- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmasın sevmiyorsa olur tabiki.Sonuçta evli çocuk annesi değil sadece nişanlı
Hiç bir aşk, ayrılık acısı ömür boyu sürmez.
Bu nişanlı olur, sevgili olur, eş olur fark etmez.
Yalnız senin durumunu iyi görmüyorum yardım almayı düşünür müsün?
yakindan tanıdığım bi akrabam :) 1 yıl nişanlı kaldi aile mevzusundan ayrılmak zorunda kaldilar nişanlısı annesinun sözünden cikmadi vs. simdi akrabam baskasiyla evli ve bebek bekliyo :) cok cok mutlu :)
Sevgili olmadan da mutlu olan var, olur mu :)
Insan nisan atti diye birdaha niye mutlu olamasin ki? Yürümemis olmamis; demek ki hayirli degilmis ve ayrilik karari alinmis.
Bende nisan attim. Yeni bir iliskimde yok ama yinede huzurluyum mutluyum cok sükür.
Etrafimdada nisan atip tekrar seven ve evlenip mutlu olan bir sürü örnek var. Hatta bosanip tekrar evlenen mutlu bir yuva kuran insanlar var.
Hersey biz insanlar icin. Herkesin basina kötü seyler gelebilir ama elbet bir gün o kötü günler unutuluyor ve tekrar mutlu olunabiliyor. Yeterki inanin umudunuzu kaybetmeyin.
Canım zaten seninle özeldende yazıştık ama burdanda yazayım,iyiki ayrılmışım diye adağım bile var ve şuan inanılmaz mutluyum başta hiç mutlu olmayacak gibi olursun ama karşına biri öyle biri çıkar ki o üzüldüğün günlere yanarsın
Sen ne zaman ayrildin canim hskkimizda hayrlisi olsun insallah
Bennn:)
Nisanliydim ayrilfim dunya basima yikilmisti:)
Ama inanki sonrasinda iyiki olmadi diyosun , esimle tanistiktan sonra iyiki olmamis dedim sukur ettim ..
Suan evliyim ve bebis bekliyoruz.