- 19 Ocak 2015
- 147
- 30
- 38
- 33
- Konu Sahibi fikrim firarda
-
Derhal ayril kesinlikle! bana kimsenin yaninda laf söylemeyen soyletmeyen insan ile evliligimizin 3. ayjnda bosaniyoruz. benden tavsiye ana kuzusuyla evlenmeyiniz. evlenirsen bile bosanirsin cunku sana saygi duymuyor deger vermiyor.
Sonunu qörmüyorüm nişanlınla. Hemen ayrılmalısın. Boyle bir insanin neyini unutamican canim zamanla insan herseye alışıyo. Goz qormeyince qönul de ister istemez unutuyo. He ben bu yaptiklarinin daha fazlasini çekerim sewiyorum dersen dewam et. Ama ewlendinde bu anneni ewinede istemez söyleyim kalirsin arada
nasılmı unutucan, adam kolay unut diye bir sürü kötü anı veriyor işte daha neMerhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?