Nişanlınızın, eşinizin ya da sevgilinizin size kıymet, değer verip vermediğini nasıl anlarsınız?

Edihaz73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
73
16
88
Hanımlar; eşınızın, nişanlınız veya erkek arkadaşınızın size gerçekten değer verip vermediğini, onun için kıymetli olup olmadıgını nasıl anlarsınız? Deneyimli olanlardan önerileri bekliyorum... Ben sözlüyüm ve öğretmenim sözlüm de öğretmen ikimiz de çalışıyoruz. Benden 10 yaş da büyük kendisi, kültürlerimiz aynı ve doğuluyum... (daha önce sözlüm hakkinda konu açmıştım ordan bakabilirsiniz )

Son düzenleme:
Biraz yasadiklarindan bahsedersen bi yardimimiz olabilir. Konunun neresindesin? Evli mi nisanli mi sozlu mu sevgili mi? Hepsinin gidisati farkli cunku.

Seni sahiplenmesi, seni mutlu etmek için çaba harcaması gibi şeyler. Nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama bunun gibi genel şeyler

Bana göre en önemlisi siz mutsuz ya da hasta iken tavrı.
Ben gurbete gelin geldim ilk zamanlar ağlar üzülürdüm o bana sarılır teselli ederdi
Yani kimi erkek hoşlanmaz yeter der.
Bana göre seven insan sevdiğini mutlu edecek şeyler yapar
sizin için yptığı en ufak fedakarlık size verdiği değeri gösterir.

Bence verdigi deger kucuk seylerde gizli asil, yani sen hastayken yaptiklari ya da ne bileyim senin icin vaz gectikleri veya sana karsi olan merhameti...ben bir kez ateslendim esim nerdeyse sabaha kadar dusurebilmek icin ugrasti...bir sey istesem hic demez ne gerek var falan diye hep kendinden kisarda benden hic kismaz borc falan da olsa alir yani amaci mutlu etmek olan insan zaten deger veriyordur

şefkatli olmasına bakarım, zor zamanımda ben demeden, birşeyleri çözmeme yardımcı olmasını isterim (maddi-manavi)

Ailemden birine kızdığımda sabırla dinler ve mutlaka yatıştırır,ne kadar sevdiğimi bilir onları mesela.Arkadaslarimla akşam bir yere çıkacaksam yemek falan istemez,kaça kadar gelirsem arayıp nerde kaldın falan demez.Ben gelmeden uyumaz ama.
Akşam geldiğinde poşetten nescafe çıkar mesela,bende seni seviyorum derim.Kendisi asla içmez çünkü:)Al da demem zaten .
Arabada ben varsam benim sevdiğim müziği dinleriz.O türkü seviyor ben popüler şarkıları :)
Bir sürü örnek verilebilir.
Ama en önemli ayrıntı bunları sadece o yapmıyor .O sevdiği için kokusuna bile dayanamadigim yemekleri yaparım,meyve seçerken en sevdiklerini alırım .Her sabah uyanınca hemen mesaj atarım .Özledim diye iş yerine giderim.
Inşallah saygı ve huzur dolu bir yuvanız olur

Sana iyi davranmasi. Seni mutlu gormek icin cabalamasi. Ufak detaylarda bulursun sevgiyi. Ornegin yemegin en guzel yerini sana verir, sen seviyorsun diye kendi sevmedigi seyleri alir gelir, ona bir kere kendin hakkinda soyledigin bir seyi unutmaz hatirlar, eger eliden geliyorsa o sevdigin sey hakkinda birsey yapar.

Ornegin ben esime gülleri cok sevdigimi soylemistim. Ozel gunlerde bana gül alirdi. Sonra evlenince evimizin bahcesini gul agaclariyla donatti.

Ben en çok hasta olduğumda anlamıştım diyebilirim. Sözlüydük rahatsızlandım mide asidim yemek borusunu yakmıştı reflüden dolayı ve ben 30 saat boyunca su dahi içememiştim afedersiniz tükürüğümü bile yutamıyordum. Farklı şehirlerdeydik bana ulaşamayınca evi aramış acilde olduğumu öğrenince gece vakti arkadaşından araba alıp gelmişti. Acilde hep yanımdaydı annemi bile çıkartmıştı odadan ve herşeyimle ilgilenmişti o zaman iyice emin olmuştum. Hatta bi rahatsızlığımdan dolayı doktor çocuğun olmaz demişti ve annem karşı çıkmıştı evlenmemize o zaman annemle konuşmuştu ve çocuk işi kısmet demişti olur yada olmaz Rabbim bilir diye. Maddi manevi her zaman yanımdadır. Kültürlerimiz farklı ancak öyle güzel uyum sağladı ki bize bütün akrabalarım çok sever her bayram ziyaretlerini yapar niye demez bunlar kocaman artılar benim için. Sayamayacağım o kadar küçük ayrıntılar var ki kendimi değerli hissettiren.Öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…