- 17 Ağustos 2011
- 26.127
- 166.326
- 798
- Konu Sahibi papatyalardiyar
-
o sizi kısıtlıyorsa demek ki bir bklar yiyor sizin de yapmanizdan endişe ediyorHayır sadece gece geç saatte gelmesini istemem tam tersi o beni kısıtlar
Birincisi siz çocukmusunuz niye kv adayınıza şikayet ediyorsunuz? Ne diyecekti ortalığımı yıkacaktıMerhabalar nişanlım bana yalan söyledi evdeyim diyip dışarda olduğunu yakaladım baya trip attım küstüm kavga ettik neyse annesine söyledim bu durumu annesi de alttan al bişey yapmıyor arkadaşlarıyla dışarda kızım büyütmeyin vs dedi neyse benden özür diledi kapattık konuyu daha sonra bi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi ortam iyi değil tipler vs diye bende gitmedim bana düğünden fotoğraf at vs dedim attı ve yüzüğü yoktu bunu sorduğumda da yüzük parmağımda vs diyip attığı fotoğrafları sildi sizce ne yapmaya çalışıyor güvenim kalmadı kendini haklı çıkarmak istiyor dürüstçe söylese yüzüğü evde unuttum diye bişey demem zaten ama neden yalan söyleyip attığı fotoğrafları siliyor
Annesine şikayet etme sebebim yalan söylememesi gerektiğini anlatmak nişanı atacağımı söyledim ki korksun düzelsin diyeNişanlınız sağlam pabuç değil ama siz de niye çocuk gibi annesine şikayet ediyorsunuz, iki olgun insan gibi davranmanız lazım.
Bi senedir nişanlıyız alışamadı mı hala ve evdeyim diyip dışarı çıkması peki yalanını yakalayınca üste çıkmaya çalışması peki neden böyle yapıyorNişanlıyken yüzüğüne hemen alışan adam görmedim. Erkekler yüzük olayına sonradan adapte oluyor. Ama sizin sorununuz sanki farklı. Siz güvenmiyorsunuz oda evlılığe adapte olma modunda zorlanıyor gibi. Annesını katmayın hıç bi tartışmanıza bence
Evet öyle nişanda bile beni yalnız bıraktıbu konuyu geçtim sizi kısıtladığını yazmışsınız yorumlarda .
Ben Benı kısıtlayan biriyle asla evlenmezdim kendi ipini koparmıs gibi gezecek ama bana kısıtlamalar getırecek yemez vallahi
Ben kısıtlamıyorum tam tersi o bana yapıyor ve yalan söylüyor evdeyim diyip arkadaşlarıyla dışarda fink atıyor ben niye kandırılıyorumBirincisi siz çocukmusunuz niye kv adayınıza şikayet ediyorsunuz? Ne diyecekti ortalığımı yıkacaktı
İkincisi ciddi güven sorunu yaşarsınız. Çok mu kısıtlayıcısınız ?
Eee daha ne bekliyorsun o zaman gönder gitsin manipüle etmesine izin verme . Fotoğraf silmeler anneye şikayetler daha oturmamış bir ilişkiEvet öyle nişanda bile beni yalnız bıraktı
Bende sizin gibi düşünüyorum ve anlamıyorum neden evdeyim diyip arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor neden yüzük taktım diyip yüzüğü takmıyor ve sürekli yalana başvuruyor hatasını da kabul etmiyor hiç bi şekilde hevesim kalmadı evliliğe düğünde bekar arkadaşlarıyla takıldı kızlara baktı bana bunu düşündürdüYukarda yorumlarda gördüm sizi de kısıtlıyormuş. Bir söz vardır bilmem bilir misiniz. “Kişi kendinden bilir işi” demek ki kendisi dışarı çıktığında vs kabul edilmeyecek hareketleri sergiliyor ki sizi de kendisi gibi sanıp kısıtlıyor. Yapılacak şey çok net bu durumda siz yapacak mısınız ondan haber verin?
Annesine söyledim ki anlasınlar ciddi olduğumu güvenimin kırıldığını bilsinler istedim ama işteEee daha ne bekliyorsun o zaman gönder gitsin manipüle etmesine izin verme . Fotoğraf silmeler anneye şikayetler daha oturmamış bir ilişki
Laf söz uzayacak aman oğlum dışarda arkadaşlarıyla oturdu die nişan attı bla bla blaAnnesine söyledim ki anlasınlar ciddi olduğumu güvenimin kırıldığını bilsinler istedim ama işte
Aynen öyle bana bunu düşündüren biri nişanlım olamaz ya olmamalıAraniyor, dugunde guzel kiz falan var mi diye bakmistir
Şüphe ettiğim her şeyden soğurum.Bi halt karıştırıyor.Merhabalar nişanlım bana yalan söyledi evdeyim diyip dışarda olduğunu yakaladım baya trip attım küstüm kavga ettik neyse annesine söyledim bu durumu annesi de alttan al bişey yapmıyor arkadaşlarıyla dışarda kızım büyütmeyin vs dedi neyse benden özür diledi kapattık konuyu daha sonra bi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi ortam iyi değil tipler vs diye bende gitmedim bana düğünden fotoğraf at vs dedim attı ve yüzüğü yoktu bunu sorduğumda da yüzük parmağımda vs diyip attığı fotoğrafları sildi sizce ne yapmaya çalışıyor güvenim kalmadı kendini haklı çıkarmak istiyor dürüstçe söylese yüzüğü evde unuttum diye bişey demem zaten ama neden yalan söyleyip attığı fotoğrafları siliyor
Her şey çok açık adam yolundaMerhabalar nişanlım bana yalan söyledi evdeyim diyip dışarda olduğunu yakaladım baya trip attım küstüm kavga ettik neyse annesine söyledim bu durumu annesi de alttan al bişey yapmıyor arkadaşlarıyla dışarda kızım büyütmeyin vs dedi neyse benden özür diledi kapattık konuyu daha sonra bi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi ortam iyi değil tipler vs diye bende gitmedim bana düğünden fotoğraf at vs dedim attı ve yüzüğü yoktu bunu sorduğumda da yüzük parmağımda vs diyip attığı fotoğrafları sildi sizce ne yapmaya çalışıyor güvenim kalmadı kendini haklı çıkarmak istiyor dürüstçe söylese yüzüğü evde unuttum diye bişey demem zaten ama neden yalan söyleyip attığı fotoğrafları siliyor
Kişi kendinden bilir işi demişler çok doğruBeni çok kıskanıyor çok kısıtlıyor ama ben öyle yapmıyorum ona rağmen gizli saklı işler yapıyor güvenim kırıldı ben mi abartıyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?