nişanlısından ayrılanlar veya sorun yaşayanlar haydi buraya

sevgili mutnojmet; çok teşekkür ederim değerli fikirlerin için. ben de söylediğin gibi olduğunu tahmin ediyorum.ama insanların, kendi şereflerini ortaya koyan bir sorumluluğu, sırf belli amaçlar, belli hesaplar için yapmaması ne kadar üzücü.halbuki şimdi dava açsam yine açarım bu anlayışa göre. elimde kişinin bana attığı ayrılma mesajı var. yüzüğünü çıkardığına, herşeyin bittiğine dair. ben istesem sonuçta bunu da kullanır, kendi onurumu ve ailemin onurunu zedeleyecek bir muameleye maruz kaldığımı belirterek yine dava açabilirim. küçük beyinleri bunu hesap etmiyo sanırım.ama dediğim gibi, ben işin ahlaki boyutundayım, takılar istense de, yine de vermeyi düşündüm gurur yaparak. aynı düşünce yapısına sahip değilmişiz, bu olay benim şansım belki de:) tekrar teşekkür ediyorum canım.

bence takılarını fln verme onlar senin hakkın yaptıkları muameleyle vermeyi düşünmen bile bence kabahat.bırak kendi değerleriyle kalsınlar nası bi mantık bu anlamıyorum sonuçta evliliğe giden bi yolda seni sebepsiz bırakıp gidiyor bence şükret ya evlensen hiç yok yere koyup gitseydi?
bende benzer bişi yaşadım nişanlım değildi ama 6 yıl arkadaşlık 1 yıl flört dönemi oldu 1 ay önce tartıştık ufak bi sorundu bu büyüttü aradım açmadı meşgule aldı 2 gün tık demedi bi sürü msj attım.ardından bi ark aracılığıyla bana son şans verdi :) sonra hiç yoktan sebepler uydurdu soğudum dedi bitti bile demedi baktım o demiyor umudum kalmasın die ben dedimm bitirdim.. ardından ne bokluklar çıktı.... nişanlım deildi belki ama parmağında yüzüğünü taşıyordum ailesi herkes biliyordu güya çokta mutluyduk ama bitti gitti.insanları anlamak çok güç.

ne kadar rahatlıyorum anlatamam. sanal bir ortam bile olsa burada da samimiyet duygusunu hissediyorum, çok teşekkür ederim hepinize. lawyer42; sevgili arkadaşım, senin de yaşadığın çok travmatik bi durum. sonuçta yıllarını vermişsin, ciddi bişeyler yaşıyosun. benim beklediklerimi senin de beklemen doğal karşı taraftan.sana karşı sorumluydu. bendeki fark, resmi bişey olması ve aileme karşı da sorumlu olması.o son şansı:) vermesinin sebebi, seni daha fazla incitmek olmalı adinin.sen bitirdikten sonra neler çıktı çok merak ettim, yazsana bana. yaşananlar paylaştıkça anlam kazanır.çok mutlu olmak ta kıstas değilmiş bişeylere bunu anladık böylelikle. benimi de beni görmeden 1 gün duramıyodu. ölüyodu aşkından, geberiyodu. bu olay olmadan 1 gün önce evlilik tarihimizi geriye çekmek için benimle savaşıyodu resmen ve biz ev bakmaya gittik. ilk kavga burada çıktı zaten. bir günde bütün duygular nasıl bu denli değişebilir hiç anlamıyo insan değil mi. bu kadar ölen biten insan bunları nasıl yapar diyosun. ve biliyo musun, ben bunun ağır sözlerinden dolayı, hakaretlerinden dolayı 1 ay önce zaten bundan ayrılmaya kalkmıştım. bana 2,5 saat yalvardı, gitmek bu kadar kolay mı dedi, senden ayrılırsam ben sürünürüm dedi. beni ikna etti. eee, şimdi yapılana bak:) hiç te sürünmüyo maşallah, gayet normal bi şekilde hayatına devam edebiliyo.ama ben bu dünyadaki ve öbür dünyadaki adalete çok inanırım. bak sana bişey anlatayım çok önemli. bundan 4 sene önce çok sevdiğim insandan ayrılmıştım.5 senelik bir ilişkiydi. ayrıldıktan sonra bana kan kusturdu yaptıkları yetmiyomuş gibi. ne tehditler, ne aşağılık davranışlar... benim canımı acıtmak için arayıp müstehcen sesler bile dinletiyodu. anlamışsındır:) telefonumu değiştirdim yine buldu. o kadar canımı yakıyodu ki, tam da o aralar çok sevdiğim babamı kaybettim. gözlerimin önünde öldü. yaşadığım travmayı düşün.cenazem var buyine arıyo. yapma diyorum, bak cenazem var, buna saygılı ol bari diyorum, bu hasta insan buna rağmen aynen devam etti.bi beddua ettim ağlayarak: allah senin ciğerini yaksın dedim... 3 ay sonra kardeşinin öldürülmüş cesedini bulmuşlar.ben adalete çok inanırım. senin de, benim de yaşadığımız haksızlıkların hesabı sorulur ben buna inanıyorum. haksızlığı yapan allahından bulur.başka da yapacak bişey yok. çirkeflik belki rahatlatır insanı ama, kendine yakıştırmak zordur. takılar konusunda haklısın.onların amacı zaten ben bitireyim de, bu işten zararsız bi şekilde çıksınlar. tazminat davası açarım diye korkuyolar belki de çünkü ilk evliliğini 3,5 ayda bitirmiş, boşamış kızı:), kız da bunlara tazminat davası açıp bir ev parası almış...:)

