Nisanlinim asiri tepkisi

Sorun aileler arasindaydi zaten. Benim ailemle nisanlimin ailesi arasinda sorun olmusdu. Kuzenim bizim yanlis yaptigimizi dusunuyor. Nisanlimla da o yuzden yazmis. Sonra ogrendim bunlari.

Bende yanlis yaptigimi kabul ediyorum. Ama nisanlim bana oyle soyleyince kizdim iste dayanamadim. Mesela mesajlarimi karistirma diye bilirdi. Ama telefonuma bir daha dokunma dedi ustelik kac defa.

Nikah oncesi testler yaptirmistik cevaplari ben alacaktim ama hic icimden gelmiyor ona yazip kendi almasini soylemek istiyorum. Artik karismayacagim hic bir seyine

Nikah oncesi testler yaptirmistik cevaplari ben alacaktim ama hic icimden gelmiyor ona yazip kendi almasini soylemek istiyorum. Artik karismayacagim hic bir seyine
nişanlının bu tavrına kuzenimi arar "kına yak" derdim. ben çok fevriyimdir. zıtlaşanla zıtlaşırım. ama sen çoktan pişman olmuş gibisin. ara da ikisinden özür dile bari.

Sorun aileler arasindaydi zaten. Benim ailemle nisanlimin ailesi arasinda sorun olmusdu. Kuzenim bizim yanlis yaptigimizi dusunuyor. Nisanlimla da o yuzden yazmis. Sonra ogrendim bunlari.
kuzen firsati kacirmamis ispiyonlamis hemen. iyi niyetli biri oldugunu dusunmuyorum. iliskine karistirdigin surece daha cok arkandan is cevirir.

Bende yanlis yaptigimi kabul ediyorum. Ama nisanlim bana oyle soyleyince kizdim iste dayanamadim. Mesela mesajlarimi karistirma diye bilirdi. Ama telefonuma bir daha dokunma dedi ustelik kac defa.

iyi de canım çocuk gibi davranırsan çocuk gibi azarlanmayı da hak edersin.
hiç kimseyi mesajlarımı karıştırma diye uyarmam, normali karıştırmamasıdır çünkü.

Kuzenin nişanlına güvenip bir şey anlatmış. Sen aralarını bozmuşsun resmen. Bence en çok hata sende. Erkekler dedikodu yapmaz. Yapanını da sevmem zatn. Senin nişanlın da ne güzel hiç ağzını açmamış kuzeninle konuştuğu kpnuda.

nisanlimin telini bi an bile karistirmayi gec aklima bile gelmemistir.elime bile almamisimdir..
soyleme demis soylemissiniz..
birde sinirlenip yuzune kapatmissiniz.
erkekler hoslanmaz boyle durumlardan.

1. kuzenin de hata var. kırgınsa gelip sana söyleyecek, nişanlına değil. araları ne kadar iyi olursa olsun, sonuçta ailesi sensin, nişanlın değil. aile içi bi durumu tutupta nişanlına anlatması bana hiç masum gelmedi. sinir olurum öyle şeylere. ayrıca kuzenini ilişkine karıştırma. nişanlınla olan samimiyetini de beğenmedim, isterse ezelden beri tanısın.

2. sende hata var, nişanlın sana ''söyleme''demiş, söylememeliydin. nişanlına sorsaydın ''ne anlattı neden kırgınmış söylememi istemiyorsan, ona sormamı istemiyorsan sen söyleyeceksin'' derdim. telefonunu karıştırmanı çoğu kişi yanlış bulmuş ama biz nişanlımla birbirimizin telefonlarını hep alır bakarız. güven sorunuyla alakası bile yok, onun telefonu benim, benim telefonum onunmuş gibidir bizde. bi gün bile demedi ''neden mesajıma bakıyorsun'' diye. zaten derse huylanırım. rahatsız olursa gıcığıma gider. herkesin normali farklı tabi. ama ben mesajı açıp okudun diye hata yaptığını düşünmüyorum.

