Nişanlımla tartıştım ayrılmalı mıyım yaptığı kabul edilebilir mi

Doğru seven Böyle yapmaz ama nişan attığımda elalem ne der benim hakkımda olumsuz düşünürler vs gibi düşünceler korkutuyor
Elalem ne der fikrini önemseyen tam kişiliği oturmamistir. Başkalarının ne dediğini onemseyecek kadar ömrümüz uzun değil ki. Sırf içki içmesi bile ilerde her şeyi yapabilecek potansiyeli var demektir.

Doğru seven Böyle yapmaz ama nişan attığımda elalem ne der benim hakkımda olumsuz düşünürler vs gibi düşünceler korkutuyor
Evlendikten sonra çok daha büyük bir olay yaşarsan yine üstünü mü örteceksin? Nişanı atmak boşanmaktan çok daha kolay. Hayat da millet ne der diye yaşamak için oldukça kısa.

Bu kadar basit şeylerde bile kolayca yalan söyleyen adamdan korkun. Daha ciddi ve önemli konularda ne kadar çok yalan söyler siz düşünün. Tehlike geliyor. Yüzük takmaması falan da çapkınlıktan. (Haa ama adam normalde de takmıyorsa ve yüzük takmayı sevmiyorsa o ayrı). Düğünde bile aranıyor belli ki.
Güven olmayan ilişkiden olmaz. Evlenmeyin bence.
Bu arada adamın annesine şikayet etme kısmıda çok saçma ve komik olmuş.. Yapmayın bunu bir daha bence.

Son düzenleme:
Güven yoksa ayrılın.

Her şeyi geçtim de düğünde ortam nasıl kötü olabilir? Hani düğün yani farklı bir ortam değil ki. Orda kötü olan ortam değil ya odur ya da arkadaşları. Bugüne kadar gittiğim hiçbir düğünde kötü ortam görmedim Bence bu tarz davetlere eşler, nişanlılar müsait ise beraber katılmalılar

Ben evliyim ve isim geregi yuzuk takamiyorum. Esim de ayni sekilde o da takmiyor. Evliligimizin ilk yillarinda da bir sure ayri yasamak zorunda oldugumuz donemler de oldu. Disari da ciktik. Kendisi sabahin korune kadar disarida da gezdi ama ben yalanini yakalamadim. Ben de ayni sekilde ciktim disari arkadaslarimla gece geldim eve. Bu isler karsilikli guven meselesidir. Sizin olayinizda is bastan cok sacma bir hal almis.
Bana gore nisanliniz, capkinlik pesinde ve annesi de oglunun ne yaptigini biliyor ve gizliyor. Ben olsam daha fazla masraf yapilmadan yol verirdim gider. Siz elalem ne der diye diye nisanli kalmaya devam edin hatta evlenip hemen cocuk yapin. Kendinizin bilecegi is ama bu kadar kadin burada yaniliyor olamaz. Ne kadar gec kalirsaniz o kadar buyuk sorunlarla ugrasmak zorunda kalirsiniz.

Aynen öyle 30 yaşında bu saatten sonra ben öğretemem kendimi suçlu hissediyorum neden böyle yapıyor diye

ya aranıyordur ya da siz laf etmeyin diye saklıyordur başka bi ihtimal gelmedi aklıma. nişanlanmak bi şey ifade etmiyor üniden arkadaşımın 8 yıllık ilişkisi vardı geçen ay nişanlandılar ve nişan atıp ayrıldılar. nişanlandınız diye adam sütten çıkma ak kaşığa dönmeyecek bir naneler yiyor belli ki iyi düşünün

Aynen öyle 30 yaşında bu saatten sonra ben öğretemem kendimi suçlu hissediyorum neden böyle yapıyor diye
Siz niye suclu hissediyorsunuz ki? Salin bakalim ipini ne yapacak? Sizi de bu kadar kisitlamasina izin vermeyin bak sen geziyorsun karismiyorum diyin. Ben kendimi bilirim sen de bana karisma diyin. Inceldigi yerden kopar zaten kopacaksa

kendi çapında çapkınlık yapıyo düğünde başka ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…