nısanlımdan ayrılalı daha 6 gun oldu ama yaptıgımdan hıc pısman deglım bız severek nısanlandık ama maddı sorunlar ve buna baglı olarakta nısanlımın calısma duygusuna kapılaıp benı ıhmal etmesı bızı bu sonuca surukledı karsılıklı konusarak ayrıldık ama kayın valıdem ve gorumcem hıc pesımı bırakmadı hala bıle gorumcem abımden daha ıısınımı bulucaksn sorun olmayan ılıskı varmı dıyıp duruyo sızce ne yapmalıyım....

Maddi sorunlar derken lüks eşya falan mı alamadınız ya da büyük bi düğün mü istediniz..ben bunların çiftleri yıpratmasına karşıyım..ben nişanlımı zor duruma sokmamak adına hem sade hem şık hem de ucuz bi gelinlik sectim...altınlarımı düğün sonrası satıp eşyaların borcunu ödemeyi seçtim...sade bi düğün tercih ettim...kendi yağımızla kavrulalaım istedim çünkü..bu kararları baskı olmadan gönülden uyguladım...zamanla her sey alınır ilk aşamada anlayış şart...ülkemizde şöyle bi anlayış var maalesef kız tarafında, genelde alabileceginin en pahalısını aldır ya bunun sonucunda kim zora gircek sonucta eşin...
bence nişanlınla bidaha düşün derim arkadasım sordugun için yazdım bunları..bak kayınvaliden seni istiyor..ayrıca nişanlın işe koyulmuş seni ihmal etmiş hangi erkek yapmıyor ki bunu inan bana tüm erkekler aynıdır işte kadını düşünmezler ve yorulup uyurlar..zaten düğün para stresi vardır çocoukta..
eger sana hakaretler etmediyse,kötü alışkanlıkları yoksa,cesursa,efendiyse ve SEVGİSİNE inancın tamsa geri dön...çünkü bu niteliklerde insan bulmak zor günümüzde...

nişan atmak için ciddi sebep lazım..iyi düşün..mafoldumben

Cansu senin durumun zor cidden ama biraz daha bekle..nişanlınla neden kavga ettin basit bi sebepten ansıl nişan atıyor ki?acaba öncesinde çok mu sorun yasadınız ve doldu...
bi de 3.5ay evli kalmış ayrılmış canım ya inan ki ben olsam olmaz derdim çünkü kolay bitirmiş evliliği baksana hiç uğrasmadan bi yıl bile mücadele yok...muhatab olmazlarsa olmasınlar bence boşverin...düşünmemeye calış...ben de nişan attım 3yıl önce ne ailesi aradı sordu ne kendisi hani barışadabilirdik üstüme düşmediler...3ay bekledim kimse aramadı ve 3ay sonra topladım tası taragı altını giysisini ne varsa tuttum bi taksi gittim evlerinin önüne bıraktım kapıya calıp zili...asaletimi görsünler dedim tenezzül etmedim..hayır etmez ya ver ya da bi fakire ver...sen bilirsin ama biraz daha bekle..

