nişanlımla tartıştık yanlış mı düşünüyorum acaba :((

kimbilirkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
88
0
36
Kahramanmaraş
kızlar bu hafta nikahımız olacak. ben ve nişanlm şehir dışındayız nikah işlemlerini benim ailem hallediyor. nişanlıma kaç kez nikah şekeri yaptıralım birlikte beğenelim diye söyledim tamam yaptıralım dedi. ben hatırlatmasam aklının ucuna gelmiyo. şekeri beğendik sormuyo bile bu kaç günde geliyo internetten ödemesini yapalım da gelsin falan. ne giyeceksin diyorum giyeriz bişey takım giyerim dyo. evlilik cüzdanı ve salon ücretini hiç sorduğu yok sanki sadece benm nikahım gibi bütün sorumluluk bende herşeyi ben düşünüyorum bugece de artık dayanamadım tepki gösterdim hiç heveslenmiyosun sormuyosun yapılacak ne var falan die sahiplenmiyosun dedim o da ben sana hayır demiyorum neye hevesin varsa yapmandan yanayım dediğin şeyler büyük şeyler değil hemen hallolacak şeyler sanki nikah şekeri ve evlilik cüzdanı 2 dkkada çıkıyor. nikaha benden çok kendisi hevesli ama bu tarz işlere gelince sorumluluk hep benm üzerimde gibi hissediyorum ( neden o da heveslenmiyo offff offff değmedi bozulmamıza ama abartıyo muyum???

sımdıden hayırlı ugurlu olsun Rabbım utandırmasın guzelimm .. erkekler boyleler sen sımdıden alıs evlendıkten sonra neler goreceksın onun içinn cok sorun etme . senın duydugun heyecanı onun duymasıını bekleme balım . zaten onların en cok heyecanlandıkları an evlendıklerınde duzenlı cınsel hayat varlıgı bunu sana 20 yasında evlı ve hamıle bır arkadasın olarak soyluyorum ama nıkah vs ustune dusen sorumluluklar yapması gerekır . bence tabii:)) ama sen uzme tatlı canını ..

canım benm ne güzel yazmışsın (( acaip moralim bozuldu yaa şekere falan vereceği parada değilim ben kendm halledebilecek güçteyim zaten ama üzerine ne düşüyo düşmüyo sormuyo bile tamam aşkım yapalım sen nası istersen diyo ne yapmamız gerekiyo üzerime ne düşüyüo die sormasını bekliyorum yok!! sonra bana diyoki ee beğendk işte şeker tamam evlilik czdanı 10 dkkalık iş abartıyosun

guzelım bak sana nıkah fotomu koyuyorumm degerını bil ben boyle evlendım ne sekerım ne de ustumde guzel bı kıyafetım vardıı . esım ıcın sadece zeynepç.... idim zeynep a.... oldum bu kadar kuzum . ama bense hayatımı degıstırdıgım gun olarak hatırlıyorum o gunu . ama kocam o geceyı hıc unutmuyor BENde o gunu .. ühüüüüü hüüüühühühüh

Eklentiler

• $SAM_1050.webp
    16 KB · Görüntüleme: 108
Erkekler boyle tatlim ince dusunmezler. Detay yoktur onlarda alis. Misal babam haala oyledir herseyi annem dusunur, tartisincada annemi alinganlikla sular. Halbuki hep annem haklidir. Olsun as olan aşktir. Kizma sen esine.

hayırlı uğurlu olsun canım allah utandırmasın.canım benim erkekler genelde böyledir yani senin düşündüğün şeyleri onlardan bekleme biz düğün alış verişinde eşimle gezdik ben beğendim eşim sadece ödeme yaptı:)aşkım ne istiyosan yapalım dedi habire ama hiç bi fikir sunmadı malesef herşeyi ben planladım damatlğnı bile ben beğendim:.)

Canım erkekler ayrıntı özürlü olurlar bilmiyormusun? Sein kafanda nikah şekerinin, gelinliğin damatlığın filan en ufak ayrıntısına kadar planlanmıştır enufak bir ayrıntı dün düğününü mahvetmeye yeter, onun için sadece kabarık beyaz bir elbise giyen kızla smokinli adamın kalabalık önünde nikahlanması anlamına gelir düğün. Boşver para işlerinden, yad a belirlediğiniz kalabalığa uygun mekan tutmaktan daha fazlasını bekleme. Nikah şekerinin onu heyecanlandırmaması seni sevmemesi anlamına gelmez

Hayırlısı olsun :)
Çok şekersin.Telaşın ve heyecanın buradan hissediliyor.

