Nişanlısı normalde müsade ettiği birşeye artık yapamazsın gidemezsin diyenler..

Bana.bir seyi yapamazsin edemezsin diyen tek insan babamdi o da belirli bir yastan sonra yapmasan daha iyi olur kizim deme nezaketini gostersi. Yapmayin allah askina bu kadar ucuzlatmayin ezdirmeyin kendinizi. Sahip cikin benliginize. Ve hic bir kisinin ozgurlugunuzu sinirlandirmasina izin vermeyin. Ne sevgili ne nisanli ne koca ne abi ne baba...

Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
@GangstaWalk @Dionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun. :sinirli:
+1

Eşimden önceki sevgilimle "Türkiye'nin Yıldızları isimli programın elemelerine katılamazsın, katılırsan biter bu iş" başlıklı bir tartışmamız olmuştu. Ben de "Bana bu konuda babam karışmadı sana ne oluyor? Sen bilirsin" şeklinde cevap vermiştim. Metrodaydık bu konuşma olduğunda, bir sonraki durakta elveda diyerek inmişti. Neyse elemeler oldu ben elemeleri geçtim, İstanbul'a gidecektim. Akşamında beyefendi arayıp beni tebrik etti ve İstanbul elemelerine onunla gittim. Tabii son aşamada beyefendinin kıskançlık krizleri yüzünden yeterli performansı gösteremeyip elenmiştim o ayrı :duduk:

Bu sevgiliden nişanlıdan ya da eşten “izin almak” kadar varoşluk emaresi bi durum olamaz. Koskoca kadının 15-20 dk geç kaldı diye hesap vermesi son derece mantıksız ve aşağılayıcı bi durum. Bunu “sahiplenilme” olarak görüp içten içe bu durumdan hoşlanıyor olmasaydın hakaret gibi gelir, bu cahil tuhaf duruma katlanmayı bir an bile düşünmezdin.

Ancak bu kadar net açıklanabilirdi. Bravo :super:

Saga solla ilgilenen bir insan degildir gozu disarda konusu ndan hic suphem olmadi surekli yanyana olmayi tercih eder sklikla mac bile beraber izleriz sklikla ben saygi duydugumdan gs li olmama ragmen ona vakit ayirip izlerim yaninda

Guzelim biz de gorduk bu motiflerden inan. Sana nie gitme dio spora, bakarlar diye bunu nerden bilio kendi baktigindan. Gözünde fazla buyutmussun bence. Bana hic normal gelmedi spora gidemezsin demek. Hatta gordugum tum seref yoksunu adamlarin ustune yemin ederim ki hic bu kadar baskinin cılkını cikaran da olmadi. Bu ciddi bi psikopat. Gidiyorum sen kimsin de bi bakalim. Aninda yersin tokadı agzina burdan bagirio deliyim die. Niye seni yaninda istio cunku sen de oyle ol aynini yap aşkı gecene kadar yapisik yasar bu tipler. 3 sene dolsun iliskide sonra bi gor bakalim.

merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?
Asla sana böyle davranmasına izin verme. Sen koca kadınsın. O kim oluyor ki ondan izin almak zorunda kalıyorsun. Sen reşit olmamış çocuk musun ki. Hatta çocukların bile belli konularda kendi karar vermelerine izin veriliyor. Ya da ne bileyim kendin karar veremeyecek bir zekâya mi sahipsin. Adam resmen seni tehdit etmiş. Ağlamak yerine diyemedin mi beni tehdit edersen sonuçlarına katlanırsın diye. Arkadaşım benden sana bir abla tavsiyesi hayatta kimseyi kendinden önemli konuma koyma. Sporu seviyorsan git ve sakin aman bir konuda fedakarlık yapsam ne olur diye düşünme. Şuraya yazıyorum evliliginizin ilk yolu bitmeden cehennem hayatı yaşamaya başlarsın.

Valla ayni dediginiz gibi oldu zaten spor cikisi süt almaya markete girdim gross market oldugu icin biraz kasa vs beklemece geciktim oylanadik sandi sanirim keyfiyen birde ben yine insan gibi aradim cktim ben askim bi sut aliyorum smdi gbi hberde ettim zaten oda dedi saat kac oldu hala disardamisin buarada saat 8.45 civariydi ! Hani 10 olsa ok merak eder belki dedim ama bu abartilacaj bir saat degildi inanin bence konuyu buyuttu tartisma bilerek cikartildi konu madem oyle sen bana soylediginden coktan sastin gitme bundan sonra bende kafamda rahat olsuna döndü

Sevgi ya da bağlılık değil bu
İzin almak, izin vermek haber verme kisvesi altında her şeyi kontrole çalışmak hastalıklı bir ilişki türüdür. İlişkilerde en nefret ettiğim şey ise tehdittir , tüylerimi diken diken ediyor tehdit. Yerinde olsam evlenmem bu adamla, zihniyeti çok açık belli, hayatını yakarsın.