bende rahatlamak için yazdım cansu_cansu.. seni çok iyi anlıyorum aileme demediğim için çok sanslıyım iyki de dememişim.ya altından başka biri çıktı ben asıl o yedek.. bi de tüm suçları bana yıkarak gitti tartıştık sinirle ben böyleyim dedim o da büyyüttü sen bana şimdi bunu dersen evlenince ne dicen die rest çekmişim güya.allaha havale ettim bende inanıyorum o adalete resmi bişi yoktu ama ailesi fln tanıyordu beni annesi fln çok seviyordu(tabi ne kadar inanabilirim artık)bi de bana asla kıyamazdı bu yaptıklarını hala almıyor aklım mantığım giden yıllarımamı yanıyım yoksa halime şükür mü ediyim bilemedim.senin derdinde sana yeter k.bakma ya :) lafa deil icraate bakmak gerek o da bana yaşayamam derdi ama yaşıyo hala :)

bende rahatlamak için yazdım cansu_cansu.. seni çok iyi anlıyorum aileme demediğim için çok sanslıyım iyki de dememişim.ya altından başka biri çıktı ben asıl o yedek.. bi de tüm suçları bana yıkarak gitti tartıştık sinirle ben böyleyim dedim o da büyyüttü sen bana şimdi bunu dersen evlenince ne dicen die rest çekmişim güya.allaha havale ettim bende inanıyorum o adalete resmi bişi yoktu ama ailesi fln tanıyordu beni annesi fln çok seviyordu(tabi ne kadar inanabilirim artık)bi de bana asla kıyamazdı bu yaptıklarını hala almıyor aklım mantığım giden yıllarımamı yanıyım yoksa halime şükür mü ediyim bilemedim.senin derdinde sana yeter k.bakma ya :) lafa deil icraate bakmak gerek o da bana yaşayamam derdi ama yaşıyo hala :)

o ailesinin sevgisi falan, herşey geçici güzelim.bu adamlar yaşayamam ölürüm derken ne kadar geçiciyse bu sözler,tam tersine yaşayabiliyolarsa, düşün ailelerinin sevgisi ne kadar olur.uzun süren ilişkiler sarsıcı olur.bitirmek te zor olur, bittiğini kabullenmek te.bi sürü pişmanlık kalır geride. hazmedemezsin biçok şeyi.bu hazmedememek, onda kalma durumunu uzatır durur.o kadar ölüp biterken, biranda gayet normal yaşamına devam edebilmesini bile hazmedemezsin. ve bunca yıl sonra geçen yıllara üzülür insan.kaybedilen zamana üzülür. aynı yıllar tüketilmiştir karşılıklı ama, gerçek olan şu ki, her zaman kadına olur olan.onlar her daim evlenir, çok şey kaybetmez. hem de bi çıtır bulur 40 lı yaşlarda, yine evlenir:roflol:. ama bize geçmiş olsun...böyle yanıla yanıla, bi bakmışız, anne olma ihtimalimiz bile gitmiş elimizden fisfisfis. sonuçta yine de senin açından işin resmiyete dökülmemesi iyi olmuş.bu bile o kadar büyük yük ki. insanlar sorar, dert anlat işin yoksa, öfffff :bbo:. bugün bi gelişme oldu, 2 hafta sonunda nihayet benimkinin annesi aradı. ama evi değil, annemi cepten aradı.ben de yanındaydım, konuştular.benimle kimse muhatap olmak istemiyo anlaşılan.bi telefon açarak ta, üzerlerindeki yükü atmak istediler heralde. yalnız tuhaf olan, eğer doğruysa, benimki daha dün akşam söylemiş ailesine.herkes bizi dargın, kavgalı diye biliyomuş.dün açılmış ilk defa.ben bunu anlayamadım bi türlü.bi de, bütün yaptıklarını benim üzerime yıkmış sırnaşık şey.ben çok saygısızmışım, sürekli kavga çıkarıyomuşum, o hep alttan alıyomuş... karakterleri yer değiştirmiş yani kaydirigubbakcemile3.duyunca çıldırdım.çok üzgünlermiş ailece, benimki gelmek istemiş bize, kendi konuşmak için ama bi abisi akıl vermiş, annen arasa daha doğru olur demiş falan filan... cesareti yok demiyolar. ne güzel iş ya, bu kadar kolay sıyrılın işin içinden. annem de bunun üzerine, tanışmaya kendisi geldi ama. ona bu konuda akıl veren olmamış mı dedi. ayrıca benim kızıma küfürler hakaretler ediyomuş,bunu da söyledi mi dedi. ben bunları bilseydim daha önceden bitirttirirdim bu işi dedi. yolu açık olsun oğlunuzun dedi, güzelce kapadılar. onlara göre bu iş te böylelikle kapandı... ama ben hazmedemiyorum.bugün hazırlandım, direk ailesinin yanına gidecektim konuşmaya.size ne anlatıyosa yalaaaan, benim yaşadıklarım bunlar bunlar diye. sonra vazgeçtim. kimse bana sormadı ki, niye kendimi ifade edeyim dedim. ama hırsımı alamıyorum. şöyle uzun uzun bir mail atıp rahatlasam mı acaba???

