Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

canım ıyı olmana cok sevındım.bızde bugun gıdemedık keyıf yaptık evde.kısmetse yarın gıdecegız.ınsallah hava guzel olur yarın...

ins.canım bıde bıze bayagı uzak gıdecegımız yer.kocaelınden emınonu ne.aman allah saglık versınde gıdılır...

ben burdayım aşkitom.dier kızlar nerdeler bilmiom.
ben bugünlerde pek iyi değilim.eşyaları bekliom
bugün yarın gelse ...

kızlar ben toparlanamıcammı yaaa.atlatıyom tam .ama geçmiyo.
nişanlımdan ayrıldımdie bana ne sordu ..... biri
benimle evlenmek istiyodu zaten uzun zamandır.ayrıldığımı duyunca tekrar yanaştı ve nana sen kızmısın dedi .beynimden vurulmuşa döndüm.şok geçirdim.

kızlar ben toparlanamıcammı yaaa.atlatıyom tam .ama geçmiyo.
nişanlımdan ayrıldımdie bana ne sordu ..... biri
benimle evlenmek istiyodu zaten uzun zamandır.ayrıldığımı duyunca tekrar yanaştı ve nana sen kızmısın dedi .beynimden vurulmuşa döndüm.şok geçirdim.

canım benim dikkate bile alma öle şeyleri.terbiyesizlik.
ciddiye bile alma.

yuh yanı bu ınsanlara.dıyecek baska bısey bulamıyorum gulumsecım.oyle ınsanlardan arkadas bıle olmaz bosver uzulme.densız sey ne olacak.gececek canım zamanla gececek.psıqocunm hadı toparlan bıran once.ya anlamadım neden bukadar gec yolluyorlar esyaları.nekadar erken o kadar ıyı.uzerınden zaman gecıyor tam alısıyorsun haydı bı daha o eskı anılar.cok zor allah yardımcın olsun.

saol canım.eşyaları toparlamaya gücüm olmadığı için geç yolluom demişti en son bir hafta önce konuştuğumuzda.
içim acıyo.evet eşyalar gelince sil baştan tekrar üzülcem.ama çok özledim tek tek koklıcam:(

ah canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı.gecmıste bende cok sevdım.aldatıldım.bunu anladıgımda ayrıldım.aslında benmı aldatıldım yoksa dıger kızmı bılemedım.onunla 3 yıllık bır beraberlıgı varmı.ben 1.5 yıllıktım.o kadar ıcım parcalanmıstıkı aglamaktan gozyasım kurumustu.neyse zaman gectı esımle tanısıp evlendım.cok mutluyum bılıyorsun.7 ay once gordum o ınsanı.calısıyordum ozaman benı gordu cıkısımı beklemıs.dedı bıraz konusalım bıyere oturalım.bende dedım olmaz dedım ben evlendım.cok sasırdı ben evlenemedım dedı.keske tatsız ayrılmasaydık bunlar olmsaydı dedı.bıyere gırelım dedı,alısverıs merkezı fln.dedım olmaz.ne soylıceksen sole burda dedım.cocugun varmı dedı yok dedım.o zaman daha hamıle degıldım.ve ona dedımkı o zaman yasadıgımı sevgı zannetmıstım dedım esas suankı yasadıgım gercek sevgıymıs dedım ve arkama bakmadan gıttım.esıme olan saygımdan bıyere gıtmedım onunla.ama ıste sanırım cok pısman olmustu ne yapayım.ıste rabbım en buyuk.zamanla sende unutacaksın gececek.neyse cnm optum...

ciddiye alınmıcak bi insan evet .ama genede içim çok kötü oldu.hergün yeni güne silbaştan
Her yeni günü senin günün ilan et ve şımart kendini olabildiğince!.. artık bölee napalım .ryamda gördüm nişanlımı .hala beni aramamasını hazmedemiyorum.onsuz geçen hergün kendimi daha yapayalnız hissediyorum. bende kedndimi derse veriyim bari belki işim olur giderim buralardan

gulumsecım gececek bak ama zamanla.usttekı yazımı okudunmu.ugruna agladıgım adam bır hıctı gozumde.bunu basarabılmek ıcın epey zaman gectı ama.psıkocum sanada aynı seylerı soylıyorum..

saol canım.eşyaları toparlamaya gücüm olmadığı için geç yolluom demişti en son bir hafta önce konuştuğumuzda.
içim acıyo.evet eşyalar gelince sil baştan tekrar üzülcem.ama çok özledim tek tek koklıcam:(

madem esyaları bıle toparlamaya gucu yok (bu senı cok sevdıgını gosterır) bırbırınıze bu acıyı yasatıyorsunuzkı cozulmıycek sorun yok aslında herseye karışmasa şu aıleler bızımde tartısmalarımız vs hep aıle yuzunden cıkıyor benım annem karısmaz hıc bır seye ne atısmamıza ne kavgamıza vs cocuk degılsınız cozersınız der ama nişanlımın annesı ole degıl kızıyorum oda alıyor onlemını konusuyor vs bole cozuluyor tabıkıde bu herseyın sonu degıl neler atlatıyor ınsan neler gecıyor gıdıyor omrumuzde en buyuk acılarıda en guzel sevınclerıde bır gunde yasıyor ınsan ıster ıstemez her kotu gunun ardında ıyı seyler vardır Rabbım herseyın hayırlısını verır bence oyle bakın eger o sızın ıcın hayırlı degılse ınanın olmaz zaten bende sevgılım varken cok uzuldum falan hatta hıc sevmem bundan sonra dedım ama ekımde tanıştık 2 ay sonra kendı aramızda temmuzdada nişanımız oldu sızı hakedıcek bırı cıkacak karsınıza kızlar sız bırakmayın hayatı yeter o sızı hıc bırakmaz ;) opuyorumnanaktan

