• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla napicammmmmmm yardimmmm

sen ayrılma kararı alınca da o yalvarır sende kıyamazsın böyle uzar gider.tavsiyem kendin olan saygını yitirme

Seni elinin altında sandıkça,sen her kavgada alttan alıp sevgini belli ettikçe havalara girmiş nişanlın.
Daha sevgiliyken o mesajı görünce affetmeseydin keşke.

Sen bide aldatilmissin ben onu gormedim ..
Sen resmen canli kobaysin o adam icin..
2 guzel laf eder,cicek alir gece sen arabesk takilirken ozledim diye mesaj atar sende oncd mutluluktan ucar degisti diye affeder evlenirsin...
Kazan mubarek olsun......

ooo çok fena davranislar bunlar.seven erkek deyil nisanliyken 30 senelik evli bile olsa hanimina hep saygılı ve sevgili davranır.konusurken bilsözlerini titizlikli secer.zannetmeki bu duzelir nasilaslasa öyle gider.biran önce ayrıl.baska erkekmi yok

Ayrılmak için onlarca sebebin var canım. Bunların içinde ben olsam anneme cahil diyecek adam alsın yüzüğünü cehenneme gitsin derdim. Eltinin yanında çatal fırlatarak 'erkeklik' yapan adam annesinin yanında ayağının altına alıp pas pas yapar bence.

Sen bide aldatilmissin ben onu gormedim ..
Sen resmen canli kobaysin o adam icin..
2 guzel laf eder,cicek alir gece sen arabesk takilirken ozledim diye mesaj atar sende oncd mutluluktan ucar degisti diye affeder evlenirsin...
Kazan mubarek olsun......

Bana kotu niyetim yok basimdn gitsun diye yaptim dedi ama sogudum resmen davranislarnda

Ayrılmak için onlarca sebebin var canım. Bunların içinde ben olsam anneme cahil diyecek adam alsın yüzüğünü cehenneme gitsin derdim. Eltinin yanında çatal fırlatarak 'erkeklik' yapan adam annesinin yanında ayağının altına alıp pas pas yapar bence.

Eltim yaninda onu yapti eltim bakti birsey diyemedi

Arkadaslar konusmuyrx kac gundur ama surekli onu takip ediyrum sosyal medyadan bunu nasil asacagimm psikipata baglladim sanki

Ne yazmışlar,
ayrıldınız sanırım
Hakkında hayırlısı olmuş ..
Nişanlın sana şimdiden eziyet ediyor eziyordu .

sanırım ayrılmışsınız bence en doğru kararı vermişsin. unutmaya gelince unutuluyo merak etme. ilk aylar takip edersin kontrol edersin yavaş yavaş alışmaya başlarsın. emin ol ayrılık acısı aile içi şiddetten çok daha hafif bir acı ve geleceğiniz o şekilde görünüyor. Allah hakkınızda hayırlısını versin

cok üzücü ama inan şimdi böyle ise evlenince dahada kırıcı olur inan buna sonda üzülmektense başta üzül en azından cocuk falan olmaz.

Okurken icim sisti.neyseki ayrilmissiniz yoruma da cok gerek yok.Herkes yazmis zaten.

İncir agacindan oklava dari unundan baklava bu adamdan da sana koca olmaz.

İnsallah bi mesaja cicege bi.jeste tav olmazsin.:)

Ve sen bu adamla yakında evleneceksin öylemi...
Sakın bu adam senin ömrünü yerde yine doymaz:KK12:

Back
X