• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımn verdiği cevap . . !

sonuçta muhtaç olmuş musunuz olmamış mısınız?
gerisi hiiiç.
para aldığın kişiye karşı dilin kısa olur unutma, görgu kuralı gibi birşeydir.
o noktaya kadr getirilirse cvbımda hazır olur sıkıntı yok..
çok zorlanırsam vermeseydın derim yada yengemn halama cvp verdiği gibi bana mı yaptın yegenıne yaptın dedi. bende öle söylerim yapmasaydın bana yapmadın abine yaptın derim zamannda size çok yardım etmiş .. lafını edeceksen yapmayacaktın o zaman derım bende .. bende çok sey yaptım abimee ama hiç bir zaman lafını yapmadm ..

o noktaya kadr getirilirse cvbımda hazır olur sıkıntı yok..
çok zorlanırsam vermeseydın derim yada yengemn halama cvp verdiği gibi bana mı yaptın yegenıne yaptın dedi. bende öle söylerim yapmasaydın bana yapmadın abine yaptın derim zamannda size çok yardım etmiş .. lafını edeceksen yapmayacaktın o zaman derım bende .. bende çok sey yaptım abimee ama hiç bir zaman lafını yapmadm ..

cevabın da bu mu yani, gulmekten öldurdun akşam akşam :KK53:
lafa bak vermeseydin diycekmiş.
çok guzel atasozleri var ama ben banlanmak istemiyorum.

Bizimle dalga geçiyor muhtemelen. Buraya, nişanlısına gelinlik modelini kimseye söylememesi için yemin ettirdiği ama hala güvenmediği ile ilgili konu açmıştı kendisi. E adamda sözünde durmuş ama yaranamamış yinede. İnsan ancak bu kadar çelişebilir kendisiyle.

Konu sahibini tanimiyorum bile ama konuyu okurken o kadar yapmacik geldi ki uslubu... 😂😂😂 Öteki konusunu siz soyleyene kadar animsamamistim ve o şekilde ilk yorumumu yapmistim. Şuan eski konusunu da dusunerek emin olmuş oldum dusuncelerimde.

Gelinligi soyleme diye adama binbir yemin ettirip canindan bezdirip ondan sonra "kardesini tersledi cik üzüldüm benden bilicik"
😈😈😈😈

cevabın da bu mu yani, gulmekten öldurdun akşam akşam :KK53:
lafa bak vermeseydin diycekmiş.
çok guzel atasozleri var ama ben banlanmak istemiyorum.
Ne alaka dalga geçiyorsnuz şuan o sizin edebnz o zaman.
Evet öyle diyeceğim isteyen komik bulsun istemeyen bulmasın . Nasıl gelinirse öyle.

selam kızlar ,

benm görumcem herseye karısır yani merakından mı bilmem.. Sürekli sen bşy sormadan bak bu böle su söle fln der durur sıkıntı yok kendi kendine yapıyor sonucta bana da gösterıyor.. Tek sıkıntı bir şey alındıktan snra yada karar verildikten snra esyaya sürekli olumsuz yorum yapması bu da beni rahatsz ediyor moralimi bozuyor.. sormadan her şeye atlayan tiplerden yani.. bizim evde de var halam gibi.. karısmak gibi olmasın ama diye baslayan cümleler fln.. Nisanlım eniştesi kızkardesi beyaz esyayı almaya gittiler kızkardesı bana söylediğinin aynısını magaza da da söylemiş ortaya söyler gibi işte inox leke tutar vs o anda da nişanlm bu konuyu kapatsak mı artık kullanarak pişman olmak istiyoruz belki demiş.. Konu kapanmış..
Kızkardesı gelinliğin resmini çekmediniz mi ben ona model göstermiştim demiş. (Aslında belirli bir model yok yani 2 gelinliğinn birleşimi bşy olacak dolayısıyla öyle modeli tam belirleyecek resim de yok..)
Nişanlım o anda kızkardesıne ;
kızkardesi : Resmini çekmedin mi dedi bende
Nişanlım : Gerek görmedim beğendik
Nişanlım: Supriz olsun herşeyi görmek olmaz dedim.
Keşke terslemesydin dedim yalnış anlayacak dedim.. Anlamaz kendi görumcelerine kızıyor aynısını yapmasın dedi. Bir şey begenildikten snra alındıktan snra olumsuz yorum yapılmaz dedi. Kullanacak olan biziz. Ben de uzatmadım ama üzüldüm açıkçası.. Kız benden bilecek muhtemelen..

O kadar kolay yalan söylüyorsunuz ki ? Bakın size yalancı diyemiyorum zira yalancı yalanı yakalanmayana denir. Siz yalan söylemeyi de beceremiyorsunuz. 2 üyeliğiniz var sms te bana ısrarla 1 diye direttiniz. Zaten üyeler mayıs ayında sizi sobelemiş.

Şimdi yazdıklarınızın doğru olduğuna nasıl inansın arkadaşlar ?

Belki hiç bir anlattığınız olay böyle olmadı....

...ben ilk evlendigimde görümcem ev gezmesine geldiğinde aldığım masaya halılara modası geçmiş demişti.....nişanlını iyi tanı evlendigim kişi ilk zamanlar benim tarafimdaydi evlenince değişti aileler önemli evlilikte

selam kızlar ,

benm görumcem herseye karısır yani merakından mı bilmem.. Sürekli sen bşy sormadan bak bu böle su söle fln der durur sıkıntı yok kendi kendine yapıyor sonucta bana da gösterıyor.. Tek sıkıntı bir şey alındıktan snra yada karar verildikten snra esyaya sürekli olumsuz yorum yapması bu da beni rahatsz ediyor moralimi bozuyor.. sormadan her şeye atlayan tiplerden yani.. bizim evde de var halam gibi.. karısmak gibi olmasın ama diye baslayan cümleler fln.. Nisanlım eniştesi kızkardesi beyaz esyayı almaya gittiler kızkardesı bana söylediğinin aynısını magaza da da söylemiş ortaya söyler gibi işte inox leke tutar vs o anda da nişanlm bu konuyu kapatsak mı artık kullanarak pişman olmak istiyoruz belki demiş.. Konu kapanmış..
Kızkardesı gelinliğin resmini çekmediniz mi ben ona model göstermiştim demiş. (Aslında belirli bir model yok yani 2 gelinliğinn birleşimi bşy olacak dolayısıyla öyle modeli tam belirleyecek resim de yok..)
Nişanlım o anda kızkardesıne ;
kızkardesi : Resmini çekmedin mi dedi bende
Nişanlım : Gerek görmedim beğendik
Nişanlım: Supriz olsun herşeyi görmek olmaz dedim.
Keşke terslemesydin dedim yalnış anlayacak dedim.. Anlamaz kendi görumcelerine kızıyor aynısını yapmasın dedi. Bir şey begenildikten snra alındıktan snra olumsuz yorum yapılmaz dedi. Kullanacak olan biziz. Ben de uzatmadım ama üzüldüm açıkçası.. Kız benden bilecek muhtemelen..
Bu kadar ince düsünmeyin yaaaa.Sonra hayal kırıklıkları ağır oluo o da her seye karismasin

Back
X