Nişanlısına Söylemelimiyim 😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka işi yok herhalde ne yapsın
Seninde hayattaki tek meşgalen, seninle ilgilenildiği tek yer burası sanırım habire üyelik açıp kafana göre sallıyorsun. Bi evli bi nişanlı oluyorsun falan.. Millete laf sallamadan önce kendine bak.

Var böyle kadınlar, bir kota koyuyorlar kendince; evlenene kadar yapılanı affederim evlenince zaten yapmaz, yaptırmam gibi. İlkokuldan arkadaşımın sevgilisine '' Kimle naparsan yap bana dokunma. '' dediğini hatırlıyorum. Evlendiler onlar. O çocuk kimlerle kimlerle neler yaptı, offf detaya girmeyeyim. İçi aldı öylesini arkadaşımın, evlendi ve çocuklarını doğurdu o adamın.

Başkasına kaptırmama egosu oluyor sanırım. Bak beni seçti benimle evlendi diyorlar herhalde, sanki adamlar altın kaplama

Seninde hayattaki tek meşgalen, seninle ilgilenildiği tek yer burası sanırım habire üyelik açıp kafana göre sallıyorsun. Bi evli bi nişanlı oluyorsun falan.. Millete laf sallamadan önce kendine bak.
Bazen çok önyargılı davranıyor buradaki bazı kadınlar maalesef 😏 vicdanen rahatsızdım ve sordum hep içimi kurcalıyor bir durum ya ben olsaydım diyorum ama siz inatla yargılıyosnuz kimse kimseye cevap vermek zorunda değil bu şekilde itinayla terslemek yerine cevap vermeden geçerek düşüncelerinizi içinize saklayabilirsiniz kimseye sallam gibi bi niyetimde olmadı zaten huyum değildir fesatlık

Kalbimparamparça 🤷

Kalbimparamparça 🤷

images

Bazen çok önyargılı davranıyor buradaki bazı kadınlar maalesef 😏 vicdanen rahatsızdım ve sordum hep içimi kurcalıyor bir durum ya ben olsaydım diyorum ama siz inatla yargılıyosnuz kimse kimseye cevap vermek zorunda değil bu şekilde itinayla terslemek yerine cevap vermeden geçerek düşüncelerinizi içinize saklayabilirsiniz kimseye sallam gibi bi niyetimde olmadı zaten huyum değildir fesatlık
Neden terslendiğini sen çok daha iyi biliyorsun.
Mune abla senin son konunda bir üyeliğinizde nişanlısınız bir üyeliğinizde evlisiniz demedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Sürekli fake konular açan birine ne diyicektik "yiaaa kuzum annenden gizli memelerini büyüt .s.s.s" "yiaa cınııım nişanlı erkekle birlikte olsan ne olacak. .s.s.s" mı diyecektik? Vicdanen rahatsızdın neden 1 hafta konuştun? Sen vicdanen rahatsız değilsin, adam onunla evleneceği için rahatsızsın. Çok uyumlusunuz aslında, nişanlısına söyle de kızın başını kurtar bari.

Var böyle kadınlar, bir kota koyuyorlar kendince; evlenene kadar yapılanı affederim evlenince zaten yapmaz, yaptırmam gibi. İlkokuldan arkadaşımın sevgilisine '' Kimle naparsan yap bana dokunma. '' dediğini hatırlıyorum. Evlendiler onlar. O çocuk kimlerle kimlerle neler yaptı, offf detaya girmeyeyim. İçi aldı öylesini arkadaşımın, evlendi ve çocuklarını doğurdu o adamın.
En azından dürüstler, Katip. Bile bile olmuş, aldatma olmamış. Open relationship gibi bir şey olmuş onlarınki de. Aldatan pislik insanlar yüzünden böylesini normal görür olduk artık :D.

Bence sen git o kıza söyle bunu yapmaya gerçekten cesaretin varsa

Deki bu adamla ben konusuyordum senle.nisanlandi de

O kizin hayatını kurtar ve o adam diyeceğim tırnak içinde onla ol tencere kapak misali

Aha bu işte
Sobeeee 😂

Bence sen git o kıza söyle bunu yapmaya gerçekten cesaretin varsa

Deki bu adamla ben konusuyordum senle.nisanlandi de

O kizin hayatını kurtar ve o adam diyeceğim tırnak içinde onla ol tencere kapak misali
Konu sahibi de nişanlı ya da evli. Önceki üyeliklerinde öyle söylemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X