kızlar ben toparlanamıcammı yaaa.atlatıyom tam .ama geçmiyo.
nişanlımdan ayrıldımdie bana ne sordu ..... biri
benimle evlenmek istiyodu zaten uzun zamandır.ayrıldığımı duyunca tekrar yanaştı ve nana sen kızmısın dedi .beynimden vurulmuşa döndüm.şok geçirdim.
saol canım.eşyaları toparlamaya gücüm olmadığı için geç yolluom demişti en son bir hafta önce konuştuğumuzda.
içim acıyo.evet eşyalar gelince sil baştan tekrar üzülcem.ama çok özledim tek tek koklıcam
canım benim senin adına öyle mutlu oldumkiah canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı.gecmıste bende cok sevdım.aldatıldım.bunu anladıgımda ayrıldım.aslında benmı aldatıldım yoksa dıger kızmı bılemedım.onunla 3 yıllık bır beraberlıgı varmı.ben 1.5 yıllıktım.o kadar ıcım parcalanmıstıkı aglamaktan gozyasım kurumustu.neyse zaman gectı esımle tanısıp evlendım.cok mutluyum bılıyorsun.7 ay once gordum o ınsanı.calısıyordum ozaman benı gordu cıkısımı beklemıs.dedı bıraz konusalım bıyere oturalım.bende dedım olmaz dedım ben evlendım.cok sasırdı ben evlenemedım dedı.keske tatsız ayrılmasaydık bunlar olmsaydı dedı.bıyere gırelım dedı,alısverıs merkezı fln.dedım olmaz.ne soylıceksen sole burda dedım.cocugun varmı dedı yok dedım.o zaman daha hamıle degıldım.ve ona dedımkı o zaman yasadıgımı sevgı zannetmıstım dedım esas suankı yasadıgım gercek sevgıymıs dedım ve arkama bakmadan gıttım.esıme olan saygımdan bıyere gıtmedım onunla.ama ıste sanırım cok pısman olmustu ne yapayım.ıste rabbım en buyuk.zamanla sende unutacaksın gececek.neyse cnm optum...
bende hergün rüyamda görüom gülümse.abartısız her gece görüom.ciddiye alınmıcak bi insan evet .ama genede içim çok kötü oldu.hergün yeni güne silbaştan
Her yeni günü senin günün ilan et ve şımart kendini olabildiğince!.. artık bölee napalım .ryamda gördüm nişanlımı .hala beni aramamasını hazmedemiyorum.onsuz geçen hergün kendimi daha yapayalnız hissediyorum. bende kedndimi derse veriyim bari belki işim olur giderim buralardan
canım istediğimiz gibi olmuyor işte.keşkee ayrılmasa sevenler ama..madem esyaları bıle toparlamaya gucu yok (bu senı cok sevdıgını gosterır) bırbırınıze bu acıyı yasatıyorsunuzkı cozulmıycek sorun yok aslında herseye karışmasa şu aıleler bızımde tartısmalarımız vs hep aıle yuzunden cıkıyor benım annem karısmaz hıc bır seye ne atısmamıza ne kavgamıza vs cocuk degılsınız cozersınız der ama nişanlımın annesı ole degıl kızıyorum oda alıyor onlemını konusuyor vs bole cozuluyor tabıkıde bu herseyın sonu degıl neler atlatıyor ınsan neler gecıyor gıdıyor omrumuzde en buyuk acılarıda en guzel sevınclerıde bır gunde yasıyor ınsan ıster ıstemez her kotu gunun ardında ıyı seyler vardır Rabbım herseyın hayırlısını verır bence oyle bakın eger o sızın ıcın hayırlı degılse ınanın olmaz zaten bende sevgılım varken cok uzuldum falan hatta hıc sevmem bundan sonra dedım ama ekımde tanıştık 2 ay sonra kendı aramızda temmuzdada nişanımız oldu sızı hakedıcek bırı cıkacak karsınıza kızlar sız bırakmayın hayatı yeter o sızı hıc bırakmazopuyorumnanaktan
canım benim eşyaları gönderdim ama umudum hala var benimdebana öle geliyorki psiqo barışacakklar gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?