aynı bende hep kavga çıkarıyormuşumo da hep alttan alıyormuş haha aynı bahaneler :D bende düşündüm bu kadar kolay mı çıkarıp atmak bi mail bi şey yazıyım dedim sonra düşündüm o da yaşadı o ilişkiyi benle ama o bişi yazmadı bana ben niye yazıcam? annen aslında çok güzel konuşmuş ilişkiyi yaşayan o ama bitiren annesi mantığa bak.onlara bişi olmuyor işte ya ama hep dua ediyorum hakkımı helal etmiyorum ben her derdini çektim evlilik oyun deil dedim oyun oynar gibi bitirdi

insana nası ağır geliyor şu yaşadıklarından sonra konuşamaması varya çok iyi biliyorum cansu karşında muhattap olup içini döküp hadi yoluna diceğin insan yok adam da cesaret olupta geçmiyor karşına çok ii anlıyorum

insana nası ağır geliyor şu yaşadıklarından sonra konuşamaması varya çok iyi biliyorum cansu karşında muhattap olup içini döküp hadi yoluna diceğin insan yok adam da cesaret olupta geçmiyor karşına çok ii anlıyorum

ah be arkadaşım.hazımsızlık işte.açıkçası bu. hazmedince geçiyo hepsi a.s. kafamı vuruyorum 1,5 aylık bir ilişkiyle nişanlandım diye :oklava:. kavgamızdan yani beni terketmesinden 1 gün önce de, kasımdaki evlilik tarihimizi temmuza çekmek için bana baskı yapıyodu.nasıl ölüp bitiyo bi görsen. bence bu erkeklerin genlerinde bi sorun var delikafadulden. sağlıklı düşününce, doğru söylüyosun, ben niye yazayım o yazmadıktan sonra. umursamaz davranmak en iyisi. bisürü sitem etsen ne fayda.anlasa sitemden böyle olmazdı zaten. ya da çok canı yanıyosa, o sitemleri o ederdi. gidenlere güle güle demek en güzeli değil mi ya yerimseniben. şimdi annem diyo ki, belki kadın beklemiştir, gelin takılarınızı alın dememi, kafama takıldı şimdi, dese miydim diye. ben de sinirlendim. bu adam benimle bu şekilde ayrılarak, yani bi mesajla, beni yeterince aşağıladı. aynı şekilde sanki gönül eğlendirmiş gibi aileme karşı da saygısız ve sorumsuz davrandı. aile beni hiç takmadı, beni dinlemedi bile. şimdi bi de bu işten hiç zarar görmeden çıkması için bi de bunu mu yapıcam. ooooohh, iyi valla. dua atsinler, tazminat davası açmadım, otursular aşağıya dedim. o hayvan ne zaman gelir eşek gibi,yaptığı saygısızlığı temizler, o zaman verir bizim taktığımızı, alır takıları. onu bile vermeyebilirim dedim :dance:.herşeyin bi diyeti var, yok öyle yakıp yıkıp, bi de zararsız çıkmak. benim ailemin yoktan varederek yaptığı onca masraf nolucak? dua etsinler o masrafları istemedim.hihiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü alırlar. ayy ben çok fenayım çok. ya da şöyle diyelim, salak değilimm :1closedeyes:. şimdi arkadaşım, tez zamanda hayatımıza bakıyoruz. tam gaz devam. bilmiyorum sevgilin var mı bu ara ama hemen aşk moduna gir, burdan başla önce yerimseniben. yeni aşklara yelken açalım. kimseye de gereğinden fazla zaman ve özveri vermeyelim. zaman çok önemli bak. gerçekten çok fazla zamana ihtiyacı yok bir ilişkinin. bişeyler olucaksa oluyo hızla zaten.oyalayan erkekten uzak dur.hemen bitir. çok uzamayan bir ilişkiyi bitirmek daha kolay.. anlatmak istediğin, yaşanmış herşeyini, içinde kalan herşeyini paylaş, beyin fırtınası yapalım burda. yeni yeni hatalar yapmamak için dersler çıkaralım süprizzzzz.

