Nişanlısı normalde müsade ettiği birşeye artık yapamazsın gidemezsin diyenler..

Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
@GangstaWalk Dionee Dionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun. :sinirli:
+1

merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?
Şımartmışsın
O kim oluyor sporuna karıştırıyor
Otobüsü kaçırdın belki 15 dakikanın sorunu ne allah aşkına

Spora gidersen olacaklara katlanırsın ne demek,aleni tehdit ediyor bu adam..
Kendini bir bok zannediyor herhalde,neyine güveniyorda bu lafı ediyor..
Taviz vermeyin bu kadar bu zihniyetdeki adamlara..
Gideceğim sen karışamazsın demek bu kadar zormu..

zaten aynını dedim ve kapattım telefonu..!bu senın karar verebılecegın bırsey degıl ızın almıyorum senden haber vermek ıcın aramıstım dedım kendısıne oda boyle davranma lutfen saçmalama dememe ragmen,duzgun bı sekılde bahanesını soyleyecegıne dedı kı sen bılırsın gıdersen sonuclarına katlanırsın secım senın gbı bır laf ettı tam anladıgım bu aslında..

zaten aynını dedim ve kapattım telefonu..!bu senın karar verebılecegın bırsey degıl ızın almıyorum senden haber vermek ıcın aramıstım dedım kendısıne oda boyle davranma lutfen saçmalama dememe ragmen,duzgun bı sekılde bahanesını soyleyecegıne dedı kı sen bılırsın gıdersen sonuclarına katlanırsın secım senın gbı bır laf ettı tam anladıgım bu aslında..

Böyle bir adamla hayat geçmez,bugün bunu yapan yarın neler yapmazki...

siz nerden buluyorsunuz böyle herifleri ya? böyle saçma sapan dayatmalara boyun eğen kadınlar yüzünden boyun eğmeyecek kadınlara da bu saçmalıkları yapma cesaretini gösteriyorlar. saçma sapan kadınların büyütüp şişirdiği erkekler ne yazık ki normal kadınların da başını ağrıtmaya kalkıyor. bu erkeklere bu kadar yüz veren, bunları bu kadar öküz yapan, şımartan da kadınlardır, bu net. siz şimdi tamam canım senin dediğin gibi olsun, gitmem ben spora derseniz o kazanmış olacak. erkekleri bize karşı güçlendirmiş olacaksanız yani çünkü onu gören başka bir arkadaşı da kendi sevgilisine aynı şeyi yapacak. böylelerini şımartacağınıza bunlarla evlenmeyin, nesilleri tükensin çok ciddiyim. siz kabul ettikçe normalleştirmiş oluyorsunuz.

yani sizin oturup ağlamanız da ayrı bir ironi. bu kadar ezik olmayın.

siz nerden buluyorsunuz böyle herifleri ya? böyle saçma sapan dayatmalara boyun eğen kadınlar yüzünden boyun eğmeyecek kadınlara da bu saçmalıkları yapma cesaretini gösteriyorlar. saçma sapan kadınların büyütüp şişirdiği erkekler ne yazık ki normal kadınların da başını ağrıtmaya kalkıyor. bu erkeklere bu kadar yüz veren, bunları bu kadar öküz yapan, şımartan da kadınlardır, bu net. siz şimdi tamam canım senin dediğin gibi olsun, gitmem ben spora derseniz o kazanmış olacak. erkekleri bize karşı güçlendirmiş olacaksanız yani çünkü onu gören başka bir arkadaşı da kendi sevgilisine aynı şeyi yapacak. böylelerini şımartacağınıza bunlarla evlenmeyin, nesilleri tükensin çok ciddiyim. siz kabul ettikçe normalleştirmiş oluyorsunuz.

yani sizin oturup ağlamanız da ayrı bir ironi. bu kadar ezik olmayın.

ağlamak duygusunun ezilmekle alakası yok malesef,sinirleri bozulmuş yasadıgı şok ve gergınlıkten kaynaklıda aglayabılır ınsan! ben bu yasadıgım haksızca tavrı haketmıyorum o kım ki gıbı dıye dusunebılen bır ınsanda sınırınden ağlayabılır ne ezıklığı pardonda ınsanlar bıraz duzgun ıfadeler degıldı burda benım aglamamı degıl tavrın yanlıslıgını sorguluyoruz zaten hanımefendı!

Taviz tavizi doğurur, kesin çizginizi belli edin. Siz gidip spor yapıyorsunuz, potansiyel ne gibi bir tehlike olabilir ki ?

