Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

yok canım.ben aradım.büyük sorunları varmış onlarla cebelleşiomuş

Yaşamış birisi olarak diyorum ki; nişanlılık ta olur böyle şeyler deyip geçiştirmek sadece sorunu rafa kaldırmak er ya da geç bu sorunlar çıkıyor ortaya, yanlış hesap Bağdattan dönermiş.. Bir de anladımki erkekler kadınlar kadar cesur değil, zö konusu aileleri olunca gözleri en sevdiği insanı dahi görmüyor..

canım bilmiyrm geçmişe göz attım biraz telefonu açmamış.
tatlım ya arama sakın bence bir daha.
emnim çok seviyorsun sesini özlüyorsun ama kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen.
resim öğretmeniymişin gzl resim yapıyorusndur
senin yerinde olsam resm yapardım.
kafandan at artık onu.
hatta değişik insanlara gönlünü bile aç. ztn başka biri hayatına girince yeni heycanlarla onu unutur gidersin.

haklısın.kökten çözüm gerek.seviokende silip atsmıosun işte.
erkekler cesur değil evet.içlerine atıolar.
canım birini böle severken başka birini düşünmek bile çok zor.yeni heycan istemiyorumki.acı çekmek çok zor ama bunu başkasıyla atlatamam
birde neymiş yani bu kadar büyük sorunlar.
bırak canım allah aşkına saçmalık

sorunları büyük.biliyorum.ailemde biliodu.ama aşamamış işte.onu korumuyorum.yaptıkları doğru değil.kırgınımda.ama yiğidi öldür hakkını yeme gibi bişi.haklı olduğu yerde de haklı denmesi lazım.allah kimsenin başına vermesin sıkıntıları gerçekten zor

o zaman sadece beklemek gerek psiqom
gerçekten büyük problemleri varsa düzeldiğinde ve seni hala unutamadıysa arar.
ama yine de çok abartmamak lazım bu bekleyişi.
ben bu ilişkilerde çok nankör oluyrm sanırım.
eğer iki kişi birbirini çok seviyorsa her zorluğa göğüs gerer.
allah herşeyin hayırlısını versin kader yazmışsa yine de birlikte olursunuz.
kendini çok üzme canım.
zaman o kadar kısa ki üzülüp ahlanıp vahlanmayla geçmiyr.

psiqocum kımocum cok zor donemlerden gecıyorsunuz bılıyorum.uzulmeyın desemde elde degıldır anlarım.zamana bırakın bazı seylerı.o herseyın ılacı.bırde bol bol dua edın.hakkınızda hayırlısı olsun.psiqocum gercek dostlar boyle zamanda bellı olur.ne demıssler.dost acı gunde bellı olur.bır sorununuz olursa elımden geldınce herzaman yardımcı olmak ısterım....

off off bi gün daha artık beni aramasından umudu kestim.msn den beni engeleyip silmiş.bu bile zoruma giti.nasılda dünden razıymış beni unutmay asilmeye .bana öleşeler yaşattıki hırsımdan ölcem.geldiler istediler nişan yaptık eğlendik geçmişimiz var 2 yıllık.delircem sonrada ben yapamıyom dedi ağladı bende çıkardım verdim mecbur yüzüğü yalan söledi şöle olcak böle olcak die.kandırdı beni.benim hayatıma nie giriyon ozman altından kalkamıcaksan.ne desem boş ama ona öle laflar sayıp içi yansın istiyom.ne yapım ne diyim siz bişiy diyin.bide yüzsüklük yapmış aramış olmak istemiyom ama bu kadar kolaymı yaa çekip gitmek bitirmek benimle nie oynadın nie kendine güvenmiyonda geliyon offf .ne diyim okkalı sözler yazalım

gülümsecim insan hıslanıyor.sayıp süpüresi geliyor biliyorum.ama görünenin altında başka nedenler yatıyor olabilir.oyüzden kötü sözler sölemek sana yakışmaz.bende diebilirdim.dencek bi dünya laf vardı.ama hem sevdiğimden hemde bana yakışmadığından etmedim o lafları.haa içindekileri dök.kalmasınlar.msjına cvp gelmiceni bile bile yaz.de sana inanmıştım de.bırakmıcan sanıodum de.ama asla ona şunu dedirtme.ulan bu kız bana bunu diosa bende siler atarım dedirtme.desinkihala içi yanıo evet bazılarına göre bu eziklik ama bunu derse bu kız beni sevmiş dicek ömrü hayatı boyunca.ve inan hep hatırlıcak.bu benim düşüncem

canım benim seni dağıtmak için yazmadım.keşke elimden bişi gelse şunu yap toparlanıon mutlu oluon desem.ama işte kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.haplar bile fayda etmio.onlar bile mutlu etmio insanı.anca uyuşturuo uyutuyor.onun için kendini en iyi bilen sensin napmak istion.ikimizde şunu bilioz mantığımıza yatmıyor ama seviyoruz.hele ki ben aptal aşık:)napalım be canım.vardır bizimde çizilmiş bi yolumuz.sabredelim.burda böle efkar dağıtmaya çalışıoz işte.
bak evdekilere ystdıtmıcam die on takla atıom evde.annem dün rahatsızlandı.onlarda üzülüo.ama bide bana sor.onlarada yatsıtmıcam die içime akıtıom.etrafımda kimse kalmadı.

Kızlar bende nişan attım nerdeyse senem dolacak ama sizi çok iyi anlıyorum.ınsan onca hayalden sonra bir anda boşluğa düşüyor.Eğer karşıdaki kişi bana değer vermiyorsa ben ona hiç değer vermem. Ben onu kaybetmem o beni kaybeder ben niye yıpranacakmışım o üzülsün.Ne intikam aldım nede yalvardım herşeyi olduğu gibi bıraktım,sessizlik onlara verilecek en büyük azaptır.Asaletinizden ve kendinizden ödün vermeyin ne olur.Dünyadaki tek erkek o değil,ne efendi erkekler var elimizi sallasak ellisi.Size böyle üzgün oldukça ailenizde etkileniyor bir an evvel bu buhranı aşmaya bakın.Oturup düşünecek ortam yaratmayın daha sosyal olun.

kuşum nasılsın sen pisqom iyisin değil mi
canım iyiyim bugün biraz daha
hala eşyalar gelmedi onları bekliom
Kızlarrr nasılsınz var mı bi gelişme ayrı kaldım kaç gündür sizden

canım bitek ben varım.dier kızlar yok.umarım iyilerdir
insan kötü olduğundada giresi gelmio girse bile yazası gelmio bazen.ama inş düzelmişlerdir
bende bi gelişme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…