• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla napicammmmmmm yardimmmm

kısmi aldatma var
hakaret meccüt
başkalarının önünde küçük düşürme
hafiften cimrilik
ailene saygısız
sana saygısız
kv ile aynı ev...

ilerde (çok büyük ihtimal)

aldatma
şiddet ve yukarda var olanların yoğunca miktarı...
ve sen bütün bunları yaşarken nerdesin?

kısmi aldatma var
hakaret meccüt
başkalarının önünde küçük düşürme
hafiften cimrilik
ailene saygısız
sana saygısız
kv ile aynı ev...

ilerde (çok büyük ihtimal)

aldatma
şiddet ve yukarda var olanların yoğunca miktarı...
ve sen bütün bunları yaşarken nerdesin?

Bence ver yuzugunu eline arkana bile bakmadan kaccccc topuklarinda totona dege dege kac uzaklas bu ne ya bundan koca moca olmaz bacim dünyada erkekmi yokta bu adama yalvariyorsun???Demedigi kalmamış saygi 000000 seni üzer ve uzuyorda bosveerr

Benim dediklerimi yap dunnyanin en mutlu cifti oluruz diyr sadece onun desiklwrini yapmami istyr
Vallami oyle diyor???Sen bunun her dedigini yap dahada fazlasini yap demezse gel beni bul ne demek benim dediklerimi yap?böyle tipler hep dahada fazlasini ister senin yaptigin herşeyi de gormemezlikzen gelirler sen bilirsin genede sinirlerim zıplatın

Vallami oyle diyor???Sen bunun her dedigini yap dahada fazlasini yap demezse gel beni bul ne demek benim dediklerimi yap?böyle tipler hep dahada fazlasini ister senin yaptigin herşeyi de gormemezlikzen gelirler sen bilirsin genede sinirlerim zıplatın

Aynende oylle oluyr inun gozunde tek fedakar olan deger veren o

O seni avucunun icinde goruyo ne desem kabul eder diye dusunuyo boyle davraniyim ki iyice bana baglansin diye dusunuyo. Ona kaybetme korkusu yasatmazsan cok degil bir yil icinde bosaniyorum yardim diye konu acarsin

sen bu hale getirmissin herseye evet demissin herseye susmussun yurumez bu is bitir kurtul unutursun gider senden degerli mi ? aldatma olayinda affetmicektin ne demek salak falan terbiyesiz...

Merhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da

Gercektende kac.evlenince bunlarin daha agirini yapicagindan emin olabilirsin.sonrada der sana ben istemiyodum zaten diye

Durduğun hata arkana bakmadan kaç. Şu anlattıklarından sadece biri bile bu adamdan bir cacık olmayacağını gösteriyor.

Sana saygı duyan, seven, kaybetmekten korkan , ben ne dersem o demek yerine beraber karar verelim ya da sen ne düşünüyorsun ne istersin diyen, ailesiyle beraber yaşamak yerine ayrı bir ev tutup yuvanızı kuracak, sana sadık hakaret yerine güzel sözler söyleyecek biriyle evelnmek istemyiyorsan devam et evlen bu adamla arkadaşım...Dayak, hakaret, ihanet istiyorsan devam et. Hiç mi saygın yok kendine hiç mi sevmiyorsun kendini sen. Yazık valla gençliğine..evlenince düzelir zannetme. Daha yenisiniz nişanlılık canım cicim zamanıdır. Şimdiden böyleyse sonra ne sen düşün.

cantada keklik goruyor seni..evlenmeden once boyleyse evlendikten sonra nasil olur Allah bilir..aranizda resmi bisey yokken birak bu adamin pesini,cok uzulursun..:KK12:

Canım balık baştan kokar derler daha ne duruyorsun nişanlıyken sana bu şekilde davranan adam evlenince ne yapmaz sakın evlenme sakın pişman olacağın bir işe kalkışma o adamdan sana hayır gelmez evlenip boşanacağına şimdiden ayrıl kendine yazık etme nişanlıykan birsürü ayrılan var bunu utanıp gurur meselesi yapıpta ömrünü heba etme o neder bu neder diye düşünme sen çile çekerken tek başına çekeceksin unutma uzun lafın kısası çok şanslısın gerçek yüzünü sana nişanlıyken göstermiş bir dakika bile düşünme AYRIL

Benim dediklerimi yap dunnyanin en mutlu cifti oluruz diyr sadece onun desiklwrini yapmami istyr[/QUObencil olan insanlar hayatı zindan eder sana hep ben hep ben diye daha şimdiden annene varana kadar aşşalamalar sevgine unutmamana başlatma koy ipini gitsin biraz(sayıştırıyo gibi )oldu ama kusura bakma

aldatma var mı?
evet
hakaret var mı?
evet
adam yerine koymama var mı?
evet
şiddet var mı?
evet (şu an sözlü sadece ama yarın ne olacak belli olmaz)
saygı var mı?
hayır

neyi bekliyorsunuz allah aşkına.

valla herşey unutuluyor..ben senin yerinde olsam ayrılırdım..evlendikten sonra daha zor bu işler..sen yol yakınken ver eline yüzüğünü o yalvarsın bakalım..ama bu sefer affetme..kendine ailene yazık etme...

Sana saygı duyan, seven, kaybetmekten korkan , ben ne dersem o demek yerine beraber karar verelim ya da sen ne düşünüyorsun ne istersin diyen, ailesiyle beraber yaşamak yerine ayrı bir ev tutup yuvanızı kuracak, sana sadık hakaret yerine güzel sözler söyleyecek biriyle evelnmek istemyiyorsan devam et evlen bu adamla arkadaşım...Dayak, hakaret, ihanet istiyorsan devam et. Hiç mi saygın yok kendine hiç mi sevmiyorsun kendini sen. Yazık valla gençliğine..evlenince düzelir zannetme. Daha yenisiniz nişanlılık canım cicim zamanıdır. Şimdiden böyleyse sonra ne sen düşün.

Bu zamana kadar hep duzelir umuduyla baktim olur ya onun tersi bir dusunce soyle hemen kiziyr illa ki onun ki olacak

cantada keklik goruyor seni..evlenmeden once boyleyse evlendikten sonra nasil olur Allah bilir..aranizda resmi bisey yokken birak bu adamin pesini,cok uzulursun..:KK12:

Aynen oyle canim hwr bitirsinde yalvardim agladim isredigi zaman al git diyebiliyr ben ise birkez dahi demedim

Back
X