Oldu olacak tasma da taksın!
Kendince ceza veriyor. Ayrıl derim.

ağlamak duygusunun ezilmekle alakası yok malesef,sinirleri bozulmuş yasadıgı şok ve gergınlıkten kaynaklıda aglayabılır ınsan! ben bu yasadıgım haksızca tavrı haketmıyorum o kım ki gıbı dıye dusunebılen bır ınsanda sınırınden ağlayabılır ne ezıklığı pardonda ınsanlar bıraz duzgun ıfadeler degıldı burda benım aglamamı degıl tavrın yanlıslıgını sorguluyoruz zaten hanımefendı!
hanımefendi sizin attığınız başlık bile ezildiğinizi gösteriyor, "
Nişanlısı normalde müsade ettiği birşeye artık yapamazsın gidemezsin diyenler.." nasıl bir bakış açısı? siz zaten evde olacağınız saate kadar adama hesap veriyorsunuz. ezildiğinizi düşünmemin tek sebebi ağlamış olmanız değil, ben burada tek bir şeye göre yorum yapmıyorum, yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum. haksızlığa uğruyorsunuz evet ve haksızlık yaşamamak, daha fazla ağlamak istemiyorsanız bu adamdan ayrılacaksınız. yoksa düzelir diye beklerseniz daha çoook ağlarsınız. bugün spora karışan adam yarın evden çıkmanıza karışacak siz farkında mısınız? dikkatli okursanız ben zaten tavrın yanlışlığını da sorguladım, ona da yorum yaptım. sizin durumunuzda olan çok fazla kadın var, ben de diyorum ki, siz ve sizin gibi nişanlısı/sevgilisi olanlar şimdi bu "izin verme" olayını çözemezlerse erkekler iyice yüz bulacak, bu yanlış davranışı doğru kabul edecek ve diğer erkeklere de aynı şeyi tavsiye edecek, erkeğin ekmeğine yağ sürmüş olacaksınız diyorum. adam sizi tehdit ediyor tehdit, burada bana kafa tutacağınıza gidin o adama kafa tutun, sizi nasıl tehdit eder, size nasıl "müsade" verir ya da vermez bununla uğraşın.

Hepsi böyle değil gerçekten düzgün erkeklerde var bu hayatta. İnsan ilk bi görünce şaşırıyo ama sonra alışılıyo :KK70:

Bende taviz tavizi doğurur diyorum ve asla ödün verme. Sen neyi yapıp yapmayacağını bilecek yaştasın sonuçta..

Son düzenleyen: Moderatör:
eee ne yaptınız peki
spora gittiniz inşallah
lütfen üstünlük yapmaya çalışmasına izin vermeyin

Eve gideceğim saati söylemek nedir ya diyelim ki trafik vardı eve bi yarım saat geç gittiniz,o yarım saat için strese girmeye değer mi,ayrıca ben kendimde hem çalışıp hem spor yapacak enerjiyi buluyorsam ona ne oluyormuş,aklı başında adamlar böyle tepkiler verir mi ya,biz eşimle yaklaşık 7 yıldır evliyiz ikinci öğretimden o yüksek lisans yaptı ben formasyon aldım bu arada çocuk yaptık evliliği de devam ettirdik, kendisinde o enerjiyi gören herkes istediği şeyi yaptı ama kimse eve yarım saat geç girdi diye kimseyi aldatmadı,saçmalamayın bu saçma ilişkilerde de yıpranmayın ya,bi doymadınız ezilmeye.:sinirli:

bizim kadınlarımız mı desem ya da erkeklerimiz ya da hepsi mi desem bilemedim ama şu ilişkide haberleşmek olayını bile çok yanlış anlıyor bence. konu sahibi bir yorumunda demiş ki özet olarak, ben gittiğim yeri vs. haber veririm, onun da vermesini isterim, eğer bunları söylemeyeceksek kopukluk olur gibi bişey demiş hatırladığım kadarıyla. ama kendisinin yaptığı şey aslında haber vermek değil resmen rapor vermek. saat söylemek nedir? sonra kendini ezdiriyorsun deyince gelip burada bize kızıyorlar. insan sevgilisiyle tabi ki haberleşecek, iletişim içinde olacak. naber napıyosun, ben de şunu yapıyorum şuraya gidicem vs insan söyler bu çok normal. ama öyle örneğin "aşkım ben spora gidicem, saat 22'de evde olurum" demeye varmak bana göre rapor vermektir. bu kadar yüz verirseniz elin adamı da neden geç kaldın der, tehdit eder. yazık günah, ailenizden görmediğiniz eziyeti elin adamından görmeye meraklı olmayın. bu duruma düşen tek kişi konu sahibi değil, çok fazla kadın kendini bu duruma düşürüyor. erkeklerin değişmesini beklerseniz ohooo onlar değişmezler, işlerine geliyor çünkü kendisine hesap veren kadınlar, ezdiren kadınlar. o nedenle onları biz değiştirmek zorundayız, tavrımızla, duruşumuzla, boyun eğmeyişimizle onları değiştirip bize karşı olan tutumlarını belirleyecek kişiler biz kadınlarız.

