Nişanlımla Kuzeni

adama büyü yapılmış , yumuşakçalar büyüsü

çok etkili bir büyüdür , ne olduğunu anlamadan yumuşak yumuşak götürür insanı

sonra ortaya dumkof gibi bir şey çıkar. aman dikkat.

ahahah sizin bu yorumlarınıza hayranım size hayranım bu yüzden :)) süper yaaaaa :)))))
konu sahibi arkadaş sana şunu diyeceğim falcılara gide gide aklın başından gitmiş kuzum senin..
yaa ne saçmalıyorsun sen diyeceğim..burada ne açtıgın konu içeriginde ne de diğer yorumlarında büyü müyü bahsetmemişsin..
sevginden bahsetmemişssin..hayırdır ..ne oldu ne değişti de saçmalamaya başladın..cidden merak ettim..
ayrıca iyi oldu eger böyle düşündüysen ..
sevgilin kuzeniyle eğlenceli hayatına ve muhabbetine devam ederken sen de ''ahh canım askımm benım ıcın ıstanbulu boylar ,büyü bu '' der oturursun aşağıya..

Allah sabır versin bize..Sizin gibiler çok şey hakediyor..farklı mail adreslerini de , gönül cilveleşmesini de ..muckss canımm :51::51::51::51:

Son düzenleme:
sen bu işlerden anlıyorsun galiba ,avatardan belli zateniçerinin dışarı vurumu psiko bir durum var sende vah vah :50:

İnsanlara acıyacağına kendine acı..Haddini de bil derim..Bilim çağında yaşıyoruz..Hele bir eğitimci olarak senin gibi insanlar benden uzak dursun..Çevremizdekilerden uzak dursun..Senin gibilere gülerler..Arkadaşa vah vah derken kendini hatırla derim..Ahlanıp vahlanıp konu açan sensin..Kendini kandırmaya devam ediyorsun..

Sana tavsiyem madem inanıyorsun büyü olayına , git sen de büyü yaptır da yaşanan şeyleri, seni aptal yerine koymalarını, o yazıları geri alsınlar herşeyi..o güne geri çevir zamanı :9: Ya da söyle de 2012 de seni baştan aşağıya yaratsın ve bir Victoria Secret mankenine dönüştürsün :9::51:

Son düzenleme:
İnsanlara acıyacağına kendine acı..Haddini de bil derim..Bilim çağında yaşıyoruz..Hele bir eğitimci olarak senin gibi insanlar benden uzak dursun..Çevremizdekilerden uzak dursun..Senin gibilere gülerler..Arkadaşa vah vah derken kendini hatırla derim..Ahlanıp vahlanıp konu açan sensin..Kendini kandırmaya devam ediyorsun..

Sana tavsiyem madem inanıyorsun büyü olayına , git sen de büyü yaptır da yaşanan şeyleri, seni aptal yerine koymalarını, o yazıları geri alsınlar herşeyi..o güne geri çevir zamanı :9: Ya da söyle de 2012 de seni baştan aşağıya yaratsın ve bir Victoria Secret mankenine dönüştürsün :9::51:

iptal büyüsünü yapsın
yada panzehir büyüsü

arkadaslar usenmeyıp okudum hepsini.. 1 yorum yazmıstım daha yazmıcaktım ama dayanamadım. bırakın artık bence. yorum yazmayın. kapatsınlarda hatta bence konuyu.. iyice geyiğe döndü olay.

Konu amacından saptığı için yorumlara kapatılmıştır.
Konu sahibi konusunu devam ettirmek istiyorsa bize bildirebilir.

Back
X