Düğünmüş,şekermiş,davetiyeymiş...Erkekler bu detaylarla ilgilenmiyorlar.
Sen hiç düğününü-şekerini hayal eden erkek duydun mu :)
Bunlar kızların özendiği şeyler...

Madem sana bırakmış,gönlünce seç.Ne seçsen güzel diyecek zaten :)))

maşallah canım olsun mutlusunya gerisi hikaye yazdğnı okuyunca aşkın büyüklüğünü gördüm:)ne güzel hamilesinde ohh ne güzel işte allah sağlıkla kucağna almayı eşinle mutlu sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inş Rabbim

çok hoşsun ya
sesli güldüm.

evet bıtanecıgım cok mutlluyum Rabbıme sukurler olsun ama içimde hep ukteler var derler ya aynen öylee ..
Canım benım evlılıkte sunu her zaman aklımızda tutmalıyız ! bir erkegın ne kadar omzundan sorumlulugunu alırsan o kadar hafifler , hafıfleyıncede o kadar sıkıntı olur

erkekler öyle çok ayrıntı iş sevmiyor.
inceliklerden pek anlamıyorlar.
çogu armut piş ağzıma düş istiyor.
bu yüzden ondan birşeyler anlayıp yapmasını bekleme.
direk ne istiyorsan yapmasını söyle.
siparişmi verilecek "sipariş verellim mi" demeyeceksin "şu şu modeli şu kadar sipariş ver" diyeceksin.
net düz mantık.
demişsin ya gücüm var istersem yaparım diye.
yapma sakın ona at bazı işleri.
sorumlulukları ver direk.
herşeyi sakın yüklenme.
alışır senden bekler hep.
nasıl başlarsan öyle gider.
bu yüzden ver ona sorumlulukları.

maşallah allah nazarlardan korusun tatlım.olsun her insanın muhakkak içinde kalan bişeyler vardır mutlusunya sorun yok çok şükür:)

canim bu yazdiginin aynisini gecende bende nisanlima dedim,sanki silah zoruylami evleniyorsun dedim kizim..
oda benden hevesli ama gösteremiyor.. bide herkezin dedigi gibi fazla ayrantilara takilmiyorlar erkekler.. hallolur gibisinden bakiyorlar
ta ki zaman yaklasti ozaman.. AMA erkek olarak sorumluluklarini bilip ilgilenip yapmasi sarti.. benim nisanlim yapar sagolsun
ama iste heyecanini belli edemez fazla bide detailara takilmaz:) ben söylersem ozaman..
napican canim erkekler böyle iste :) onlar bizim gibi ince düsünmesini beklersek oho cok bekleriz

herkeste aynı dertler bence bunları takmayın çünkü ben takınca işin içinden çıkamıyorum ağlayıp üzülüyorum paso( erkekler balta resmen yaaa bizde nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz eşya alıcaz ev tutucaz bunları kararlaştırcaz diye nevrim döndü üç beş şeyi düşünüyor kafasında hallediyor gerisi çokta önemli değil kısacası bizim çilemiz bitmez bayanlar işleri halledip ilerisine bakmak lazım tadımızı kaçırmayalım bizi biz düşünüyoruz malesef....

sorun da zaten benim ona şunu yap diyememem benm yapıma ters karşımdki düşünmeli bu tarz şeyleri ben ağzmla istedkten sonra ne anlamı var ki (

