Nisanlımla sorunlar.

iste cnm dıyorumya caresısızım dıye ne yapcagımı sasırmıs durumdayım yarın konuscam bakalım neler olucak ne olur dua edın

Endişe etmeyin,inşallah her şeyi konuşarak çözersiniz. Dialog her zaman gereklidir. Yalnız bir abla gibi size tavsiyem,olgunluğunuzu ve ağır başlılığınızı koruyun. Ne demişler? Kötü söz sahibine aittir. Bir kadın her ne kadar hata yaparsa yapsın,sonuçta o bir kadındır ve Rabbimizin Gül'üdür!

Bırakın size hakaret edenler utansın.

Kimse kusura bakmasin ama zerre kadar uzulmuyorm sizin icin 30 yasina yaklasmis okumus bir kadin, nisanlisi kendisine
O... desin diye mi yetistirdi kendini!! Bir de sakin sakin ne yapmaliyim ne yapmamaliyim diyosunuz!! Kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin hicbisey degilseniz bile bi ana babanin kizisiniz onlara bari yapmayin bunu! Bu neyin tavri nasi bi sarhosluk anlamadim, anlamicam da! Hadi coluk cocuk sahibi, yersiz yurtsuz kadinlara uzulup care bakiyoruz konusuyoruz peki size demeli!

Ask, sevgi falan demeyin lutfen askta gurur olmazin manasi bu degil. İnsanin onuruna dokunur biraz. Yasadiklariniz yasayacaklarinizi gosteriyo zaten. Adam o kdr kucuk goruyo ki ettigu lafa bak. Nisanlisina kadinlik gururunu bu kdr ezdiren birine solicek laf bulamiyorum gercekten yaziklar olsun.

yani söyle de bi durum var görümceyle dertleşmek filan deyince aklıma geldi. benim abimle şu anki eşi de nişanlıyken ve sevgiliyken inanılmaz tartısırlardı bizde yenge biraz arıza, bu kelimeyi telafuz etmiş midir abim bilmiyorum ama ben tartışmalarında karsılıklı çok küfürler duydum birbirlerine karşı. şimdi evliler. abimin eşi gelip buraya danışsaydı ah vah ederdim ama olayın iç yüzü öyle değil. o tartışmalar artık onların normal hali gibi bi sey. fazla tutkulu bizimkiler bi saat önce küfür kıyamet sonra bakmışsınız mıc mıc eleleler. sizin ilişkiniz ne boyutta bilmeden yorum yapıyoruz biz. tabii ki o kelime sineye cekilebilir bir sey değil asla(!) ama nasıl bir tartışmaydı acaba siz görümceye neler anlattınız, nişanlınız normalde de sinirli midir, o tartışmada siz de tahrik edecek seyler söylediniz mi ve en önemlisi nişanlınız o hakaretin üstüne nasıl bir tavır takındı? pişmanlık ayaklara kapanma vs söz konusu mu? işin özünü en iyi siz bilirsiniz biz olayın bizee aktardığınız kadarıyla yorum yapabiliriz ancak, ortada bi nişan var, az önceki yorumumla kafanızı karıştırmış olmak istemem

Yasim geciyo, herkes biliyo, uzun suredir nisanliyiz, hayallerim vs. Gerekceriyle ayrilmak zor geliyo, anliyorum.

Elin adamiyla, 3 kadinin maskarasi olacagina, omur boyu kendinin efendisi ol..

Gorumce dertleselim diye iyi yanasiyo, agizdan laf aliyo annesine yetistiriyo. Anne oglunu dolduruyo. Cinsi erkek olan 32 yasindaki oglan cocugu, siz utanmiyomusunuz kizin guvenini kullanmaya diyecegine, gelip senin namusuna dil uzatiyo.. Sende saf kiz hala napcam diyosun?

Tam turk dizisi gibi.. Evlen evlen, daha 3 sezonluk entrika cikar o aileden..

bazen burada yazılanların şaka oldugunu dusunuyorum
sana o şekilde küfür eden insan cok da zengın olsa cok da yakısıklı olsa dunyadakı tek erkekde olsa evlenılmez
hayatının hatasını yaparsın
sevgıde bi yere kadar
hala ondan ayrılmamış olman gerçekten çok ilginç!

bu adamla EVLENME...

ailen kafasında bitirmiş zaten sen halen ne yapacağım diye soruyorsun...

kendi elinle hayatını zindana çevirme...

