Nişanlımla tartıştım haksız mıyım? :(

dert mi anlatıyosunuz, hava mı atıyosunuz belli değil

Neyi dert etmeyi başardınız ? Ciddi soruyorum,çünkü ortada dert yok.
Kendi kendinize sinirlenip ortalığı karıştırmışsınız.Adamın tek suçu sizin gibi birine tamam demek herhalde.Demeseymiş keşke yazık ona da üzüldüm.Boş yere kalbini kırmışsınız.

adam öğlen 2'den beri yazmıyor. . . sanırım haklısınız çok üstüne gittim...

Bilmiyorum ben mi yanlış anladım ,yorumları okuyunca garipsedim.Sizin şikayet ettiğiniz şey,kendi fikirleri olmaması değil mi ?Aslında size bağırıp çağırması ya da körü körüne benim fikirlerim olacak, ben böyle olsun istiyorum ya da ben erkeğim o yüzden benim dediğimi dinleyeceksin demesini değil , bazen sesi çıkıp fikirlerini savunması ,zaman zaman farklı açılardan bakıp sizi de düşünmeye itmesi , güçlü bir karakter olması.Çünkü insan sadece istediğinin olmasıyla mutlu olmaz bana göre ,karşısında saygı duyduğu birini ister.Size tavsiyem ise şu ;acaba sizeaşık olduğu ve kaybetmekten korktuğu için böyle davranıyor olabilir mi,bunu düşünün.Onunla bu durumu konuşabilir misin,değişir mi?Ya da böyle devam etmesi sizi ne kadar rahatsız eder?ama güzel giden ilişkinizi kendiniz baltalamayın,mutluluklar:)

aynen yukarı da belirttiğiniz gibi.. hani böle çiftler tartısır ama ortak nokta mutlaka bulur saygı çerçevesinde dimi ? işte bu bizde yok... tartışma olmasın diye
Evet aynen böyle istiyorum ki biraz o da söylesin eniştesi bişy sölüyor hmn tamm diyor snra bana soruyor iyide diyorm öyle değildi snra gidiyo eniştesine olay benm istediğim gibi oluyo karşı tarafa da ben kötü oluyorm bugun patladı dayanamadm senn mantgn yokmu ben hatalıysam bana de karsı taraf hatalıysa mantıklı olanı yap azcık yönlendirilme tasmamızı takatlr dedim adam şuan bana tripli sadece hbr veriyor o zaman bende adamı yönlendireyim gitsin .. madem böyle

Naapsın adamcağız sormasa beni önemsrmiyor olacak sorsa fikri olmayan tasma takılacak adam olacak. Naappsınn ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…