• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökeyim dedim

bu duruma oterite kurmus denilmez.
simarik, ayarsiz, dengesiz denir.
ayrica kimse onun agzindan cikina takmadigi icin tepki vermiyorlardir.
her aile malini bilir- belkide psikolojik sorunlari var kizin- yani bir insana angut, köpek demek oterite kurmak degildir. sadece terbiyesizliktir.
ayrica seninle alakali bir durum degil.
simdiden nisanlinla konusup ortaligi bulandirmana hic gerek yok.

bu duruma oterite kurmus denilmez.
simarik, ayarsiz, dengesiz denir.
ayrica kimse onun agzindan cikina takmadigi icin tepki vermiyorlardir.
her aile malini bilir- belkide psikolojik sorunlari var kizin- yani bir insana angut, köpek demek oterite kurmak degildir. sadece terbiyesizliktir.
ayrica seninle alakali bir durum degil.
simdiden nisanlinla konusup ortaligi bulandirmana hic gerek yok.
evet bulandırmama gerek yok ama evlendıkten snra da duymak istemıyrum bunları kocama söylenmesini de çocugum olucak onn yannda söyleyecek fln .. bi insan abisine neden angut der anlamam..

evet bulandırmama gerek yok ama evlendıkten snra da duymak istemıyrum bunları kocama söylenmesini de çocugum olucak onn yannda söyleyecek fln .. bi insan abisine neden angut der anlamam..

Kocanız sizin çocuğunuz değil, çocuk da değil. Söylenenleri sorun etmiyorsa sizi ilgilendiren bir durum yine olmaz ortada. İnsanların aile dinamiklerini sonradan içlerine girip değiştiremezsiniz, kocanızı ablasından korumak da sizin göreviniz değil.

İleride olur da çocuğunuz olur ve ona bu şekilde davranılırsa müdahale edersiniz. Ama eşiniz konusunda müdahale etme hakkınız yok.

ben de arkadaslar gibi dusunuyorum,
sizi ilgilendiren bir mesele gibi durmuyor.

Ama su da var,
ne bileyim, birisi benim nisanlima surekli o tarz hitaplarda bulunsa,
nisanlim da gulup gecse, sanirim nisanlimdan sogurum ya,
tabi bu benimle alakali, iliskilerde biraz ciddiyet severim.

ben de arkadaslar gibi dusunuyorum,
sizi ilgilendiren bir mesele gibi durmuyor.

Ama su da var,
ne bileyim, birisi benim nisanlima surekli o tarz hitaplarda bulunsa,
nisanlim da gulup gecse, sanirim nisanlimdan sogurum ya,
tabi bu benimle alakali, iliskilerde biraz ciddiyet severim.
çok ilginç nişanlmda utanmıyor demekki..
ne bileyim nişanlısı var yannda ona öyle cumleler kuruluyor sonucta ben hala bi başkasıyım.

malesef :)
demeyin zaten aman kendini iyice bişey sanar
o hareketleri size yapmasını ve nişanlınız eşiniz oldukta sonra kullanmasına ezmesine izin vermeyin
sansın en azından eşitlik durumu var ne bileyim sonrasında abla dedim diyee bişiyler önce yapma gibi zorunluluğum olmaz en azndan.. nasıl gelirse öyle davranırım..

nisanlin/kocan VE kardesi arasindaki iletisime bence hic karisma. alan memnun satan memnun.
he birgün cocugun olursa ve cocugunun yaninda bu tür sohbetler dönerse tavrini koyarsin.

neden bir insan kardesine angut der? bilemeyiz- neticede senin nisanlinin özsaygi seviyesi baya düsükmüs.
bir abla olarak tavsiyem: nisanlini izlemle. unutmaki bu seviyesiz iliskinin bir parcasida nisanlin.

nisanlin/kocan VE kardesi arasindaki iletisime bence hic karisma. alan memnun satan memnun.
he birgün cocugun olursa ve cocugunun yaninda bu tür sohbetler dönerse tavrini koyarsin.

neden bir insan kardesine angut der? bilemeyiz- neticede senin nisanlinin özsaygi seviyesi baya düsükmüs.
bir abla olarak tavsiyem: nisanlini izlemle. unutmaki bu seviyesiz iliskinin bir parcasida nisanlin.

ya ben de tam anlatamadm demek istedigimi,
sizin gibi dusunuyorum,
ben olsam burada gorumceye takilmaktan ziyade nisanlimdan biraz sogurdum saniyorum.

ya ben de tam anlatamadm demek istedigimi,
sizin gibi dusunuyorum,
ben olsam burada gorumceye takilmaktan ziyade nisanlimdan biraz sogurdum saniyorum.

kesinlikle.
yani tamam, görümcenin iletisimi kesinlikle saglikli degil ama nisanlisida bence sorunlu.
adamin galiba 2 gram özsaygisi yok.

