nişanlısı eşi sevgilisi askeri personel olanlar buyrun dertlerimizi paylaşalım

Bizde sivas istiorzzz hep dogu olarak ama benimki polis asker degil.. ama hemen hemen ayni sartlar..nobetler basa bela kiskancliktaa cabasi

olsun canım aramıza hoşgeldin jandarmada kırsalin polisi zaten :) sivas istiyormuşşunuz ama sivası tavsiye etmiyorum öyle kötü ilçeleri var ki anlatamam sana sevdiceğim benim memleketime yakın olmak için mecburen yazmış bulundu ama pişmanız.. polislikte nasıl bilmiyorum jandarmada 2 sene doğu 5 sene batı görevi oluyor nişanlım 2 sene doğu görevinin ardından sivasa geldi sivasta tampon bölge olduğu için 4 sene kalıp hemen doğuya değilde 2 senede batıda görev yapacak sonra doğuya döneceğiz.. tamponları tek başına doğu yada batı olarak kabul etmiyorlar

Son düzenleme:

canm bizimki sivas dogu sayiliyor.
Bizimki mesela sirnak 2 yil erzurum 4 yil
sivar 5 yil ama kotu ilceler olursa iki 3 degisiyo..
Yani en iyi dogu sivas....
Ama torpil bolgesi biz Allaha guvendik
Kiskancliktan bahsetmissen evet oluyo ama bosver nede olsa onlar bizim ayy teselliye bak

bizdede mardin torpil bölgesi canım bizimde hiç torpil olmadığı halde mardin gelmişti.. Allahın izniyle sizinde inşallah sivas olur.. bir bakmışsın aynı ilçedeyiz :) zaten ordada askerlerin polislerin oturduğu bir site var lojman gibi olmuş artık komşu oluruz :):):) kıskançlık konusuna gelince mardinde dış karakoldaydı dağlardan kıskanamadım denedım ama olmadı şimdikı görev yaptığı yerdede gittim kontrol ettim pek kıskanılacak durumla karşılaşmadım ama ipleri sıkı tutuyorum yinede

Walla benmki full olaylarla ilgileniyo istanbuldayiz biz dusun
ama napalim artik..
telefon var net var aldatmak isteyen onu heryerde yapar allah korkusu olacak icinde

Benimde sevgilim askeri personel bende aranıza katılabilir miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…