Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlının bu tavrına kuzenimi arar "kına yak" derdim. ben çok fevriyimdir. zıtlaşanla zıtlaşırım. ama sen çoktan pişman olmuş gibisin. ara da ikisinden özür dile bari.Nikah oncesi testler yaptirmistik cevaplari ben alacaktim ama hic icimden gelmiyor ona yazip kendi almasini soylemek istiyorum. Artik karismayacagim hic bir seyine
kuzen firsati kacirmamis ispiyonlamis hemen. iyi niyetli biri oldugunu dusunmuyorum. iliskine karistirdigin surece daha cok arkandan is cevirir.Sorun aileler arasindaydi zaten. Benim ailemle nisanlimin ailesi arasinda sorun olmusdu. Kuzenim bizim yanlis yaptigimizi dusunuyor. Nisanlimla da o yuzden yazmis. Sonra ogrendim bunlari.
Bende yanlis yaptigimi kabul ediyorum. Ama nisanlim bana oyle soyleyince kizdim iste dayanamadim. Mesela mesajlarimi karistirma diye bilirdi. Ama telefonuma bir daha dokunma dedi ustelik kac defa.
Ay çok güzel haketmişsin valla kusura bakma. Gıcık oluyorum.telefon karıştıran insan tipinden. Hele ki orda gördüğünü Gidip söyleyenler varya. Ya ayıp etmişsin okumuşsun hadi. E Adam sana demiş ki konuyu kurcalama ne diye gidip konuşuyorsun. Bi sus. Niyetim kötü değildiymiş. Ada'mı düşürdüğün duruma bak. Bi mantıklı yaklaş olaya. Çok iyi yapmış. bunun aynısını yapmaya arkadaşım vardı. Vardı diyorum bak. Artık yok. Böyle insanlara güvenim yok.Merhaba kizlar. Nisanliyim temmuzda dugunum olacak Insallah. Bugun bulusduk. Benim bir kuzenim var nisanlimla da aralari iyi onceden tanisiyorlar. Bugun nisanlimin whats appina girdim merak iste. Hani whats appa girince son mesaj gorunuyor ya. Kuzenim 2ne de kirginim yazmis. Bende dayanamadim baktim benle annemi yazmis kirginim diye. Arada bir mesele olmusdu o yuzden oldugunu dusundum. Nisanlim hall olur diye cevap atmis. Teline baktigimi anladi bunun hakkinda ona bir sey soyleme dedi. Aklima takildi ne oluyor neden kirgin diye. Eve gelince kuzenime yazdim. H.nin haberi yok mesajinizi gordum neden kirginsin ben sene ne yaptimki diye mesaj atdim. Kuzenim hemen nisanlimi aramis sen niye ortaligi karistiyorsun falan diye. Oda beni aradi. Sen benim telefonu neden karistiyorsun ben sana soyleme demistim. Ama bunu kotu niyetle yapmamistim sadece sebebini ogrenmek istedim. Nisanlim sen bir daha telefonuma dokunma. Sana son defa soyluyorum diye basladi sert konusmaya. Bende sinirlendim telefonu kapadim. Yaninda olunca birsey demiyo kuzenim 2 laf etdi diye beni azarliyor. Bende artik baska kiz bulursun yazdim. Oda kimseyi ilgilendirmez kimi istersem bulurum beni istemeyenede yalvarmam yazmis. Tamam telefonunu karistirdim dogru deyil ama oda asiri tepki gostermedi mi sizce? Zaten bu sozlerden sonra bir daha telefonuna dokunmam. Ama cok kalbimi kirdi sozleri ne yapmam gerek sizce. Bekleyeyim mi yoksa arayayim mi? Ne yapacagimi sasirdim.
Yasinin buyuk olmasi aralarında birsey olmayacagi anlamına gelmez ben killandim bu sohbetten....Yok ya bizi tanistiran kuzenim. Yasida buyuk bizden. Hep onada banada mesaj atar.
Hem karıştırıyorsunuz, hem de tamam bari karıştırdın söyleme diyen nişanlınızı dinlemeyip söylüyorsunuz kuzene. Bir de kızınca sinirleniyorsunuz. Bari özür dilemeniz gereken yerde trip atmasaymışsınız. Nişanlınız karıştırdınız diye kızmadığı halde adamı sinirlendirmek için elinizden geleni yapmışsınız.Merhaba kizlar. Nisanliyim temmuzda dugunum olacak Insallah. Bugun bulusduk. Benim bir kuzenim var nisanlimla da aralari iyi onceden tanisiyorlar. Bugun nisanlimin whats appina girdim merak iste. Hani whats appa girince son mesaj gorunuyor ya. Kuzenim 2ne de kirginim yazmis. Bende dayanamadim baktim benle annemi yazmis kirginim diye. Arada bir mesele olmusdu o yuzden oldugunu dusundum. Nisanlim hall olur diye cevap atmis. Teline baktigimi anladi bunun hakkinda ona bir sey soyleme dedi. Aklima takildi ne oluyor neden kirgin diye. Eve gelince kuzenime yazdim. H.nin haberi yok mesajinizi gordum neden kirginsin ben sene ne yaptimki diye mesaj atdim. Kuzenim hemen nisanlimi aramis sen niye ortaligi karistiyorsun falan diye. Oda beni aradi. Sen benim telefonu neden karistiyorsun ben sana soyleme demistim. Ama bunu kotu niyetle yapmamistim sadece sebebini ogrenmek istedim. Nisanlim sen bir daha telefonuma dokunma. Sana son defa soyluyorum diye basladi sert konusmaya. Bende sinirlendim telefonu kapadim. Yaninda olunca birsey demiyo kuzenim 2 laf etdi diye beni azarliyor. Bende artik baska kiz bulursun yazdim. Oda kimseyi ilgilendirmez kimi istersem bulurum beni istemeyenede yalvarmam yazmis. Tamam telefonunu karistirdim dogru deyil ama oda asiri tepki gostermedi mi sizce? Zaten bu sozlerden sonra bir daha telefonuna dokunmam. Ama cok kalbimi kirdi sozleri ne yapmam gerek sizce. Bekleyeyim mi yoksa arayayim mi? Ne yapacagimi sasirdim.
Kaç yaşındasınız 15 falan mıNikah oncesi testler yaptirmistik cevaplari ben alacaktim ama hic icimden gelmiyor ona yazip kendi almasini soylemek istiyorum. Artik karismayacagim hic bir seyine
Basda kizsaydi hakliydi ama baskasinin lafiyla sinirlenmesi biraz eserekli oldugunu gosteriyorTepkisi aşırı falan değil haklı adam.
Evlenecek olgunlukta olduğunuza emin misiniz? Davranışlarınız bana çocukça geldi.