hiiiç vurma kafayı sen 1,5 ayda tanımadın diyelim ben 7 sene tanıdım da ne oldu? bana tartıştığımız gün bi evlensek sorun kalmıcak ahh ah diyodu sorun kalmıcaktı tabi artık ben cepte olcaktım hep o gönlünü eğlendirmeye tam gaz devam düşündükçe yanıyor bi kere daha içim.yeni aşk fln da istemiyorum aman artık uğraşmak istemiyorum elin manyağı buluyo beni:emir_bebek: şuan o sevgilisiyle valla daha 15 inde bitti dedim düşün yani ohaaaaa oluyorum -tatlicadiarzu-isteyen dileyen adam bişeyleri bahane etmez valla gelir alır çok haklısıvereliniortak ama öğrendim artık değer verilcek insana değer verceksin herkesi kendin gibi sanmıcaksın ve hayatta sahip olduklarına 4 elle sarılıp hayal kırıklığı yaşamıcaksın sonuçta bu canı taşıyan emanetçileriz herşeyin bi sonu oluyosengözlerimebaksanabkafamçokkarıştı

cansu ne demek canım bu arada nişanlının annesinin dediği doğru olabilir benim görümcemin eşi de 3 ay boşanacaklarını ve eşinin evden ayrıldığını saklamış ailesinden kızla ailesi zaten görüşmüyolardı da
lawyer canım allaha havale et sen de o bnilir napıcağını

cansu ne demek canım bu arada nişanlının annesinin dediği doğru olabilir benim görümcemin eşi de 3 ay boşanacaklarını ve eşinin evden ayrıldığını saklamış ailesinden kızla ailesi zaten görüşmüyolardı da
lawyer canım allaha havale et sen de o bnilir napıcağını

''yayat veren,tazelik veren su'' demek canım. görümcenin eşi belki de kız, adamın ailesiyle görüşmediği için adam ailesinden utandığından söyleyememiş olabilir bilmiyorum ama benimkinin söylememesini ben anlayamadım.benden telefon beklemiş olabilir bu arada. ben de hiç umursamayınca umudu kesmiş olabilir. annesi onun benim hakkımda söylediklerini aktarmış anneme. annem de öyle olunca, benim kızımın, sizin oğlunuz tarafından uğradığı küfür hakeretleri biliyo musunuz peki dedi. kadın sadece, çocuklar anlaşamadı deseydi annem bunları söylemeyecekti. ama o da tutamadı kendini. öyle anlatmış ki, rolleri değiştirmiş adeta. sanırım şizofren. bütün yaptıklarını, ben yapmışım gibi aktarmış çünkü.şaşkınlıktan kalakaldım.kendisi niye yok ortalarda dedi annem. yok efendim bi büyüğü akıl vermiş ona, annen arasın annesini demiş... cesaretim yok demiyo da:) annem de dedi ki, niye, tanışmaya tek başına gelmeyi biliyodu ama. o zaman akıl veren olmadı mı. istemeye geldiğinizde, nişan töreni yapıldığında kendisi vardı ortada ama. bu kızı kime istediler?? bu yapılan çok büyük saygısızlık dedi. ama onun da, ailesinin de cesareti yok işte karşımıza çıkmaya. bu telefon da, sırf bizim tarafımızdan kötü bişey başlarına açılmasın diye yapıldı. bi telefonla sıyrılırız bu işin içinden dediler. ama ben yine söylüyorum, babam olsaydı bu cesareti bulamazlardı kendilerinde. sırf bunu hatırlayıp ağlıyorum zaten... yoksa, kim suçlu, kim değil, ne farkeder. ama şu muameleyi benim ailem de, ben de haketmedik. şeytan diyo dava aç diye ama, çirkefleşemiyorum.keşke biraz çirkef olabilsem, bu insanlara haddini bildirebilsem. aam had bildirmenin başka yolları da vardır diyorum..