3.nişanlında hata var, sana bu kadar tepki vermesi ve bunu bahane ederek ''telefonuma dokunma'' demesi çok garip ve saçma geldi bana.

yani hepiniz de hatalısınız, en çokta kuzenin.

Telefonuna dokunmam artık diyon.nisanlisinin istediği de zaten bu.oyle saçma şey olur mu ya.esime mesaj gelecek ve ben bakmayacam.esler arasında gizli saklı olurmu ya.yarin öbürgun bi kızla yazısı senin ruhun duymaz.taviz verme.tavrini belirt.haksiz bişey yapmadin.ayrica kuzenin nasıl yazıyor nişanlına?hemde senin hakkında ve nişanlına bundan sana bahsetmiyor.

Merhaba kizlar. Nisanliyim temmuzda dugunum olacak Insallah. Bugun bulusduk. Benim bir kuzenim var nisanlimla da aralari iyi onceden tanisiyorlar. Bugun nisanlimin whats appina girdim merak iste. Hani whats appa girince son mesaj gorunuyor ya. Kuzenim 2ne de kirginim yazmis. Bende dayanamadim baktim benle annemi yazmis kirginim diye. Arada bir mesele olmusdu o yuzden oldugunu dusundum. Nisanlim hall olur diye cevap atmis. Teline baktigimi anladi bunun hakkinda ona bir sey soyleme dedi. Aklima takildi ne oluyor neden kirgin diye. Eve gelince kuzenime yazdim. H.nin haberi yok mesajinizi gordum neden kirginsin ben sene ne yaptimki diye mesaj atdim. Kuzenim hemen nisanlimi aramis sen niye ortaligi karistiyorsun falan diye. Oda beni aradi. Sen benim telefonu neden karistiyorsun ben sana soyleme demistim. Ama bunu kotu niyetle yapmamistim sadece sebebini ogrenmek istedim. Nisanlim sen bir daha telefonuma dokunma. Sana son defa soyluyorum diye basladi sert konusmaya. Bende sinirlendim telefonu kapadim. Yaninda olunca birsey demiyo kuzenim 2 laf etdi diye beni azarliyor. Bende artik baska kiz bulursun yazdim. Oda kimseyi ilgilendirmez kimi istersem bulurum beni istemeyenede yalvarmam yazmis. Tamam telefonunu karistirdim dogru deyil ama oda asiri tepki gostermedi mi sizce? Zaten bu sozlerden sonra bir daha telefonuna dokunmam. Ama cok kalbimi kirdi sozleri ne yapmam gerek sizce. Bekleyeyim mi yoksa arayayim mi? Ne yapacagimi sasirdim.
Ay çok güzel haketmişsin valla kusura bakma. Gıcık oluyorum.telefon karıştıran insan tipinden. Hele ki orda gördüğünü Gidip söyleyenler varya. Ya ayıp etmişsin okumuşsun hadi. E Adam sana demiş ki konuyu kurcalama ne diye gidip konuşuyorsun. Bi sus. Niyetim kötü değildiymiş. Ada'mı düşürdüğün duruma bak. Bi mantıklı yaklaş olaya. Çok iyi yapmış. bunun aynısını yapmaya arkadaşım vardı. Vardı diyorum bak. Artık yok. Böyle insanlara güvenim yok.

Yok ya bizi tanistiran kuzenim. Yasida buyuk bizden. Hep onada banada mesaj atar.
Yasinin buyuk olmasi aralarında birsey olmayacagi anlamına gelmez ben killandim bu sohbetten....
Ne demek başka birini bul dediğinde peşinde kosmam demesi evlenmeden iyi düşün...:silah:
Elbette telefon karıştırmak iyi değil ama iyi arastir

