- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi fikrim firarda
sana söylediklerini, yaptıklarını geçtim, annene nasıl hakaret etme cesaret verirsin.. bırak bu adamı gitsin yoluna..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da
Merhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da
Terbiyesiz herif. Daha ne duruyosun? Boşanıcam kocamdan dayak yiyorum diye burda konu açmak istemiyosan derhal o yüzüğü at ! Anneciģine cahil demiş hala birliktesin öylemi? Herşeyi sineye çeker de insan, anneye hakareti çekemez. Annen için ayrıl bariMerhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da
çok basit bir soru neden eltin değilde sen kv ile oturacaksın. ayrıca nişanlının seni sevdiğinide sanmıyorum . seven adamda kaybetme korkusu olur hiç durmadan al yüzüğü diyenden ne hayır gelir insana . ayrıca bu adamla evlenirsen ailene açık ol doğru bulmadıklarını ailene anlat şu andan itibaren çünkü yarın öbür gün evlenipte bir sorun yaşarsan ailen zamanında niye anlatmadın diyecek ki haklı ... düğün günü için bir şey diyemem maddi durumunu öyle ayarlıyor belki de ama olurda nişanı atarsan senin üzüntünü duyup duymayacığıda şimdiden belli .
Terbiyesiz herif. Daha ne duruyosun? Boşanıcam kocamdan dayak yiyorum diye burda konu açmak istemiyosan derhal o yüzüğü at ! Anneciģine cahil demiş hala birliktesin öylemi? Herşeyi sineye çeker de insan, anneye hakareti çekemez. Annen için ayrıl bari
ne demek annene saygısızlık ne demek onca hakaretler eltinin yanında nasıl seni küçük düşürür canım bırak hemen yol yakınken çok sevdiğin için sağlıklı düşünemiyosun kaç kurtar kendini bu ne densizlik bi ne saygısızlıık !!![]()
Evlenince küfür de eder, döver. Ne bekliyorsun ki bu adamdan? Yapma Allah aşkına at yüzüğü kurtul şu adamdan. Zaten o da meraklı ayrılmaya. Ikide bi bırak yüzüğü diyormuş. Nedense sana kıyamadım içim ısındı. Gözünü seviyim ayrıl annen içinCanim haklisin ben dedim zaten lutfen sozlerone dikkatet diye. Zaten bana birsey danismak yok kendi bildigi
adama fotograflar geliyo kalpli malpli hala affediyon ya.yok mu başka adam.kökümü kurudu bunlarınMerhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da
Eltim de gulmustu bak firlatirum dedigimi yap dedi ust uste cok yiparndm
Biraz ağır olacak ama sende bı akıl varken kendini çok ezdirirsin onca hakarete göz Yuman bir insan demekki kendine değer vermiyor ki Başkasıda versinMerhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da