ne demek derken teşekkür etmişsin de önceki mesajıma bişey değil anlamında demiştim ama böylece cansunun da anlamını öğrenmiş oldum :)

canım hiç üzme kendini yetim ahı almış onlar zor iflah olurlar zaten allahım bilir onlara yapacağını

eden bulur yaaaaaaaa :1no2: cansu yapıcak adam her şartta yapar babanın olmaması bunu deiştirmez bu insanlar zaten biraz düşünceli olsa işi bu duruma getirmezler

ne demek derken teşekkür etmişsin de önceki mesajıma bişey değil anlamında demiştim ama böylece cansunun da anlamını öğrenmiş oldum :)

canım hiç üzme kendini yetim ahı almış onlar zor iflah olurlar zaten allahım bilir onlara yapacağını

evet yazışırken böyle anlaşmazlıklar olabiliyo:)) sağol canım benim yaa, ben de öyle düşünüyorum.hep söylüyorum, herkes kendine yakıştığı şekilde davranır. yanılgılar insana mahsustur.ben yanıldım... inşallah ta, hiç iflah olmasınlar.bula bula bizim gibi insanları buldular. çok çok teşekkür ederim ilgine. senin derdin sıkıntın ne arkadaşım yaa, boşuna buralarda değilsin ya...

vallahi gelip alsalardı verirdim ben çünkü ben attım.. ama senin bulunduğun durumda şahsen vermezdim sanırım... yasadan haberim yok ama benim bildiğin kadarıyla nişan söz takıları kızın manevi tazminatı oluyor.. kimse sevgilisinden ayrılmış demez ama nişan atmış diyorsun başkasıyla evlensen bilgisini veriyorsun sonunda..
o aramıyorsa sende önemsiyormuş gibi davranma bence.. takılar için ararsa kozlarını paylaşabilir, eğer içini rahatlatacaksa o zaman hesap sorabilirsin.. ama sorsan ne olcakki.. senin en büyük intikamıon şuan için unutmak olabilir.. zaman herşeyin ilacıdır.. bakarsın düzelir belli olmaz..
arkadaşlar ben de nişanlımdan 1 ay önce ayrıldım.tabiki çok üzücü bir durum bu.biz de telefonda ayrıldık.sonrasında ben yüzyüze görüşmeyi çok istedim.çünkü bu bir nişan ve bu şekilde bir ayrılık kabul edilecek bir durum değil.yalvar yakar oldum bize yakışmaz dedim ve yüzyüze görüştük.ve karşımda benim tanıdığım adam yoktu.bambaşka biri vardı.ailesinin sözlerni bana kendi sözleriymiş gibi söyleyen biri vardı.ben ikimizde de hatalar olabilir.bu ilişkiye bir şans verelim dediysem de istemedi.neyse sonuca gelecem.1 gün sonra ben bunu aradım bohçaları gelip alabilirsin diye.çünkü istemişti.bütün her şeyi ona verdim.altınları v.s.nişandan önce de bana ne verdiyse küçücük bir iğnesini dahi verdim.yalnız o gün daha da üzüldüm.çünkü benden nişanda kendi misfirlerinin bana taktığı küçük altınları istedi.kardeşinin düğününde kaerdeşine altın takmıştım.bana dedki kardeşime taktığın altını o altınlardan çıkarırsın dedi.ben şaşırdım.başımdan kaynar sular döküldü.kardeşine taktığım altını bahane ederek diğerlerini istedi yani.ben de hepsini verdim..merak ettiğim şu nişanda takılan karşı tarafın misafirlerinden gelen altınlar kendi taktıkları altınlar kimde kalır normalde.istenir mi bunlar?
istemese de verecektim zaten.üzüldüğüm davranışı oldu.sizin yazdıklarınızdan sonra onların davranışı gerçekten daha çok midemi bulandırdı.