ben sahsen tüm aileyi sorgularim. kiz kardesin agizi bozuk, saygisizin önde gideni, anne baba tolere ediyor- dur diyen yok. eniste ezik büzük. nisanli "evin kizi" (ne alakaysa?)...

bilemedim

Vallahi kardesime sakayla karisik takilirim bende demek ki el kizınin yaninda takilmamak da lazimmis bunu ogrendim iyi oldu kimseye açık vermek istemem. Herkes kalksin kendi cayini kendi alsin bence sakincasi yok.

kesinlikle.
yani tamam, görümcenin iletisimi kesinlikle saglikli degil ama nisanlisida bence sorunlu.
adamin galiba 2 gram özsaygisi yok.

ben sahsen tüm aileyi sorgularim. kiz kardesin agizi bozuk, saygisizin önde gideni, anne baba tolere ediyor- dur diyen yok. eniste ezik büzük. nisanli "evin kizi" (ne alakaysa?)...

bilemedim
şuan nişanlmla aram limoni.. muhtemelen aksam konusucaz .. bu konudan rahatsz oldugumu nasıl dile getirerim.. yani özsaygı meselesinden bahsediyorum.. dun aksam biraz tartıstık kölemisin fln dedim beni bu kadar aşağılama dedi köle dğilim ben dedi.. muhtemelende bunn konusu açılır , konusurz . Ben şu özsaygı noktasına da değinmek istiyorum çaktırmadan nasıl yapabilirim..

Vallahi kardesime sakayla karisik takilirim bende demek ki el kizınin yaninda takilmamak da lazimmis bunu ogrendim iyi oldu kimseye açık vermek istemem. Herkes kalksin kendi cayini kendi alsin bence sakincasi yok.
ya kardesınle takılırsın bu kimseyi ilgilendirmez ama başbaşayken istediğini de söylersin ama ne biliyim evde misafir varken ne biliyim abinn ablann kardesinn nişanlsı varken bu imajı çizmek bence yanlış..

şuan nişanlmla aram limoni.. muhtemelen aksam konusucaz .. bu konudan rahatsz oldugumu nasıl dile getirerim.. yani özsaygı meselesinden bahsediyorum.. dun aksam biraz tartıstık kölemisin fln dedim beni bu kadar aşağılama dedi köle dğilim ben dedi.. muhtemelende bunn konusu açılır , konusurz . Ben şu özsaygı noktasına da değinmek istiyorum çaktırmadan nasıl yapabilirim..

bence sakince kelimeleri düzgünce secerek söyle.
sogudunu ve gelecekde karsina cikacaklardan korktugunu söyle.
simdi düsün: bayram günü iki aile birarada ve görümce köpekli, angutlu sohbete giriyor...
olacak seymi?
nisanlin kendine ceki düzen versin.

bence sakince kelimeleri düzgünce secerek söyle.
sogudunu ve gelecekde karsina cikacaklardan korktugunu söyle.
simdi düsün: bayram günü iki aile birarada ve görümce köpekli, angutlu sohbete giriyor...
olacak seymi?
nisanlin kendine ceki düzen versin.

baktin hic olmadi burdaki konuyu okut...
sonucda görümcenin laflarinin hicbir sevimliligi yok. resmen agizi bozuk

baktin hic olmadi burdaki konuyu okut...
sonucda görümcenin laflarinin hicbir sevimliligi yok. resmen agizi bozuk
dha önce bana karşı da bi tepkisi olmuştu ilk zamanlar tam çözememişken onu .. bende sinirlenmiştim ve o zamanlar sevgiliyiz buyuk bir tartısma yasamıstık o kim ki bana böle diyebiliyor diye.. baya tartıstık konusmamıstık bi kaç gun snra o bana yazmıstı haklısın ve kardesı ile konusmustu.. sonra bi dikkat etmeler basladı fln ..

kadın olduğu için yapmak zorunda değil. eşin durumdan şikayetçi değil sen neyden rahatsız oluyorsun?

Nickini değişmissin ama.ben yinede tanidim seni. Surekli nişanlısının ailesi hakkinda gerekli gereksiz konu acan uyesin. :D surekli eleştiri alıyordun nicki degismissin bu yuzden olsa gerek. Hayatben gibi birseydi nickiniz sanirim. Bende nerelerde bu kiz uzun zamandir gorumcesi veya eltisi hakkinda konu acmadi diyordum. Asjdl

Nickini değişmissin ama.ben yinede tanidim seni. Surekli nişanlısının ailesi hakkinda gerekli gereksiz konu acan uyesin. :KK70: surekli eleştiri alıyordun nicki degismissin bu yuzden olsa gerek. Hayatben gibi birseydi nickiniz sanirim. Bende nerelerde bu kiz uzun zamandir gorumcesi veya eltisi hakkinda konu acmadi diyordum. Asjdl
hayatben güzel nickmiş :D bi dahakine onu yapayım. . karıştırdınız sanırım ama söylemeniz iyi oldu..

Back
X