Ailesinin dolduruşuna gelip nişanlıyken size o..... diyorsa
Evlendiğinde size şiddet uygulaması da kuvvetle muhtemel.
Sizin yaşınıza gelmiş bir kadının burada ne yapayım diye bile sormaması gerekir.
Ailenizde farkında bu işin olmayacağının.
Evlenicem diye bile bile mutsuzluğa imza atmayın.

Son düzenleme:
Ayrıca adınızı kimliğinizi belli etmeyen bir nickle değiştirin bence.
Muneye mesaj atabilirsiniz

Bi erkek eşi, namusu olacak bi bayana bırakın o kelimeyi söylemeyi asla kimseye söyletmemeli.. Bütün problemler bi yana bu kelimeyi duymak nişanlınızdan size hayır gelmeyeceğini kanıtlıyor bence

Benim düşüncem,böyle saygısız bir adamla evlenip hayatını karartmaman.
Şimdiden böyle ise ilerisini görmek hiç de zor değil.

niye ikide bir çaresizim diyosun, ölümcül kara sevdaya mı düştün ayrılırsan ölür müsün ne olur yani, adam sana o... demiş üstelik ailesinin dolduruşu ile, ne bekliyosun evlenince prens mi olacak bu adam, ailesi seni el üstünde mi tutacak saçmalama ve lütfen evlenme

nişanlın şimdiden aile dolduruşuna geliyorsa kimbilir evlennce bu doldurmalarla neler yapacak.. ki sana dediği basit bi hakaret değil..namusuna küfür..evleneceği kadına o.. demek... ne kaday ayıp ve seviyesizce... evlennce ne olacak bilio musun bir derdim var bölümüne sürekli konu açacaksın.. görünen köy derim. ayrılmak tabiki basit ve kolay değil peki ya evliyken ayrılmak bi de çocuk olursa ??? bunun zorluğu ne olacak ??? ve sen bile bile gittiğin için bu yola ailende sen yaptın diyecek... bu lafı yutunca nişanlın daha da ağır konuşmaya başlayacak ??? sorun neydide o.. diyebildi namusa geldi ??

Ah canım ya aileler o kadar önemli ki.
Başlarda ne olacak ki diyiyoruz ama sonra başımıza dert oluyorlar.
Erkekler evlenince ailelerine o kadar düşkün oluyor ki.
Bana hep derlerdi hiç inanmazdım. Hakikatten öylemiş
Erkek başlarda yok canım sen önemlisin, ailemle seni muhattap etmem annem başka sen başka diyiyor ama evlenince bir değişiyorlar ki tutturuyorlar annemle barış, annemin elini öp, annem öyle dediyse öyledir, annem kötü niyetli demez, annem eve gelecek, annem bizde kalacak, sen de annemle olanları unut, annemle barış vb......
Herkesin kendi annesi tabiki de önemlidir değerlidir.
Erkek olanalrı unutup sineye çekiyor ve senden de bunu bekliyor ama maalesef olmuyor.
Kendi annenle kavga edip unutuyorsun ama söz konusu kayınvalide olunca inan ki çok zor ama mecbur susuyorsun, eşinle kavga çıkmasın diye yutup oturuyorsun.

Bana o kelimeyi kullanan adamla evlenecegime hayat boyu bekar kalirim

Ailesinin gazina girmiyorum bile

30 lu yaşlar olgunluk çağlarıdır, nasıl kendini çaresiz hissedebiliyorsun

Ekmek, su değil bu adam

Namusuna laf eden adamın kendi namusundan vardır bir sıkıntısı

Asla affedilecek, hazmedilecek bir laf değil

Bugün bu lafı eden yarın neler yapabilir, yol yakınken dön ardına da bakma hiç, bir şey kaybetmiş olmayacaksın

senin onu terk etmen için, nişanı bırakman için de demiş olabilir. Sinir anında bile söylense yenilip yutulacak bir laf değil bence. Sen şimdiden alttan alırsan, daha çok alttan alacağın durumlarla karşılaşabilirsin. Böyle birinin bulunmaz hint kumaşı olacağınıda hiççç sanmıyorum.

Ağustos'tan sonra da buraya gelip eşim bana hakeretler etti yetmedi tokat attı diye de yazabilirsiniz en azından köprüden önceki son çıkış var.. Yol yakınken atın nişanı, geçin gidin bakın hayatınıza.. Bu nedir Allahaşkına, insan evlenceği kadına bu sözleri sarf eder mi?

1 kere yapmışla 1000 kere yapmış arasında fark olur mu? Söz ağızdan çıkmaya görsün, sevdiğin adam bu kelimeyi size hiç tereddüt etmeden ailesinin gazıyla kullanmışsa evlendiğiniz de vay halinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…