Canım öncelikle güzel desteklerin için çok teşekkür ederim gerçekten insanın şimdiden bile çok ihtiyacı oluyo ve sen bu konuda oldukça tecrübelisin... ne kadar az kalmış seninkinin gelmesine senin adına çok sevindim darısı başıma

kuzum ben ilişkimize çok güveniyorum aslında onsuzluğu kendime yakıştıramıyorum...ama dışardan herkes bana sen beklemezsin diyo artık millete nasıl bir izlenim bıraktıysam ama umrumda bile değil onlara inat daha güçlü bekliycem Allah'ın izniyle...tek temennim yakın bi yerlere düşer inşallah rahatlıkla gidip görebilirim hafta sonlara falan... bu arada senin askerin nerede yapıyor kuzum? birde tek korkum ne biliyomusun ailesi umduğum gibi olmazda bu nişanlılık sürecinde beni çok zorlarlarsa herşey istediğim gibi yapılmazsa diye korkuyorum..sence nişan ewdemi olmalı yoksa ufak bi mekan dahamı iyi olur canım?? bu arada askerliğin düşme işi dediğin gibi yaş ama olurda düşerse sewinçten deli olurum heralde

seninde dediğin gibi canım,kendimi 15 aya empoze ediyorum...birde Allah senide tez elden kavuştursun canımcım..