nişanlınıza kapıyı gösterin ve bu durumu burada bitirin..Irgaladıkça pislik saçılacak önünüze. gördükleriniz nişanlınızla derhal ayrılma kararı için yeter ve artar nitelikte..

Yumuşak yerleri neresi oluyor acaba ? :44: düşünüyorum benim heryerim pek bir yumuşak..Aklımı koru Rabb'im !

kuzenlerin birbiriyle evlendirildiği bi ülkedeyiz...
iğrenç tabi kardeş sayılırlar....
böyle çirkin bi ilişkiye göz yummazsın umarım...

konu sahibi kesin bugün nişanlımla nereye gitsem diye düşünüyordur.konu açtığını dahi unutmuştur.herşey meydanda daha fesatmıyım diyor.kuzenin bir ayrıl nişanlındanda beni al demediği kalmış
belkide onuda demiştir :30:

Bende eşimin kuzeninin Eşime karşı olan tavırlarını hiç beğenmezdim.Eşime bakışı, konuşması batardı bana.Hissederdim eşimin dikkatini çekmeye çalıştığını.Sinir olurdum.Eğer bunları söylese herhalde o kadının orda üstüne atlardım.iyi durabilmişsin yani.Bence herşeyi açık açık sor.İnsanların içindede birbirlerine aşkım vs. diye mi hitap ediyorlarr.

Back
X