Nişanlısına Söylemelimiyim 😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu işlere bulaşıp da aferin alanına çok denk gelmedim. Nişanlısının affetme olasılığı var, bunu hiç küçümsemeyin. Erkekler çok kıymetli nedense çünkü. Sahte hesap açıp konuşmaları atın diyeceğim ama o adamdan kurtulamama ihtimaliniz var.
Aynen karışmasın

Lise yıllarında kısa bir süre konuştuğum çocuk vardı. Sonra bizim okuldan bir kızla sevgili oldular. 5 sene sonra mesaj attı öğrendim ki hala kızla birlikteymiş tersledim. Aradan bir 5 sene daha geçti kızla nişanlıyken bana mesaj attı içimde kalsın istemedim, sana çok kıymet veriyorum, beni bir kere dinle görüşelim diyip durdu. Bütün konuşmayı ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla nişanlısının görmesini sağladım. Olanı söyleyim çocuk bir şekilde sıyrıldı, kötü olan ben oldum. Kız bana sana inat mutlu olucaz düş yakamızdan burda sana asıldığına dair bir şey yok ki dedi. 6 ay kadar sonra da düğün yaptılar, şimdi çocukları var. Bizim ortak çevremiz, ortak tanıdıklarımız vardı. Dahası bu olaylar olurken benim devam eden bir ilişkim vardı aralarını bozsam elime ne geçecek. Bin pişman oldum karıştığıma. Sonra başka bir arkadaşım dedi ki o çocuk bunca yıldır kimlere yazdı kızı kimlerle aldattı kız farkında değil mi sanıyorsun, ama yine de evlenmek istiyor. Dediği gibi de oldu. Uzun oldu biraz ama anlayın diye yazıyorum. Ben ders aldım hayatta karışmam artık. Siz de karışmayın bence yolun sonunda siz kötü olursunuz.

Bu kadar göz göre göre çapkınlık yapan adamın hayatındaki kadın az çok biliyordur. Karışırsaniz size ne demesi muhtemel ya da fark etmeyecek kadar safsa siz haber verseniz bile inanmayabilir. Karışmayın kendisi yakalarsa yakalasin

Neden stalklamış olmam onunla tekrar bir araya geleceğin anlamına gelmiyor
Onunla bir araya geleceğiniz ihtimalini dile getirmedim zaten. Sizi rahatsız eden, görüşmediğiniz, hayatınızda bir yer kaplamayan birinin nişanlısını neden stalklıyorsunuz dedim. Tekrar sorayım neden stalklıyorsunuz kadını?

Lise yıllarında kısa bir süre konuştuğum çocuk vardı. Sonra bizim okuldan bir kızla sevgili oldular. 5 sene sonra mesaj attı öğrendim ki hala kızla birlikteymiş tersledim. Aradan bir 5 sene daha geçti kızla nişanlıyken bana mesaj attı içimde kalsın istemedim, sana çok kıymet veriyorum, beni bir kere dinle görüşelim diyip durdu. Bütün konuşmayı ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla nişanlısının görmesini sağladım. Olanı söyleyim çocuk bir şekilde sıyrıldı, kötü olan ben oldum. Kız bana sana inat mutlu olucaz düş yakamızdan burda sana asıldığına dair bir şey yok ki dedi. 6 ay kadar sonra da düğün yaptılar, şimdi çocukları var. Bizim ortak çevremiz, ortak tanıdıklarımız vardı. Dahası bu olaylar olurken benim devam eden bir ilişkim vardı aralarını bozsam elime ne geçecek. Bin pişman oldum karıştığıma. Sonra başka bir arkadaşım dedi ki o çocuk bunca yıldır kimlere yazdı kızı kimlerle aldattı kız farkında değil mi sanıyorsun, ama yine de evlenmek istiyor. Dediği gibi de oldu. Uzun oldu biraz ama anlayın diye yazıyorum. Ben ders aldım hayatta karışmam artık. Siz de karışmayın bence yolun sonunda siz kötü olursunuz.
Var böyle kadınlar, bir kota koyuyorlar kendince; evlenene kadar yapılanı affederim evlenince zaten yapmaz, yaptırmam gibi. İlkokuldan arkadaşımın sevgilisine '' Kimle naparsan yap bana dokunma. '' dediğini hatırlıyorum. Evlendiler onlar. O çocuk kimlerle kimlerle neler yaptı, offf detaya girmeyeyim. İçi aldı öylesini arkadaşımın, evlendi ve çocuklarını doğurdu o adamın.

Soylediginizde “ay canim cok tesekkurler hemen ayriliyorum bu davardan” diyen kadin gormedim
Hepsi “sen kuyruk sallamissindir”
“Sana ne yalancisin sen”
“Derdimiz seni mi gerdi” minvalinde sacmaliyor.
Kortuğum şey bu işte

Çok dert ediyorsan bir fake hesap aç biraz çıtlat kıza ama hiçbir şekilde kimliğini belli etme. Evlenirse de kendi bileceği iş zaten.

Çok dert ediyorsan bir fake hesap aç biraz çıtlat kıza ama hiçbir şekilde kimliğini belli etme. Evlenirse de kendi bileceği iş zaten.
Adam başkalarına yazmıyorsa konu sahibi olduğunu anlar. Başına bela olur.

Ortalık psikopat adam kaynıyor.Kadinlar katlediliyor.İnsan bunları görünce git söyle diyemiyor.Ya sonra adam sana musallat olup zarar verirse.Uzgunum tek verebileceğim tavsiye sen kendini kurtar.

Bence hiç karışma.bana saplantı olan bir adamın evli olduğunu öğrenmiştim.karsının hesabını ss alıp söyliiim mi karına seni diye tahdit etmiştim. İş yerimi basmıştı it herif rezil olmuştum

Iyide zaten sizle konuşurken o adam musfettesinin o kizla konuştuğunu resimlerini görmüşünüz buna rağmen devam. Eden sizsiniz o zaman kesseydiniz iletişimi şimdi dumur olucak ne var ki zaten adam demis
kıza ne diyeceksin senle konuştuğunu biliyordum buna rağmen bende konuştum şimdi nişanlamışın bu iş olmaz mı diyeceksin

Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısı 😤 dumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok 😕 karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum 😕
Tercih edilmediğiniz için kıskanmışsınız. Kadını düşünseydiniz en başından söylersiniz. Siz sadece intikam almak istiyorsunuz

Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısı 😤 dumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok 😕 karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum 😕
Konuşmaların ss ini alıp atabilirsin. Dipnot olarakta amacının sadece bunları bilmesi gerektiğini düşündüğünü söylersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X