- Konu Sahibi kimbilirkim
-
erkekler öyle çok ayrıntı iş sevmiyor.
inceliklerden pek anlamıyorlar.
çogu armut piş ağzıma düş istiyor.
bu yüzden ondan birşeyler anlayıp yapmasını bekleme.
direk ne istiyorsan yapmasını söyle.
siparişmi verilecek "sipariş verellim mi" demeyeceksin "şu şu modeli şu kadar sipariş ver" diyeceksin.
net düz mantık.
demişsin ya gücüm var istersem yaparım diye.
yapma sakın ona at bazı işleri.
sorumlulukları ver direk.
herşeyi sakın yüklenme.
alışır senden bekler hep.
nasıl başlarsan öyle gider.
bu yüzden ver ona sorumlulukları.
kızlar bu hafta nikahımız olacak. ben ve nişanlm şehir dışındayız nikah işlemlerini benim ailem hallediyor. nişanlıma kaç kez nikah şekeri yaptıralım birlikte beğenelim diye söyledim tamam yaptıralım dedi. ben hatırlatmasam aklının ucuna gelmiyo. şekeri beğendik sormuyo bile bu kaç günde geliyo internetten ödemesini yapalım da gelsin falan. ne giyeceksin diyorum giyeriz bişey takım giyerim dyo. evlilik cüzdanı ve salon ücretini hiç sorduğu yok sanki sadece benm nikahım gibi bütün sorumluluk bende herşeyi ben düşünüyorum bugece de artık dayanamadım tepki gösterdim hiç heveslenmiyosun sormuyosun yapılacak ne var falan die sahiplenmiyosun dedim o da ben sana hayır demiyorum neye hevesin varsa yapmandan yanayım dediğin şeyler büyük şeyler değil hemen hallolacak şeyler sanki nikah şekeri ve evlilik cüzdanı 2 dkkada çıkıyor. nikaha benden çok kendisi hevesli ama bu tarz işlere gelince sorumluluk hep benm üzerimde gibi hissediyorum( neden o da heveslenmiyo offff offff değmedi bozulmamıza ama abartıyo muyum???
canım öyle düşünme bak ileride çok üzülürsün.
sen demedikçe yapmaz sende kırıldığınla kalırsın.
basit bir örnek olacak ama mesela ben eşime "hayatım süpürgeyi takıp bir şu halıları alırmısın" dersem kalkar siler. ama demezsem heryer çer çöp olsa yine oturur içinde.
sen güzelce isteklerini söyle yapsın.
beklentiye giripte karşılığını alamazsan hayalkırıklığın daha büyük olur.
malesef öyle hersey kadının üstünde sankı kendı kendımıze evlenıyoruz bizimde öyle oldu herseye ben kosturdum begendım aldım napim ama onlar bizim kadar heyecanlamaz ondan bekleme sen yap yapabiliyosan
Hayırlısı olsun :)
Çok şekersin.Telaşın ve heyecanın buradan hissediliyor.
Düğünmüş,şekermiş,davetiyeymiş...Erkekler bu detaylarla ilgilenmiyorlar.
Sen hiç düğününü-şekerini hayal eden erkek duydun mu :)
Bunlar kızların özendiği şeyler...
Madem sana bırakmış,gönlünce seç.Ne seçsen güzel diyecek zaten :)))
canım yapıyorum zaten yaptım da ama aile de öyle bakmıyo işe. iki tarafın da sorumluluğu ortaklaşa üstlendiğini görmek istiyo ister istemez takıyorum kafaya
erkekler odun işte bazı konularda kadınlarda yontmakla görevli napalımben yonttum mesela 10 ayda
işe yaradı yani öyle mi ne güzel :))) en çok canımı sıkan da dün gece bana dediki beni artık çok sorguluyosun olduğum gibi kabullenmiyosunçok ağırıma gitti kendimi suçlu ve kötü hissettm
valla bizim düğün zamanımızda eşimn haftada 6 gun calıstı iş yerı cmt gunlerı ızın vermedı pazar gunude malum her taraf kapalı bir iş halledemiyoduk ben mobılyalarımı kayınvalıdem ve kayınpederımle gittim almaya begendıgımızı eşime gösterdım ona göre aldık...
diğer mevzularda ise şunlar var yapılcak diyorum yaparız ederız nıkaha 10 gun var hala davetıye şeker yok gittim kendım begendım yaptırdım suratımıda astım dedım bak 10 gun sonra evlenecez bu yaptıgım son fedakarlıktı sırf kendı mutlulugum ıcın kafama takmıyorum insallah düğünden sonra da böyle olursunda burnundan fitil fitil getırırımm dedım acık acıkneyse evlendık bir kaç ay gectı şimdi hiç bir şeye karışmıyorum sadece direktifler yagdırıyorum tabı gızlıden gızlıye takıp edıyorum da o ayrı
kızlar bu hafta nikahımız olacak. ben ve nişanlm şehir dışındayız nikah işlemlerini benim ailem hallediyor. nişanlıma kaç kez nikah şekeri yaptıralım birlikte beğenelim diye söyledim tamam yaptıralım dedi. ben hatırlatmasam aklının ucuna gelmiyo. şekeri beğendik sormuyo bile bu kaç günde geliyo internetten ödemesini yapalım da gelsin falan. ne giyeceksin diyorum giyeriz bişey takım giyerim dyo. evlilik cüzdanı ve salon ücretini hiç sorduğu yok sanki sadece benm nikahım gibi bütün sorumluluk bende herşeyi ben düşünüyorum bugece de artık dayanamadım tepki gösterdim hiç heveslenmiyosun sormuyosun yapılacak ne var falan die sahiplenmiyosun dedim o da ben sana hayır demiyorum neye hevesin varsa yapmandan yanayım dediğin şeyler büyük şeyler değil hemen hallolacak şeyler sanki nikah şekeri ve evlilik cüzdanı 2 dkkada çıkıyor. nikaha benden çok kendisi hevesli ama bu tarz işlere gelince sorumluluk hep benm üzerimde gibi hissediyorum( neden o da heveslenmiyo offff offff değmedi bozulmamıza ama abartıyo muyum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?