nişanlısından ayrılıp sonrasında mutlu olanlar??

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
sevgili arkadaşlarım size sorum olacak. daha önce nişanlısından çeşitli sebeplerle ayrılıp sonrasında mutlu bir ilişki yada evlilik yaşayan var mı ? Bu konuyu merak ediyrum aydınlatırsıanız çok sevinirim. Ufacık umut olur belki :KK70:

Neden olmasın sevmiyorsa olur tabiki.Sonuçta evli çocuk annesi değil sadece nişanlı

Benim sevgilim :KK48:

En azindan bence oyle iddialiyim mutlu ediyorum kardesim delisiyim onun :KK53:

Bi zahmet mutlu olsun onu seviyorum yani:63:

Ama benden once de mutluymus o yani kizla zorla nisanladiklari icin ayrilinca havalara ucmus :KK48:

Ne var bunda , nisandan ayrilmak ne ki? Nisanlanmayi, bosanmayi gozunuzde cok buyutmeyin derim. Benim eski is yerimde bir eleman, isyerinde tanisip asik oldugu bir kiz icin nisanlisini birakti, simdi cocuk o kizla, eski nisanlisi da baska biriyle evli.

Insan nisan atti diye birdaha niye mutlu olamasin ki? Yürümemis olmamis; demek ki hayirli degilmis ve ayrilik karari alinmis.

Bende nisan attim. Yeni bir iliskimde yok ama yinede huzurluyum mutluyum cok sükür.

Etrafimdada nisan atip tekrar seven ve evlenip mutlu olan bir sürü örnek var. Hatta bosanip tekrar evlenen mutlu bir yuva kuran insanlar var.

Hersey biz insanlar icin. Herkesin basina kötü seyler gelebilir ama elbet bir gün o kötü günler unutuluyor ve tekrar mutlu olunabiliyor. Yeterki inanin umudunuzu kaybetmeyin.

yakindan tanıdığım bi akrabam :) 1 yıl nişanlı kaldi aile mevzusundan ayrılmak zorunda kaldilar nişanlısı annesinun sözünden cikmadi vs. simdi akrabam baskasiyla evli ve bebek bekliyo :) cok cok mutlu :)

Hiç bir aşk, ayrılık acısı ömür boyu sürmez.
Bu nişanlı olur, sevgili olur, eş olur fark etmez.
Yalnız senin durumunu iyi görmüyorum yardım almayı düşünür müsün?

Canim cok sukur ki iyiyim bayagi bin sukur toparlandim. Sorumun sebebi ise merak ediyrum

yakindan tanıdığım bi akrabam :) 1 yıl nişanlı kaldi aile mevzusundan ayrılmak zorunda kaldilar nişanlısı annesinun sözünden cikmadi vs. simdi akrabam baskasiyla evli ve bebek bekliyo :) cok cok mutlu :)

Hep mutlu olsunlar insallah ki canim

Insan nisan atti diye birdaha niye mutlu olamasin ki? Yürümemis olmamis; demek ki hayirli degilmis ve ayrilik karari alinmis.

Bende nisan attim. Yeni bir iliskimde yok ama yinede huzurluyum mutluyum cok sükür.

Etrafimdada nisan atip tekrar seven ve evlenip mutlu olan bir sürü örnek var. Hatta bosanip tekrar evlenen mutlu bir yuva kuran insanlar var.

Hersey biz insanlar icin. Herkesin basina kötü seyler gelebilir ama elbet bir gün o kötü günler unutuluyor ve tekrar mutlu olunabiliyor. Yeterki inanin umudunuzu kaybetmeyin.

Sen ne zaman ayrildin canim hskkimizda hayrlisi olsun insallah

Canım zaten seninle özeldende yazıştık ama burdanda yazayım,iyiki ayrılmışım diye adağım bile var ve şuan inanılmaz mutluyum :nazar: başta hiç mutlu olmayacak gibi olursun ama karşına biri öyle biri çıkar ki o üzüldüğün günlere yanarsın :KK60:

Aa evet canim benim insallah toparlandim biraz ama Allah buyuk

Sen ne zaman ayrildin canim hskkimizda hayrlisi olsun insallah

9 ay oluyor. Gercekten cok sevmistim deger vermistim. Ilk sevgilimdi birde. Sonra nisanlandik ve aci gercekleri gördüm.

Bazen bitmesi en hayirli karar olabiliyor. Benim durumumda da öyleydi. Ayrilik kolay verilen bir karar degil. Ama dünyanin sonuda degil. Tabiki üzülüyor insan. Ama abartmamak lazim. Hayat bir sekilde devam ediyor.

Tüm acilar birgün eskiyor. Ölüm acisina bile alisiyor insan; nisan atmissin niye unutulmasinki? Nisan atip tekrar seven mutlu olan binlerce insan var. Nisan atmis olmak seni daha tecrübeli yapti. Bundan sonra daha dogru adimlar atarsin eminim.

Sende inan ve zaman ver kendine. Elbet seveceksin mutlu olacaksin :)

Bennn:)

Nisanliydim ayrilfim dunya basima yikilmisti:)

Ama inanki sonrasinda iyiki olmadi diyosun , esimle tanistiktan sonra iyiki olmamis dedim sukur ettim ..
Suan evliyim ve bebis bekliyoruz.

Bennn:)

Nisanliydim ayrilfim dunya basima yikilmisti:)

Ama inanki sonrasinda iyiki olmadi diyosun , esimle tanistiktan sonra iyiki olmamis dedim sukur ettim ..
Suan evliyim ve bebis bekliyoruz.

Ayy canimm Rabbim anneli babali buyutsun biromur mutlu olun insallah kii

X