öyle mi yaa ? bilemedim ki ben abartıyorumm o zaman az sussam ii olacak. .Fazla mı sıkboğaz ettiniz de öyle bi tepki verdi
Alınmayın ama sizin gibilere bulmuşta bunuyor denir
hayır öyle olsun istemıyorum.. aksineee haklınn yannda olsun.. her seye evet demesınNişanlınızı biraz rahat bırakın benceYa da kolllarına, ayaklarına ip takıp kukla gibi mi olmasını istiyorsunuz
umarım evlendıkten sonraaa da ağzını açmaz :/Moood : Yaş olmuş 39, aman agzımı açmayımda benmde bir yuvam olsun.
ben farkında değilmsm baksanza herkes aynı şeyi söyluyor..Nişanlını neyle suçluyorsun ki? Yok yere kalp kırıyorsun. Biraz relax ol.
ne istediğim belli az sesi çıksın istıyorumSiz ne istediğinize bir karar verin önce bana kalırsa.
ne istediğim belli az sesi çıksın istıyorum
Valla bulmuşsun öyle melek gibi bi adamı kıymetini bilne istediğim belli az sesi çıksın istıyorum
E hep sizin istediginiz oluyo. Kime sesi ciksin bu adamin orasini anlamadim. Ne istiyonuz adami cikdirtayim birgun o ses bana ciksin diyemi bu çaba.. adama acidim vallahi.ne istediğim belli az sesi çıksın istıyorum
söylemıyor ki .. benm isyanmda ona..Birazda onun istekleri olsun bence belkide bundan bunaldi adam benim fikrimi önemsemiyor diye düşünmüştür.
Mesela birşey istediginizde trip yapiyormusunuz benim istegim olmazsa diye bundan da cekiniyor olabilir bazen ses tonundan bile anlaşılır tripli konuşma.söylemıyor ki .. benm isyanmda ona..
desenize ilerde ağzını açacak. .Adamı önce bastırmışsınız şimdi de sesin çıkmıyor diye fırça çekiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama çekilmezsiniz.
Sabrediyor gibi ilerde yol, su, elektrik olarak geri döner bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?