Merhaba kizlar. Nisanliyim temmuzda dugunum olacak Insallah. Bugun bulusduk. Benim bir kuzenim var nisanlimla da aralari iyi onceden tanisiyorlar. Bugun nisanlimin whats appina girdim merak iste. Hani whats appa girince son mesaj gorunuyor ya. Kuzenim 2ne de kirginim yazmis. Bende dayanamadim baktim benle annemi yazmis kirginim diye. Arada bir mesele olmusdu o yuzden oldugunu dusundum. Nisanlim hall olur diye cevap atmis. Teline baktigimi anladi bunun hakkinda ona bir sey soyleme dedi. Aklima takildi ne oluyor neden kirgin diye. Eve gelince kuzenime yazdim. H.nin haberi yok mesajinizi gordum neden kirginsin ben sene ne yaptimki diye mesaj atdim. Kuzenim hemen nisanlimi aramis sen niye ortaligi karistiyorsun falan diye. Oda beni aradi. Sen benim telefonu neden karistiyorsun ben sana soyleme demistim. Ama bunu kotu niyetle yapmamistim sadece sebebini ogrenmek istedim. Nisanlim sen bir daha telefonuma dokunma. Sana son defa soyluyorum diye basladi sert konusmaya. Bende sinirlendim telefonu kapadim. Yaninda olunca birsey demiyo kuzenim 2 laf etdi diye beni azarliyor. Bende artik baska kiz bulursun yazdim. Oda kimseyi ilgilendirmez kimi istersem bulurum beni istemeyenede yalvarmam yazmis. Tamam telefonunu karistirdim dogru deyil ama oda asiri tepki gostermedi mi sizce? Zaten bu sozlerden sonra bir daha telefonuna dokunmam. Ama cok kalbimi kirdi sozleri ne yapmam gerek sizce. Bekleyeyim mi yoksa arayayim mi? Ne yapacagimi sasirdim.
Hem karıştırıyorsunuz, hem de tamam bari karıştırdın söyleme diyen nişanlınızı dinlemeyip söylüyorsunuz kuzene. Bir de kızınca sinirleniyorsunuz. Bari özür dilemeniz gereken yerde trip atmasaymışsınız. Nişanlınız karıştırdınız diye kızmadığı halde adamı sinirlendirmek için elinizden geleni yapmışsınız.

Bence biraz bekleyin, sakinleşsin. Arayıp sormayın, üzerine varmayın, mesaj atmayın. Başka kız bulursun gibi trip atmayacak bir sakinliğe ulaşınca da artık yarın öbür gün özür mahiyetinde iletişime geçin. Kendinizi açıklamaya çalışmayın, özür dilerim karıştırmamam lazımdı diye sadece. Ya da en azından sonrasında seni dinlemem lazımdı diyin. Yok aslında sen de bana bunu dedin, çok merak ettim ne yapayım, kalbimi kırdın olaylarına bir girmeyin. Zaten özrünüzü samimi bulursa sözleri için o da özür diler diye tahmin ediyorum.

Ayrıca kuzeninizle nişanlınız arasında bir şey olabileceği aklımın ucundan geçmedi benim. Kadın erkek gayet de sıkı dost olabilir bence. Eski arkadaşlarmış, siz berabersiniz diye elbette ki ilişkisini kesmemesi normal olanıdır. İnsan bazen akrabalarına kırılabiliyor, gidiyor arkadaşıyla dertleşiyor. Sizi iyi tanıdığı bir dostu olduğu için de nişanlınıza açmış size olan kırgınlığını muhtemelen, belki de nişanlınızın sizi kırmadan kırgınlığa yol açan davranışınızı düzeltmesini beklentisiyle açmıştı konuyu ona, bilemiyorum.. Ama yine de lütfen sizin böyle şüpheleriniz yokken bir de bu konuda kafanızı kurcalayıp bu mevzuyu ima etmeyin onlara. Çok yakışıksız olur. Sizden önce onlar dostmuş zaten. Siz bunu kabul etmişsiniz, hele ki kuzeniniz sizin beraberliğinize vesile olmuşken.

Back
X