Bu sevgiliden nişanlıdan ya da eşten “izin almak” kadar varoşluk emaresi bi durum olamaz. Koskoca kadının 15-20 dk geç kaldı diye hesap vermesi son derece mantıksız ve aşağılayıcı bi durum. Bunu “sahiplenilme” olarak görüp içten içe bu durumdan hoşlanıyor olmasaydın hakaret gibi gelir, bu cahil tuhaf duruma katlanmayı bir an bile düşünmezdin.
Hislerime tercüman oldun. Zaten bu sahiplenilmek nedir anlayamıyorum. Sokakta kalmış ıslak kedi yavrusu muyuz da biz sahipleniliyoruz. Ki onlar bile iki defa azarla üçüncüde tırmığı atar. Sahiplik nedir yani. Mal alırmış gibi... kimseye sahip olmadan, kimseye ait olmadan sevmeyi sevilmeyi bir ogrensek ne guzel olacak. Sen adam beni sahipleniyor dersen iki gün sonra anlasamadiginizda iki adım oteye gidemezsin. Adam sana mali muamelesi yapar.

Ay konuyu okudum ay, ay bunlar bana dense ayy ay yıkılmadık neremiz kalır diye düşünüyorum şu an. Bulamadım :))

Bağlı mı-bağımlı mı olduğunuz ayırımındasınız şu an

Köle-efendi ilişkisinde de sevgi vardır (Korkunun getirdiği bi hayranlık diyelim, umarım o tarafa doğru savrulmazsınız çünkü buradaki, şiddet görüp ama seviyorum diyen çoğu kadın bu halde.)

Tartışma değil, kimin sözü daha çok geçecek yarışı imiş demek ki.

O anlık ikna edilmiş diyelim.

Huysuzluk değil, maçoluk(!) aksine bir huydur.

Tehdit de var, neymiş tehdit unsuru onu öğrenseydiniz bari, naparmış, terk mi edermiş 15 dk için?
Bu adam yarın bir gün evlenseniz ve eskaza eve biraz geç girseniz iş çıkışı, olur ya hani trafiktir vb 20 dk bi gecikseniz, ya da arkadaşlarınızla iki gezmeye çıktınız kız kıza, eh bi 10 dkcık lafa daldınız geç geldiniz eve, o arkadaşları yasaklaması, işi arayıp sizi rezil etmesi senaryolarını geçiyorum. Napardı evli olsanız? Boşar mıydı? Döver miydi? Napardı?

Siz bu adamın bu kadar olacağını tahmin etmediniz mi hiç ya da hani bunu normal mi sayıyordunuz "Kıskanıyor, beni seviyor" diye. Ben açıkçası işin burasındayım şu an biraz.

şu düşündüklerinizi bende şajsen düşünüyorum kısıtlamaları olmustur kıskanclıkla baglantılı genelde.. ama bu suan yaptıgı daha once normal baktıgı bu senın secımın dedıgı bırseye ancak soyle soyle suralara dıkkat et dıyerek ızın verdm sende bunu kaale almadın sallamadın madem oyle gıtmıyceksın dıye delırdı bu sonradan gelen anlayıssızlık sözünü geçrtmeye calısma cabası..

biz birbirine bagımlı degıl Baglı bır cıftız evet..Sevgı bırlıgımız hepen ust noktada ama bu konunun sevgısızlıkle alakası yok zaten karsı tarafın hayat görüşüne saygıyla alakası var..

1 yıl devirmiş 1.5 ay önce isteme söz kesme 1 ay sonra nişan davetımız var boyle bır ılıskı boyutundayız herhanngı takmayan sallamayan günluk ılıskı modelı degıl zatn bundan dolayı tavrından rahatsız oldugum ıcın dıle getirdim ..
sizinle aynı fikirdeyim yani..

Bak bak bak beyime bak erkek olmuş büyümüş de "sonuçlarına katlanirsin" diyor :D o spora git, hayatına bu kadar müdehale ettirme. Gitsin kendi egosunu başka yerde tatmin etsin.

Evlenince perdeyi açma sonuçlarına katlanirsin der bu eğer simdi spora gitmezsen.

hayatta emri vakilere gelemem illaki tersini yaparım , hemde inadına ,

bu senin iplerini eline alma hamlesi bunu kabul ettin ettin , etmezsen sana daha fazla saygılı olmak zorunda