ah canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı.gecmıste bende cok sevdım.aldatıldım.bunu anladıgımda ayrıldım.aslında benmı aldatıldım yoksa dıger kızmı bılemedım.onunla 3 yıllık bır beraberlıgı varmı.ben 1.5 yıllıktım.o kadar ıcım parcalanmıstıkı aglamaktan gozyasım kurumustu.neyse zaman gectı esımle tanısıp evlendım.cok mutluyum bılıyorsun.7 ay once gordum o ınsanı.calısıyordum ozaman benı gordu cıkısımı beklemıs.dedı bıraz konusalım bıyere oturalım.bende dedım olmaz dedım ben evlendım.cok sasırdı ben evlenemedım dedı.keske tatsız ayrılmasaydık bunlar olmsaydı dedı.bıyere gırelım dedı,alısverıs merkezı fln.dedım olmaz.ne soylıceksen sole burda dedım.cocugun varmı dedı yok dedım.o zaman daha hamıle degıldım.ve ona dedımkı o zaman yasadıgımı sevgı zannetmıstım dedım esas suankı yasadıgım gercek sevgıymıs dedım ve arkama bakmadan gıttım.esıme olan saygımdan bıyere gıtmedım onunla.ama ıste sanırım cok pısman olmustu ne yapayım.ıste rabbım en buyuk.zamanla sende unutacaksın gececek.neyse cnm optum...
canım benim senin adına öyle mutlu oldumki
sonuçta şimdi çok mutlusun o kişi için üzülmüşte olsan farketmez mutluluğu bulmuşun çünkü
rabbim mutluluğunu daim kılsın

ciddiye alınmıcak bi insan evet .ama genede içim çok kötü oldu.hergün yeni güne silbaştan
Her yeni günü senin günün ilan et ve şımart kendini olabildiğince!.. artık bölee napalım .ryamda gördüm nişanlımı .hala beni aramamasını hazmedemiyorum.onsuz geçen hergün kendimi daha yapayalnız hissediyorum. bende kedndimi derse veriyim bari belki işim olur giderim buralardan
bende hergün rüyamda görüom gülümse.abartısız her gece görüom.
mult halimizi görüom.tatilde oluoz.beni arıo oluo falan böle görüom hep.
bilinçaltımdakiler rüyalarımda çıkıo heralde hep.
ben şu günler atlatamam daha acımı çok derin yaşıom.ama belki 2,3 ay sora aramadığını görüp soğurum bilmiom.
mesela öğretmenler gününde msj atcakmı yada bayramda hala böle salakça beklentilerim var.onlardada hüzünlü geçirince kafama dank eder anca

madem esyaları bıle toparlamaya gucu yok (bu senı cok sevdıgını gosterır) bırbırınıze bu acıyı yasatıyorsunuzkı cozulmıycek sorun yok aslında herseye karışmasa şu aıleler bızımde tartısmalarımız vs hep aıle yuzunden cıkıyor benım annem karısmaz hıc bır seye ne atısmamıza ne kavgamıza vs cocuk degılsınız cozersınız der ama nişanlımın annesı ole degıl kızıyorum oda alıyor onlemını konusuyor vs bole cozuluyor tabıkıde bu herseyın sonu degıl neler atlatıyor ınsan neler gecıyor gıdıyor omrumuzde en buyuk acılarıda en guzel sevınclerıde bır gunde yasıyor ınsan ıster ıstemez her kotu gunun ardında ıyı seyler vardır Rabbım herseyın hayırlısını verır bence oyle bakın eger o sızın ıcın hayırlı degılse ınanın olmaz zaten bende sevgılım varken cok uzuldum falan hatta hıc sevmem bundan sonra dedım ama ekımde tanıştık 2 ay sonra kendı aramızda temmuzdada nişanımız oldu sızı hakedıcek bırı cıkacak karsınıza kızlar sız bırakmayın hayatı yeter o sızı hıc bırakmaz ;) opuyorumnanaktan
canım istediğimiz gibi olmuyor işte.keşkee ayrılmasa sevenler ama..

bana öle geliyorki psiqo barışacakklar gbi
canım benim eşyaları gönderdim ama umudum hala var benimde:(
dediğim gibi 2,3 ay böle gider sora olmazsa dank eder
bi süre acı çekcem gibi gözüküo

Özler dururum hep yalnızlık
Dört duvar vururum kendimi,
Geceye sorarım hep yüzünü
Karanlık aman vermez göremem

Tek çıkar yolsun bezgin yaşantıma
Kokunu unutmasam sarsam canıma
Günaydın desem artık sabah olsa
Seninle doğsam her yeni başlangıca

Göremem göremem imkansız
Sevdamsın benden uzaksın
Suç muyum bana yasaksın
Elimde kesmez kör bıçak
Kader beni bağlayacak
Korkarım unutacaksın

saat 1 oldu.kargo falan gelmedi
bugün gelir diodum.haftasonu toparladıysa dünde vermiştir bugün gelir diodum
ama yok
diceksinizki çokmu meraklısın eşyalara ama o yüzden değil
eşyalar onda durdukça ümitleniom sanki
bide yüzüğü göndercekmi merak ediom(göndermicem diodu çünkü)
canım yanıo:(

yok cnm ole demeyız bız.ama o esyalar gelınce dahada uzuleceksın.sankı aranızın duzelme durumu var gıbı hıssettım ben...

üzülcem bende biliom.hatta kaç zamandır içime atıom her bi anımıza sarılıp içimi dökmek istiom.
düzelme durumu olsa bi arardı aşkitom.ne arıo ne soruo:(

Back
X