canım benm çok hoş yorumların ya canım çok sıkkın ama gülümsettn beni :)) bilmiyorum ya onun nijah şekeri vs. üzerine tabiki hayali olamaz ama en azından yapmam gereken ne var sen neler yapcaksın bana düşen kısım ne diye sormasını bekliyorum sadece... bunu da maddi boyutta algılar die söyleyemiyorum kendmi ifade edemiyorum. dün kardeşim dediki evlilik cüzdanı için ücret vercekmşz ben de tamam ben yollarm dedim. sen tek mi evleniyosun kocana söyle de o halletse ya herşeyi sen stleniyosun dedi bana canım sıkıldı (( nişan zamanı da mesela o askerdydi ben ona en ufak iş düşürmedm hep kendm hallettm dün gece çok saçma sapan konuşmalar geçti aramızda kırdım onu benm de gönlüm kırgın. hatta 2 senedir ilk defa tam olarak kırgınlığımızı bitirmedn telefonu kapattık bi şeklde tatlıya bağlar güzel kapatırdık içime oturdu böyle olması. zaten ailesi de ilgisiz nikahımızda bulunmayacklar annesi beni aramaz sormaz annemi de aramaz sormaz onlar öyle yapıları bunu kabullendm artık aileme karşı da arayıp soruyolar bni diyorum ben areıyorum 2-3 haftada bir. nişanlım da durumun farknda yapacağı bişe yok ama ister istemez geriliyorum bunları bi tek onunla paylaşıyorum. kardeşm de yeni evlendi onun kayınvalidesi öyle ilgili ki heveslilelrdi ailem de bu farklılığı daha iyi hissediyo. ben de dedim ki biz 2 kızız bak ailem iki kızının da değer gördüğü ailelere emanet edeceğini görmek istiyo. ailen bunu hissettiremiyo yapıları öyle ama sen bari ilgili ol ki gönül koymasınlar ara bi sor naptınız nikah işlemlerini yapabileceğm bişey var mı demen yeter. ooo kıyametler koptu ben onu karşılaştırmışım başkasıyla çok sorgulamaya başlamışım olduğu gibi kabullenmiyomuşum eskisi gibi. benmle evlenmek istemiyo musun diyo. konu öyle farklı yerlere geldi ki. nişanımda elbisemi ayakkabı kendm aldım ailesi nezaketen olsun altın ne yapalım die sormadı kendi kendilerine kafalarına göre yaptılar bişey. bizde adet vs. nasıl sormadılar. doluyum ya işte zamanında aman olsun dedim üstünü kapattım bizim ağzımızın tadı kaçmasın dedim ama şmdi birikti birikti bi nikah şekernden böyle patlak verdi....

sorun da zaten benim ona şunu yap diyememem benm yapıma ters karşımdki düşünmeli bu tarz şeyleri ben ağzmla istedkten sonra ne anlamı var ki (

canım öyle düşünme bak ileride çok üzülürsün.
sen demedikçe yapmaz sende kırıldığınla kalırsın.
basit bir örnek olacak ama mesela ben eşime "hayatım süpürgeyi takıp bir şu halıları alırmısın" dersem kalkar siler. ama demezsem heryer çer çöp olsa yine oturur içinde.
sen güzelce isteklerini söyle yapsın.
beklentiye giripte karşılığını alamazsan hayalkırıklığın daha büyük olur.

bilmiyorum ya onun nijah şekeri vs. üzerine tabiki hayali olamaz ama en azından yapmam gereken ne var sen neler yapcaksın bana düşen kısım ne diye sormasını bekliyorum sadece... bunu da maddi boyutta algılar die söyleyemiyorum kendmi ifade edemiyorum. dün kardeşim dediki evlilik cüzdanı için ücret vercekmşz ben de tamam ben yollarm dedim. sen tek mi evleniyosun kocana söyle de o halletse ya herşeyi sen stleniyosun dedi bana canım sıkıldı (( nişan zamanı da mesela o askerdydi ben ona en ufak iş düşürmedm hep kendm hallettm dün gece çok saçma sapan konuşmalar geçti aramızda kırdım onu benm de gönlüm kırgın. hatta 2 senedir ilk defa tam olarak kırgınlığımızı bitirmedn telefonu kapattık bi şeklde tatlıya bağlar güzel kapatırdık içime oturdu böyle olması. zaten ailesi de ilgisiz nikahımızda bulunmayacklar annesi beni aramaz sormaz annemi de aramaz sormaz onlar öyle yapıları bunu kabullendm artık aileme karşı da arayıp soruyolar bni diyorum ben areıyorum 2-3 haftada bir. nişanlım da durumun farknda yapacağı bişe yok ama ister istemez geriliyorum bunları bi tek onunla paylaşıyorum. kardeşm de yeni evlendi onun kayınvalidesi öyle ilgili ki heveslilelrdi ailem de bu farklılığı daha iyi hissediyo. ben de dedim ki biz 2 kızız bak ailem iki kızının da değer gördüğü ailelere emanet edeceğini görmek istiyo. ailen bunu hissettiremiyo yapıları öyle ama sen bari ilgili ol ki gönül koymasınlar ara bi sor naptınız nikah işlemlerini yapabileceğm bişey var mı demen yeter. ooo kıyametler koptu ben onu karşılaştırmışım başkasıyla çok sorgulamaya başlamışım olduğu gibi kabullenmiyomuşum eskisi gibi. benmle evlenmek istemiyo musun diyo. konu öyle farklı yerlere geldi ki. nişanımda elbisemi ayakkabı kendm aldım ailesi nezaketen olsun altın ne yapalım die sormadı kendi kendilerine kafalarına göre yaptılar bişey. bizde adet vs. nasıl sormadılar. doluyum ya işte zamanında aman olsun dedim üstünü kapattım bizim ağzımızın tadı kaçmasın dedim ama şmdi birikti birikti bi nikah şekernden böyle patlak verdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…