Eski kocayla evlenmeden önce bisiklet süren, yüzmeye giden, koşuya çıkan, spor salonuna giden biriydim. Evlendik değil bakkala, sabah servis için gelen akşam çöpü almaya gelen kapıcıya bile kapı açamadım. Kuaföre gidip epilasyon sırasını beklerken neden bu kadar uzun sürdü derhal eve geliyorsuna kadar vardı olay. 118 kiloya kadar çıktım, özgüven yerle bir, giydiğim tişörtten, pantalona kadar karışan, anama babama göndermeyen eve gelmemeleri için kırk takla atan birine bile dönüştü. Tiyatroya sinemaya giderken yolun yarısında kaşının üzerinde gözün vara dönüştü. Ki bunlardan birini sözlü nişanlı iken yapmış olsa asla evlenmezdim. Evlendikten 2 hafta sonra gerçek yüzünü gösterdi. Düzelir diye çok uğraştım çok bekledim ama her geçen günde daha da beterini yapmaya en son şiddete kadar yeltenmeye vardı... Boşanmaya giderken "seni eğitemedim" de demişti. Köpeğim ya ben eğitememiş vah vah. Boşandık adam kendini spora bisiklete koşuya vurmuş. Bana yaptırmadığı ne varsa yapmaya. Ha ne halt ederse etsin. Ama bana kaybolan, ziyan olmuş yıllarım geri gelecek mi? Gelmiyor. 2 sene kendini saklayıp imza atılır atılmaz maskesini çıkarmıştı. Keşke renk vermiş olsaydı...

Bana saygı ve sevgi duyan birisiyle evliyim şimdi. 6 seneye yakın cehennemde yaşamışım. Keşke o 6+2 senem şimdiki eşimle geçmiş olsaydı. Çok iyi tahlil edin. Hayat kısa. Dünyaya on kere gelmiyoruz. Kendinizden ödün vermeyin. Ödün verdikçe hep daha fazlası hep daha fazlası gidecek...

Birlikte mi yaşıyorsunuz? Evinize 15 dk geç gireceğinizi neden haber veriyorsunuz ki?

kızlar evlenmeyi,nişanlanmayı köle olmakla karıştırıyor galiba vah ki ne vah!

bu noktada verdiğiniz tavizlerin, evlendikten sonra nasıl olağan kural haline evrildiğini görünce,
enerjinizi kaybedip mutsuzluğa sürüklendiğinizde,
iyi ihtimalle bir psikologtan daha kötü ihtimalle fiziksel bir başka rahatsızlıktan (migreni var, tiroidi var, romatizması var.. var da var) dolayı bir uzman doktordan yardım alma gereksinimi duyacak ve BDV'de açtığınız bu konuya rağmen, tüm işaretlere rağmen niye evlendiğinizi sorgulayacaksınız..

Evlenmek zorunda mısın ? Neden bu kadar özel hayata müdahale ?!

Ben de spor salonuna gidiyorum . Başlarken eşime sormadım . Şu saatte mi bu saatte mi diye izin almadım . Kafama ne zaman eserse , bazen akşam bazen de uygun olduğum herhangi bir zaman gidiyorum . Eşime bu konuda söz hakkı düşmez . Hee geç kalırsam merak eder arar ama terör estirmez, yemez o kadar :D

E şimdi bu senin kocan mi anan mi baban mı ? Kaldı ki ailenin söz hakkı da bir yere kadar ..

Yazılanları okumadim. Ayni tepkiyi evliyken verse , hadi anlarimda .daha nisanlisin.
Kendini senin yerine koymasini sagla. Ben senin macin icin ayni seyi yapsam.
Hatta tamam de bundan sonra gitmicem ok.sende gs maclarina gitmiceksin.
Simdi nasil davranirsan oyle gider diye dusunuyorum.en dogru karari kendiniz verirsiniz tabi.
Simdi tamam onun baskisiyla gitmesseniz, bu baskilarin devami gelir malesef.

Bak bak bak beyime bak erkek olmuş büyümüş de "sonuçlarına katlanirsin" diyor :KK70: o spora git, hayatına bu kadar müdehale ettirme. Gitsin kendi egosunu başka yerde tatmin etsin.

Evlenince perdeyi açma sonuçlarına katlanirsin der bu eğer simdi spora gitmezsen.

o kadarını henüz yaşamadım,perde konusunu yeri geliyor gayet modern cesaret veren herseyde benı destekleyen de bır yapısıda var ama bu tamamen kendı egosunu tatmın etmek ısteme dedıgımı yaptın mı yapmadın mı? orda bu kız bana bastan soylemıstı boyle boyle bosuna tatsızlık cıkarmayım dıye dusuncdedegıl sanırım artık BeNıM gibi görüyr sevıyor evet ama sevmek karsındakını mutsuz olacagı bırseye katlanmak zorunda bırakmak olmamalı bunun adı esaret olur cunku..

Harika bir nişanlın var evlendikten sonra olabileceklerin tüm sinyallerini veriyor. Tango kursuna gitsen de kıskansa neyse. Koy tepkini. Katlanma . Bu tehdit evlenince ne hale gelecek sanıyorsun .Erkeklerin egolarını tavan yaptırmayın bu kadar .Sen onun emir eri değilsin . Önce bunu öğrensin..

Back
X