nişanlısı eşi sevgilisi askeri personel olanlar buyrun dertlerimizi paylaşalım

demet_60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
274
24
98
35
Tokat
kızlar bakıyorum hep asker yolu bekleyenler çok dertli ... ya biz ya biz :):) kendimize baktıkça onların ne kadar şanslı olduklarını görüyorum 1 bucuk sene asker yolu bekliyorlar sonrası mutluluk biz bir ömür bekliyoruz.. nişanlım askeri personel olduğu için düğünümüzü yapamıyoruz önce doğuda tayin bekledik sonra kurs girdi araya derken bekle Allah bekle :) üstüne birde nöbetleri yol aramaları olay olduğu zaman gece gündüz kalkıp gitmeleri yüzünden izinli olduğu günler şehir dışına çıkamamaları... ayrıca kurslarını ve askeri okulda yaşadıklarımızı hiç anlatmıyorum bileee benim gibi sıkıntıda olan var mı acaba

eet cnm yaa zor oluyo tabi bi zorluğu da yakışıklı olmaları kıskançlıktn deli oluyosn resmen :)

ahhh evet kesinlikle çocukluktan beri uniformalara silahlara karşı ilgim var acaip beğeniyorum nişanlımda benim bu zaafımı iyi kullanıyor nöbete gitmeden önce kamuflajını giyip kameraya geliyor görüşüyoruz öyle gidiyor

kameradaysa sorun yk cnm yakın olmann zaraını bilirim :)

aman amannnn :) ben cok fazla kıskançlık yaşayamadım :):):) 2 sene doğuda dış karakoldaydı zaten dağlardan taşlardan kıskanamadım.. şimdide dış karakolda bir köyde görev yapıyor ailemle gittik baktım araştırdım etrafı kıskanılcak kimse yok

biz bişiler yaşamıştık ondn çok kıskanıodum ben galiba :)

ayrılmanızda mesleğinin etkisi varmıydı? çunkü bizde nişanlımla mesleği yüzünden bazı sorunlar yaşadık yeri geldi bana vakit ayıramadı askerlere kızıp çok gergin olduğu zamanlar oldu

bende asker esıyım 4 yıldır bugun nobetcı hava kotu kucuk bebegımız var ve hafta sonu canım cok sıkılıyor barı su nobet ıslerı olmasa

bende asker esıyım 4 yıldır bugun nobetcı hava kotu kucuk bebegımız var ve hafta sonu canım cok sıkılıyor barı su nobet ıslerı olmasa

hoşgeldin canım hafta sonu nöbetçi olmak ne berbat şeydir ya birde minnak bebişiniz varmış kıyamam ki :)

hoşgeldin canım hafta sonu nöbetçi olmak ne berbat şeydir ya birde minnak bebişiniz varmış kıyamam ki :)

canım sorma ya zaman gecmıyor gurbet ellerde kımse yok bır hafta sonlarmız var o da kocıs bulursan ne ala allah yardımcımız olsun cok dertlıyım cok

benim nişanlım konyalı :) memlekette görev yapıyormuşsunuz :) nişanlım sivasta görev yapıyor canım

benim nişanlım konyalı :) memlekette görev yapıyormuşsunuz :) nişanlım sivasta görev yapıyor canım

:) sen nerelısın canım benım son yılım nasıpse bu yıl tayıncıyız nısanlın yakınmıs memletıne rutbesı ne sen calısıyomusn..

:) sen nerelısın canım benım son yılım nasıpse bu yıl tayıncıyız nısanlın yakınmıs memletıne rutbesı ne sen calısıyomusn..

doğuya gidiyorsunuz sanırım nişanlım 2 sene doğuda görev yaptı garibim bana yakın olmak için batıyı değilde hep tampon bölgeleri yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…