• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlısından ayrılıp sonrasında mutlu olanlar??

SADECE ilkti benim için bir anda böyle olunca ilk ay çok zorluk çektim acı çektim yaşım 23 ama sanki hiçç sevemeyecegım gıbı geldi

alışkanlık da oluyor
acı çekilmez mi çekilir
en basiti telefonunu bile değiştirince bi süre zorluk yaşıyorsun

sonra ohhhhhhh beee diyeceksin :)

alışkanlık da oluyor
acı çekilmez mi çekilir
en basiti telefonunu bile değiştirince bi süre zorluk yaşıyorsun

sonra ohhhhhhh beee diyeceksin :)

İnşallah en azından bu acıyı da yaşamış oldum diyebilirim..

Ben tatlim. Uç yil önce 1 buçuk senelik ilişkim olmuştu ve nisanlanmistik. (Onun zorlama ve israrlari uzerine nisanlanmistik evlilik delisi biriydi yasimin kucuk olmasina saygisi yoktu )Benden yaşça büyük bbiriydi ve anlasamadigimizi ancak nisandan sonra kavrayabildim, ben bu adamla napiyorum diye kendime sorunca.. Pek çok hatasıda olmuştu. Eeeh baslarim boyle ise diye attim nisani. Biraz sancili bir süreç kabul ediyorum ama geleceğini karartmaktan iyidir. Onla bagimi kopardiktan hemen sonra da karsima harika bir adam cikti. 3 yildir onlayim asigim ve deliler gibi mutluyum :KK68:

sevgili arkadaşlarım size sorum olacak. daha önce nişanlısından çeşitli sebeplerle ayrılıp sonrasında mutlu bir ilişki yada evlilik yaşayan var mı ? Bu konuyu merak ediyrum aydınlatırsıanız çok sevinirim. Ufacık umut olur belki :D
beenn :) valla 2011 yılında sözlümden ayrıldım. şu an martta nişanım var ve gerçekten çok mutluyum rabbim bozmasın inşallah. hiç sıkma canını ilk zamanlar zor olabiliyor ama sonrasında geçiyor

beenn :) valla 2011 yılında sözlümden ayrıldım. şu an martta nişanım var ve gerçekten çok mutluyum rabbim bozmasın inşallah. hiç sıkma canını ilk zamanlar zor olabiliyor ama sonrasında geçiyor

İnsallah canim. Rabbim bozmasin insallah mutlu oldum senin adina

Ben tatlim. Uç yil önce 1 buçuk senelik ilişkim olmuştu ve nisanlanmistik. (Onun zorlama ve israrlari uzerine nisanlanmistik evlilik delisi biriydi yasimin kucuk olmasina saygisi yoktu )Benden yaşça büyük bbiriydi ve anlasamadigimizi ancak nisandan sonra kavrayabildim, ben bu adamla napiyorum diye kendime sorunca.. Pek çok hatasıda olmuştu. Eeeh baslarim boyle ise diye attim nisani. Biraz sancili bir süreç kabul ediyorum ama geleceğini karartmaktan iyidir. Onla bagimi kopardiktan hemen sonra da karsima harika bir adam cikti. 3 yildir onlayim asigim ve deliler gibi mutluyum :KK68:

İNŞALLAH MUSMUTLU OL CANIM. ŞİMDİLİK DARISI BAŞIMA DİYEMİYRUM :)

Sevgili arkadasim HAYAT BU YA.
Bu sarki sana gelsin, seni birgun bogup aticam haberin olsun:KK11:

Ohoooo,bundan üç yıl önce tapıyodum ona,hatalarını bile görmezden gelmıstım,nişan attık ama ben ıkı ay nefes alamadım,her gün ağladım,her dakika kahroldum,çok asıktım,şimdi iki yıla yakın ilişkim var,çok seviyorum,mükemmel bırı,o salakla napmısım diyorum,ben takmayınca yenıden nişan yapınca gerı dondu salak ama kovdum,demem o kı her gün ölmek ıstedım o zamanlar ama şimdi daha aşığım ve çoookkkk mutluyum,zamanla axalıcak,üç dört ayda geçer acın,yenıden seveceksın,kapak olacak onada

sen zipzip misin kız?

Hahaha, zipzipin eline kim su doke bilir canim benim yaa.
Banlanmis, geldigi ilk gun yine baslamis mechur sorusuna.
Kafama estikce sayfasina girip gunde kac kere kac yasindasin sorusunu sordgunu sayiyorum :D

Kafama estikce sayfasina girip gunde kac kere kac yasindasin sorusunu sordgunu sayiyorum :D
ayy ozledık onu da yaaaaa,konu sahıbının yası 23 sanırım,çok genç dahaaa

Kafama estikce sayfasina girip gunde kac kere kac yasindasin sorusunu sordgunu sayiyorum :KK70:

Kuxzum sapsikim ozledim deni sarki mukemmel

Ohoooo,bundan üç yıl önce tapıyodum ona,hatalarını bile görmezden gelmıstım,nişan attık ama ben ıkı ay nefes alamadım,her gün ağladım,her dakika kahroldum,çok asıktım,şimdi iki yıla yakın ilişkim var,çok seviyorum,mükemmel bırı,o salakla napmısım diyorum,ben takmayınca yenıden nişan yapınca gerı dondu salak ama kovdum,demem o kı her gün ölmek ıstedım o zamanlar ama şimdi daha aşığım ve çoookkkk mutluyum,zamanla axalıcak,üç dört ayda geçer acın,yenıden seveceksın,kapak olacak onada

Barıştın mı?

Canım senin konun vardı geçen aylarda, erkek arkadaşın yüzükle gelmişti kapına kabul etmemiştin, onla devam mı?

Back
X