Nisanlinim asiri tepkisi

Konu sahibi bence eksik anlattiğin seyler var gibi ,yani iki aile arasinda sorun olmus olabilir ,kuzenin sizi haksiz bulmus olabilir seninle illa ki bu konu hakkinda konusmustur ,sizin aranizda nasil bir diyalog gectide nisanlina dert yandi kirginim diye gercekten kirmis olabilir misin?

nişanlınız ya da başkası size bahsetme dediyse tutun çenenizi hemen gidip yetiştirmeyin bende çok sinir olurum böyle şeylere
he nişanlınızın başkasını bulurum istersem tarzı birşey söylemesi aşırı abartılı ama ben olsam bende bağırır çağırır konuşmazdım sürünsün de aklı başına gelsin diye...
çok çocukça birşey yapmışsınız

Suc tamamen sizde. Hadi izinsiz tel karistirdiniz, gidip kuzeni karistirmak be oluyor? Bu kadar mi merakliymissiniz?

Kuzeninizle nişanlınız arasındaki gevşek ilişkiyi anlayamadım. Siz onunla "neden böyle yazdın?" ı bile konuşamadan nişanlınıza saldırması çok tuhaf.. Tabii ki sizde kuzeninize nişanlınızın telinden msjı okuduğunuzu söylememeliydiniz; ama sizin kuzende bir sıkıntı var, gözünüz açık olsun.. Hemen nişanlınıza bir özür mesajı yollayın onu arada bıraktığınız için.

Adam hakli
Soyleme demis sen susmayi becerememissin
Ayip ama laf tasir gibi

Karıştırmana bişey demiyorum ben baksam bende okurum ama niye gidip karşı tarafı arıyorsun ki
Hakkaten olayı resmen çamur etmişsin madem okudun sor nişanlına
Hakikaten hem kendinizi komik duruma düşürmüşünüz hemde nişanlınızı zor durumda bırakmışsınız

Siz nişanlısınız. Birbirinizin her şeyini bileceksiniz ki konunun muhattabı sizsiniz.
Kuzeninizin bir derdi varsa bunu ya sizle, istemiyorsa yakın arkadaşıyla paylaşacak.
Sizle ilgili problemini nişanlınıza anlatması nifak tohumu serpmesinden başka bişey değil, önceden tanıması falan hiç bahane olamaz.

Nişanlını zor duruma düşürmüşsün. Kuzenin derlenmiş, Nişanlına bahsetme diye tembihlemiş. Siz telefon karıştırıp bir de kuzeninize yazmışsınız. Kuzeniniz de doğal olarak nişanlınızın size anlattığını düşünmüş

Back
X