ne kadar rahatlıyorum anlatamam. sanal bir ortam bile olsa burada da samimiyet duygusunu hissediyorum, çok teşekkür ederim hepinize. lawyer42; sevgili arkadaşım, senin de yaşadığın çok travmatik bi durum. sonuçta yıllarını vermişsin, ciddi bişeyler yaşıyosun. benim beklediklerimi senin de beklemen doğal karşı taraftan.sana karşı sorumluydu. bendeki fark, resmi bişey olması ve aileme karşı da sorumlu olması.o son şansı:) vermesinin sebebi, seni daha fazla incitmek olmalı adinin.sen bitirdikten sonra neler çıktı çok merak ettim, yazsana bana. yaşananlar paylaştıkça anlam kazanır.çok mutlu olmak ta kıstas değilmiş bişeylere bunu anladık böylelikle. benimi de beni görmeden 1 gün duramıyodu. ölüyodu aşkından, geberiyodu. bu olay olmadan 1 gün önce evlilik tarihimizi geriye çekmek için benimle savaşıyodu resmen ve biz ev bakmaya gittik. ilk kavga burada çıktı zaten. bir günde bütün duygular nasıl bu denli değişebilir hiç anlamıyo insan değil mi. bu kadar ölen biten insan bunları nasıl yapar diyosun. ve biliyo musun, ben bunun ağır sözlerinden dolayı, hakaretlerinden dolayı 1 ay önce zaten bundan ayrılmaya kalkmıştım. bana 2,5 saat yalvardı, gitmek bu kadar kolay mı dedi, senden ayrılırsam ben sürünürüm dedi. beni ikna etti. eee, şimdi yapılana bak:) hiç te sürünmüyo maşallah, gayet normal bi şekilde hayatına devam edebiliyo.ama ben bu dünyadaki ve öbür dünyadaki adalete çok inanırım. bak sana bişey anlatayım çok önemli. bundan 4 sene önce çok sevdiğim insandan ayrılmıştım.5 senelik bir ilişkiydi. ayrıldıktan sonra bana kan kusturdu yaptıkları yetmiyomuş gibi. ne tehditler, ne aşağılık davranışlar... benim canımı acıtmak için arayıp müstehcen sesler bile dinletiyodu. anlamışsındır:) telefonumu değiştirdim yine buldu. o kadar canımı yakıyodu ki, tam da o aralar çok sevdiğim babamı kaybettim. gözlerimin önünde öldü. yaşadığım travmayı düşün.cenazem var buyine arıyo. yapma diyorum, bak cenazem var, buna saygılı ol bari diyorum, bu hasta insan buna rağmen aynen devam etti.bi beddua ettim ağlayarak: allah senin ciğerini yaksın dedim... 3 ay sonra kardeşinin öldürülmüş cesedini bulmuşlar.ben adalete çok inanırım. senin de, benim de yaşadığımız haksızlıkların hesabı sorulur ben buna inanıyorum. haksızlığı yapan allahından bulur.başka da yapacak bişey yok. çirkeflik belki rahatlatır insanı ama, kendine yakıştırmak zordur. takılar konusunda haklısın.onların amacı zaten ben bitireyim de, bu işten zararsız bi şekilde çıksınlar. tazminat davası açarım diye korkuyolar belki de çünkü ilk evliliğini 3,5 ayda bitirmiş, boşamış kızı:), kız da bunlara tazminat davası açıp bir ev parası almış...:)