evet yazışırken böyle anlaşmazlıklar olabiliyo:)) sağol canım benim yaa, ben de öyle düşünüyorum.hep söylüyorum, herkes kendine yakıştığı şekilde davranır. yanılgılar insana mahsustur.ben yanıldım... inşallah ta, hiç iflah olmasınlar.bula bula bizim gibi insanları buldular. çok çok teşekkür ederim ilgine. senin derdin sıkıntın ne arkadaşım yaa, boşuna buralarda değilsin ya...
ben de kayınvalide sıkıntısıyla boğuşuyorum bazen ama buraları okuyunca iyi geliyor bana benzer sıkıntılrı olanlardan kıssadan hisse çıkarıp birilerine yardımcı olmaya çalışmak hoşuma gidiyor
galiba sanal dostlar bazen gerçeklerden daha çok çare olabiliyor kaydirigubbakcemile5

eden bulur yaaaaaaaa :1no2: cansu yapıcak adam her şartta yapar babanın olmaması bunu deiştirmez bu insanlar zaten biraz düşünceli olsa işi bu duruma getirmezler

canım senin durumun bana aynı yıllar önce yaşadığım ilişkiyi hatırlatıyor. ailemi bile karşıma almıştım o kişi için. yıllarca evlenebilmemizin önünde duran engelleri aşmasını beklemiştim.burada tam açıklanmaz ama çok büyük engellerdi bunlar.benim babam ordu mensubu ve vatanına çok düşkün, bu da,toplumun kabul görmeyen, hele babamın hiç kabul etmeyeceği bir sınıftaydı. terörist falan değildi tabii :jeyyar:, ama, o meşhur dizilere konu olan bir sınıf işte anla. küçüktüm çok, muhakeme edemedim. ama yıllarca sadece ve sadece oyalandım onun tarafından.ama ailem bu ilişki bitip ben yatak döşek olduğumda yine yanımdaydı. o yüzden söylüyorum. bir adam bişey yapacaksa asla oyalamaz diye. o yüzden söylüyorum, bir ilişkinin aslında çok fazla zamana ihtiyacı yok diye. hele bu yaştan sonra hiiiiç yok :1no2:

ben de kayınvalide sıkıntısıyla boğuşuyorum bazen ama buraları okuyunca iyi geliyor bana benzer sıkıntılrı olanlardan kıssadan hisse çıkarıp birilerine yardımcı olmaya çalışmak hoşuma gidiyor
galiba sanal dostlar bazen gerçeklerden daha çok çare olabiliyor kaydirigubbakcemile5

ayy canım yaa, seninki de ayrı bi sorun işte. hem de aslında ciddi bi sorun.ne yaparsan yap hiçbir taktik işlemez olayları iyiye çevirmeye.ama anlamadığım, sen nişanlı mısın, evli misin? eğer nişanlıysan işin daha da zor olmalı bu sorun karşısında. kafa karışıklığı had safhadadır. şimdi böyleyse ilerde neler yaşarım kimbilir diye. yardımcı olmaya çalışman çok hoş. ve evet haklısın, gerçek hayatta dostların elbet yanında oluyo, kendince destek oluyo ama, sanırım biraz duygusal davrandıkları için, doğru yoldan sapabiliyo verdikleri fikirler. hem bir de burada daha dürüst davrandığımı düşünüyorum ben. tamamiyle ben olabiliyorum. üzüntümü, hislerimi bütün çıplaklığıyla konuşabiliyorum. dışarıda hep bi güçlü görünme çabası var çünkü. özellikle aileme yansımasın da, daha çok üzülmesinler düşüncesi... ama bu durumu burada daha kolay atlatıcam, buna inanıyorum. sizlere de çok teşekkür ediyorum. bahsetsene biraz yaşadıklarından, nişanlı mısın, evli misin, belki yardımcı olur fikirlerimiz kimbilir.

Back
X