- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo şikayetçi değilimde öyle terslemesine üzüldüm o da demekki sürekli olumsuz seyler söylemesine ayar olmus belli ki..[/QUOTE dert etmeyin. Herkes yerini bilsin. Sorulunca fikrini söylemeyi öğrensin.
istedigin bu degil diye mi giriste her seye karistigini anlattin satirlarca, muhtemelen nisanlina da dert yandin ve sonuc ortada :)sorun yok dert yok sadece üzüldüm onu yazdım .. İstediğim bu değildi ayrıca
Evet orkide sus :) Sus ki nişanlın kardeşinin yaptıklarına susmaya alışmasın.evet frenlemeye calıstım sonra bosver orkıde sus dedim
Of bilsem o üye bu üye yazmazdım.Bizimle dalga geçiyor muhtemelen. Buraya, nişanlısına gelinlik modelini kimseye söylememesi için yemin ettirdiği ama hala güvenmediği ile ilgili konu açmıştı kendisi. E adamda sözünde durmuş ama yaranamamış yinede. İnsan ancak bu kadar çelişebilir kendisiyle.
Nişanlından dolayı bunları dert etme. Çünkü senin yanında.selam kızlar ,
benm görumcem herseye karısır yani merakından mı bilmem.. Sürekli sen bşy sormadan bak bu böle su söle fln der durur sıkıntı yok kendi kendine yapıyor sonucta bana da gösterıyor.. Tek sıkıntı bir şey alındıktan snra yada karar verildikten snra esyaya sürekli olumsuz yorum yapması bu da beni rahatsz ediyor moralimi bozuyor.. sormadan her şeye atlayan tiplerden yani.. bizim evde de var halam gibi.. karısmak gibi olmasın ama diye baslayan cümleler fln.. Nisanlım eniştesi kızkardesi beyaz esyayı almaya gittiler kızkardesı bana söylediğinin aynısını magaza da da söylemiş ortaya söyler gibi işte inox leke tutar vs o anda da nişanlm bu konuyu kapatsak mı artık kullanarak pişman olmak istiyoruz belki demiş.. Konu kapanmış..
Kızkardesı gelinliğin resmini çekmediniz mi ben ona model göstermiştim demiş. (Aslında belirli bir model yok yani 2 gelinliğinn birleşimi bşy olacak dolayısıyla öyle modeli tam belirleyecek resim de yok..)
Nişanlım o anda kızkardesıne ;
kızkardesi : Resmini çekmedin mi dedi bende
Nişanlım : Gerek görmedim beğendik
Nişanlım: Supriz olsun herşeyi görmek olmaz dedim.
Keşke terslemesydin dedim yalnış anlayacak dedim.. Anlamaz kendi görumcelerine kızıyor aynısını yapmasın dedi. Bir şey begenildikten snra alındıktan snra olumsuz yorum yapılmaz dedi. Kullanacak olan biziz. Ben de uzatmadım ama üzüldüm açıkçası.. Kız benden bilecek muhtemelen..
beyaz esyayı kızkardesı kredi çekti para ondaydı o yuzden gidildi..ben cümbür cemaat beyaz eşya alınmasına ve bu muhabbetin sana taşınmasına şaşırdım.
zaten 2 günde bir aynen böyle bir mevzu için konu açıyor.Bizimle dalga geçiyor muhtemelen. Buraya, nişanlısına gelinlik modelini kimseye söylememesi için yemin ettirdiği ama hala güvenmediği ile ilgili konu açmıştı kendisi. E adamda sözünde durmuş ama yaranamamış yinede. İnsan ancak bu kadar çelişebilir kendisiyle.
Allah korusun yaa.. KArışması kısmına bi şeklde çözum bulursun.. ama su begenıp aldıgın bir şeye olumsuz yorum yapması çok can sıkıcı..Nisanliniz şimdi cevap vermezse evlenince siz vermek zorunda kalacaksınız bu cevapları ve daha kötü olacaksınız.O yüzden üzülmeye kötü hissetmeye gerek yok şimdiden herşeye karışan görümce ileride neler yapar düşünemiyorum.Benim ki evlenmeden kanatsız melekti,biz evlenince kıskançlıktan şeytanın arka bacağına dönüştü.DÜŞMAN BAŞINA.
peki siz orda mıydınız yoksa bu lafları nişanlınız mı size taşıdı?beyaz esyayı kızkardesı kredi çekti para ondaydı o yuzden gidildi..
hayır orada değildim .. Taşımak değil de konusu oldu.. Canı sıkkındı baska bir şeyden dolayı.. muhabbet esnasında kızkardesımede ayar ıoldum dedi bende neden ki dedim o an söyledi.peki siz orda mıydınız yoksa bu lafları nişanlınız mı size taşıdı?
butun arkadaslarım kullanıyor valla htta yengemdeInox hakkaten çok leke gösteriyor diyen olmamış, ben diyeyim![]()
Sağlıkla, huzurla kullanın siz de inşallah, takılmayın küçük şeylere...görümce de çok sıkıntı bir tip gibi durmuyor.butun arkadaslarım kullanıyor valla htta yengemde![]()
sıkıntılı bi tip değil yani kötu biri değil kısaca.. biraz fazla yorum yapmayı sevıyor onda da zamanla halledicez.. Kendi basına herseye atmaya bayılıyor onu da zamanla aşarız 1-2 söyleyınce anlar muhtemelen..Sağlıkla, huzurla kullanın siz de inşallah, takılmayın küçük şeylere...görümce de çok sıkıntı bir tip gibi durmuyor.