Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psiqo
Rabbim kalbını genısletsın ,için ferahlık huzur koysun
senı uzen herkes pişman olsun
içinin acısı yok olsun ,güzel güller acsın gönül bahcende
bu günler de gececek Allahın izniyle hayatta hersey bızım için
sevgi senınle olsun opuyorumnanaktan
canım ınankı kendımı yerıne koyup dusundum gözlerim doluyor yazarken sana
bılıyorum su an senı sozler tesellı etmez
sana lazım olan tek sey yüce Rabbıme sıgınmak
kalbını ona ac hatalarınla gunahlarınla yalvar ,bu can bıze emanet ,sakın olaki o depresyon haplarını içme ,
bir bayanın en kıymetli en özel yeri kalbidir senın kalbınden yaralayanı Allaha havale edeceksın ama sakın beddua etme O her seyın en guzelını bılır
yalnızım yzmıssın hem degılsın ben yazmasam da her gun gırıp okuyorum burayı
cok guzel gunler yasayacaksın buna inan opuyorumnanaktan
Canım inan ben de gözlerim dolarak okuyorum çok içten hissediyorum acını...Rabbim her şeyin güzelini versinn
haklısın canım.benimki bi umut zaten bir iki ay geçipte aramadığını görünce bendeki umutta biter belki.canım benım
cok kırılgansın sen su anda tıpkı melekler gıbı kalbın hüzünlü
kıyamıyorum demıssın ne guzel sevmeyı bılenlerdensın emınımki karsıdakı de sevmıstır
ama şöyle dusun sevebılır ama sahıp cıkmak baska bır sey
herkes sevdıgıne sahıp cıkamaz
seven bır erkekten cok sevdıgıne sahıp cıkan ona ıı gunde kotu gunde destek olan ellerını bırakmayan bır erkek daha makbul degıl mıdır
belkı gucu yoktu belkı sevdıgını sandı bak uzulerek soyluyorum bılemeyız kı canım kalbını acıp bakamazsın
ama su anda ayrıysanız ve o bır seyler yapmıyorsa lütfen kendı anına acı ve kendıne mukayet ol güçlü ol
daha kotu durumda olanları dusunmeye calış
derslere yogunlaş bak ogretmen olacaksın bıcır bıcır ogrencilerın olacak işin san ayenı kapılar acacaktır
inşAllah hayır getırsın
canım benım
cok kırılgansın sen su anda tıpkı melekler gıbı kalbın hüzünlü
kıyamıyorum demıssın ne guzel sevmeyı bılenlerdensın emınımki karsıdakı de sevmıstır
ama şöyle dusun sevebılır ama sahıp cıkmak baska bır sey
herkes sevdıgıne sahıp cıkamaz
seven bır erkekten cok sevdıgıne sahıp cıkan ona ıı gunde kotu gunde destek olan ellerını bırakmayan bır erkek daha makbul degıl mıdır
belkı gucu yoktu belkı sevdıgını sandı bak uzulerek soyluyorum bılemeyız kı canım kalbını acıp bakamazsın
ama su anda ayrıysanız ve o bır seyler yapmıyorsa lütfen kendı anına acı ve kendıne mukayet ol güçlü ol
daha kotu durumda olanları dusunmeye calış
derslere yogunlaş bak ogretmen olacaksın bıcır bıcır ogrencilerın olacak işin san ayenı kapılar acacaktır
inşAllah hayır getırsın
haklısın canım.zamanı geçirmek zor işte.evet cnım zaman oyle bır ılaç ki evlat acısını bıle küllendırıyor
tesekkur ederım Rabbım sana daha guzelını daha ıyısını versın hepimizi mutlu kılsın
hayat kısa uzulmeyle aglamayla gecmeyecek kadar kısa
yaslanabılırsek o zaman keskelerle ugrasmamak için
artık hep gülümseee
yap canım.umarım yaptıkların işe yarıodur.Psiqocum elimden geleni yapıyorum iyi olmak için