- Konu Sahibi kimbilirkim
-
sımdıden hayırlı ugurlu olsun Rabbım utandırmasın guzelimm .. erkekler boyleler sen sımdıden alıs evlendıkten sonra neler goreceksın onun içinn cok sorun etme . senın duydugun heyecanı onun duymasıını bekleme balım . zaten onların en cok heyecanlandıkları an evlendıklerınde duzenlı cınsel hayat varlıgı bunu sana 20 yasında evlı ve hamıle bır arkadasın olarak soyluyorumkızlar bu hafta nikahımız olacak. ben ve nişanlm şehir dışındayız nikah işlemlerini benim ailem hallediyor. nişanlıma kaç kez nikah şekeri yaptıralım birlikte beğenelim diye söyledim tamam yaptıralım dedi. ben hatırlatmasam aklının ucuna gelmiyo. şekeri beğendik sormuyo bile bu kaç günde geliyo internetten ödemesini yapalım da gelsin falan. ne giyeceksin diyorum giyeriz bişey takım giyerim dyo. evlilik cüzdanı ve salon ücretini hiç sorduğu yok sanki sadece benm nikahım gibi bütün sorumluluk bende herşeyi ben düşünüyorum bugece de artık dayanamadım tepki gösterdim hiç heveslenmiyosun sormuyosun yapılacak ne var falan die sahiplenmiyosun dedim o da ben sana hayır demiyorum neye hevesin varsa yapmandan yanayım dediğin şeyler büyük şeyler değil hemen hallolacak şeyler sanki nikah şekeri ve evlilik cüzdanı 2 dkkada çıkıyor. nikaha benden çok kendisi hevesli ama bu tarz işlere gelince sorumluluk hep benm üzerimde gibi hissediyorum( neden o da heveslenmiyo offff offff değmedi bozulmamıza ama abartıyo muyum???
sımdıden hayırlı ugurlu olsun Rabbım utandırmasın guzelimm .. erkekler boyleler sen sımdıden alıs evlendıkten sonra neler goreceksın onun içinn cok sorun etme . senın duydugun heyecanı onun duymasıını bekleme balım . zaten onların en cok heyecanlandıkları an evlendıklerınde duzenlı cınsel hayat varlıgı bunu sana 20 yasında evlı ve hamıle bır arkadasın olarak soyluyorumama nıkah vs ustune dusen sorumluluklar yapması gerekır . bence tabii:)) ama sen uzme tatlı canını ..
guzelım bak sana nıkah fotomu koyuyorumm degerını bil ben boyle evlendım ne sekerım ne de ustumde guzel bı kıyafetım vardıı . esım ıcın sadece zeynepç.... idim zeynep a.... oldum bu kadar kuzum . ama bense hayatımı degıstırdıgım gun olarak hatırlıyorum o gunu . ama kocam o geceyı hıc unutmuyorcanım benm ne güzel yazmışsın(( acaip moralim bozuldu yaa şekere falan vereceği parada değilim ben kendm halledebilecek güçteyim zaten ama üzerine ne düşüyo düşmüyo sormuyo bile tamam aşkım yapalım sen nası istersen diyo ne yapmamız gerekiyo üzerime ne düşüyüo die sormasını bekliyorum yok!! sonra bana diyoki ee beğendk işte şeker tamam evlilik czdanı 10 dkkalık iş abartıyosun
kızlar bu hafta nikahımız olacak. ben ve nişanlm şehir dışındayız nikah işlemlerini benim ailem hallediyor. nişanlıma kaç kez nikah şekeri yaptıralım birlikte beğenelim diye söyledim tamam yaptıralım dedi. ben hatırlatmasam aklının ucuna gelmiyo. şekeri beğendik sormuyo bile bu kaç günde geliyo internetten ödemesini yapalım da gelsin falan. ne giyeceksin diyorum giyeriz bişey takım giyerim dyo. evlilik cüzdanı ve salon ücretini hiç sorduğu yok sanki sadece benm nikahım gibi bütün sorumluluk bende herşeyi ben düşünüyorum bugece de artık dayanamadım tepki gösterdim hiç heveslenmiyosun sormuyosun yapılacak ne var falan die sahiplenmiyosun dedim o da ben sana hayır demiyorum neye hevesin varsa yapmandan yanayım dediğin şeyler büyük şeyler değil hemen hallolacak şeyler sanki nikah şekeri ve evlilik cüzdanı 2 dkkada çıkıyor. nikaha benden çok kendisi hevesli ama bu tarz işlere gelince sorumluluk hep benm üzerimde gibi hissediyorum( neden o da heveslenmiyo offff offff değmedi bozulmamıza ama abartıyo muyum???
guzelım bak sana nıkah fotomu koyuyorumm degerını bil ben boyle evlendım ne sekerım ne de ustumde guzel bı kıyafetım vardıı . esım ıcın sadece zeynepç.... idim zeynep a.... oldum bu kadar kuzum . ama bense hayatımı degıstırdıgım gun olarak hatırlıyorum o gunu . ama kocam o geceyı hıc unutmuyorBENde o gunu .. ühüüüüü hüüüühühühüh
guzelım bak sana nıkah fotomu koyuyorumm degerını bil ben boyle evlendım ne sekerım ne de ustumde guzel bı kıyafetım vardıı . esım ıcın sadece zeynepç.... idim zeynep a.... oldum bu kadar kuzum . ama bense hayatımı degıstırdıgım gun olarak hatırlıyorum o gunu . ama kocam o geceyı hıc unutmuyorBENde o gunu .. ühüüüüü hüüüühühühüh
evet bıtanecıgım cok mutlluyum Rabbıme sukurler olsun ama içimde hep ukteler var derler ya aynen öylee ..maşallah canım olsun mutlusunya gerisi hikaye yazdğnı okuyunca aşkın büyüklüğünü gördüm:)ne güzel hamilesinde ohh ne güzel işte allah sağlıkla kucağna almayı eşinle mutlu sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inş Rabbim
tsk ederım canım sa olçok hoşsun ya
sesli güldüm.
evet bıtanecıgım cok mutlluyum Rabbıme sukurler olsun ama içimde hep ukteler var derler ya aynen öylee ..
Canım benım evlılıkte sunu her zaman aklımızda tutmalıyız ! bir erkegın ne kadar omzundan sorumlulugunu alırsan o kadar hafifler , hafıfleyıncede o kadar sıkıntı olur
erkekler öyle çok ayrıntı iş sevmiyor.
inceliklerden pek anlamıyorlar.
çogu armut piş ağzıma düş istiyor.
bu yüzden ondan birşeyler anlayıp yapmasını bekleme.
direk ne istiyorsan yapmasını söyle.
siparişmi verilecek "sipariş verellim mi" demeyeceksin "şu şu modeli şu kadar sipariş ver" diyeceksin.
net düz mantık.
demişsin ya gücüm var istersem yaparım diye.
yapma sakın ona at bazı işleri.
sorumlulukları ver direk.
herşeyi sakın yüklenme.
alışır senden bekler hep.
nasıl başlarsan öyle gider.
bu yüzden ver ona sorumlulukları.
evet bıtanecıgım cok mutlluyum Rabbıme sukurler olsun ama içimde hep ukteler var derler ya aynen öylee ..
Canım benım evlılıkte sunu her zaman aklımızda tutmalıyız ! bir erkegın ne kadar omzundan sorumlulugunu alırsan o kadar hafifler , hafıfleyıncede o kadar sıkıntı olur
sorun da zaten benim ona şunu yap diyememem benm yapıma ters karşımdki düşünmeli bu tarz şeyleri ben ağzmla istedkten sonra ne anlamı var ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?