Spora devam ediyorum karsilikli konustuk sorun çòzuldu hala gönülsüz dü spora gitmene degil ben bana gecikecegin icin ben laf soyledim diye hemen kabarip kendisi savunmaya alip bana ters konusmana kizdim orda soyledigim bir lafa takilmis oldugunu dile getirdi.. isin bahanesi de benim soyledigim ^ seni ilgilendirmez^ kelimem olmus anlayacaginiz suanii durum su ben sana karismiycam bundan sonra sporuna dvam et etmek istersen sen bilirsin karismam ama beni cok üzdü bu olay diyip baska eski konular gundene geldi.. kendi iradenle gitmek istiyorsan gidebilirisin ( ben gitmen taraftari degilim istemiyorum aslinda yi da ..bi kucuk ) i de ekledi..

Iliskisi adina üzülüp yasadigi seyin sokunda aglamis bir insana da yerden yere vurdugunuz icin ayrica tesekkur ederim. Biz bilmiyorduk sanki dediklerinizi hic yasamadik hic ogrenmedik 32 yasindayiz ama bombosuz burda atifta bulunan arakadaslar.. yasadigim olayda rahatsiz oldugumu dile getirdiysem zaten demekki bende karsit dusuncedeyim hatalar vardir illaki her insan hata yapar ama insanlarin boyle yasanilan olayin yanindaymis soyleneb sozleri duymus gibi birebir olayin icinde gibi disardan gözle sadece kelime ^ müsade ettigi^ gbi bi kelimeye takilarak adama da kadina da hakaraetsek boyuta asagilayan yorumlar yapmak bi bizim milletimizde gördüm yasaniln olayda nasil tepki verceegimi sormusken ?!! Yardim istersen yazismalarim bile hakarete ugradi okuyuo güldüm diyebilirim.. cok ciddi anlamda duzgun ifadeyle ve samimiyetle kendini gosternde oldu beni yerden yer vuran nisanlimi ise adam yerine koymayanda!! Adamlik izin almak izin vermek vs bunlarla alakali degil malesef ..oda hata yaptiginin farkina vardi kullandigu kelimeler icin ozur diledi bence bu kismi daha adamlik sanki ne dersiniz?

Mafya kılıklı tipler gibi "Sonuçlarına katlanırsın" stili tehdit savuran bir herife daha da nişanlım demem istersem aşkımdan ölüp biteyim, isterse bin kere özür dilesin. O haberlere konu olan kadın cinayetlerinde erkek hep özür dileyerek anasının evinden alıp geliyor kadını. Özür dilemesi hiçbir şey ifade etmez. Aldatan adamın da, fiziksel/sözlü şiddet uygulayan adamın da... Çünkü tekrarlayacaktır.

Size şu an şaka gibi geliyor olabilir, saçmaladığımı da düşünebilirsiniz ama bu kadına uygulanan şiddet, cinayet falan hep böyle başlıyor. O adamlar melek gibi insanlarken birden şeytan olmuyorlar. Başlarda böyleler hep, kızlarımız bunu "kıskançlık krizi aman da beni çok seviyo ondan ayy maço benim aşkım erkek dediğin maço olacak yaa" diye gözlerinde yumuşatıp evlendikten sonra da kaçacak yer arıyorlar. Sert konuşuyorum bilerek, yapmayın bunu. Gerçek sevgi bu değil, bunlar seven insan hareketleri değil özgüvensiz erkek hareketleridir. Senden ayrılsın, başka birlikte olduğu kıza da aynısını yapacaktır. Durumun sizi çok sevip kıskanmasıyla alakası dahi yok.

Son düzenleme:
Back
X